Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akinek nem megy a csajozás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek nem megy a csajozás miért nem a csúnya lányoknál próbálkozik?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 27. 14:55
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
15%
"Nem érted, hogy nem férfi modellre vágyunk? "valóban nem,hanem egy magát eladni tudó aljas gör.ényre
2020. ápr. 27. 15:39
 22/61 anonim ***** válasza:
83%

én: lehet de ez gy huszonéves férfinak nem opció

egy 35 éves nőnek mért kéne egy szűz huszonéves?

max akkor ha fiatalosnak akar tűnni a nő,de ahhoz olyan menő férfi kell

2020. ápr. 27. 15:44
 23/61 anonim ***** válasza:
48%

Amúgy meg aki nem hiszi el amiről itt sok férfi beszél, az elég ha kinyitja a szemét, vagy olvasgat egy kicsit nőktől származó kérdéseket, be is linkelek egyet, ami külön poén, mert a válaszadó kb. fél hónappal a kérdés kiírása után írta, hogy pont az lett, amit már sokan előtte is megjósoltunk. https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..

Amúgy az is poén, hogy Genya egy férjezett nő, de még ő is látja, hogy mennyire egy abszurd álomvilágban éltek. Kezdem már azt hinni, hogy itt gyakorin tömörül az ország őszinglisigének nagy része, akik Ryan Goslingról álmodnak, de közben olyan csúnyák, hogy nem kellenének egy olyan szintű pasinak. Akinek meg kellenének, azok nekik nem kellenek, mert nehogy már egy nő a saját szintjén válasszon párt, ugyan. Inkább jönnek az "egyedül jobb" fürdető szövegekkel.

Tökéletes reprezentatív példái vagytok a mai nőknek.

2020. ápr. 27. 15:57
 24/61 anonim ***** válasza:
11%

Inkább jönnek az "egyedül jobb" fürdető szövegekkel.

a legtöbb nő bacik,attól mert nincs kapcsolatba

2020. ápr. 27. 15:59
 25/61 anonim ***** válasza:
82%

"akik Ryan Goslingról álmodnak, de közben olyan csúnyák, hogy nem kellenének egy olyan szintű pasinak"

Oké, egy kérdés, biztos van még pár, de amíg nem tolják fél óránként a "miért nem kellek senkinek" vagy "minden férfi phaszkalap" rinyát, mint az incelek, addig nem mindegy, hogy egyedül vannak?

Tehát most felcseszed magad, hogy van egy csomó ronda nő otthon egyedül. Ezt nem értem.

2020. ápr. 27. 16:01
 26/61 anonim ***** válasza:
11%

van egy csomó ronda nő otthon egyedül

max a vallási elmebeteg ronda nők vannak otthon egyedül

2020. ápr. 27. 16:03
 27/61 anonim ***** válasza:
7%

"Oké, egy kérdés, biztos van még pár, de amíg nem tolják fél óránként a "miért nem kellek senkinek" vagy "minden férfi phaszkalap" rinyát, mint az incelek, addig nem mindegy, hogy egyedül vannak?"

Nekem mindegy, de nem mondhatod, hogy nem csinálják, mert valamilyen okból ez a kérdés is megszületett. Vagy csak a nőknek szabad provokálniuk, a férfiaknak nem? Ja, értem...

2020. ápr. 27. 16:14
 28/61 anonim ***** válasza:
78%

Nem ezt mondtam, csak azt, hogy az ilyen kérdéseket guberálni kell. Ha fél óránként tolják, megyek veled oltani őket.

Arra pedig nem válaszoltál, miért zavar, ha ronda nők otthon egyedül maradnak. Csak mert elképzelem fordított helyzetben, hogy van egy csomó ronda férfi - akik alapból nem érdekelnek, hisz rondák, ahogy téged sem érdekelnek a ronda nők -, és azon idegeskedek, hogy inkább egyedül maradnak, mint... kit érdekel, milyen a párkapcsolati státuszuk.

2020. ápr. 27. 16:18
 29/61 anonim ***** válasza:
79%
Egyszerű választ adok a magam nevében: Nem fogok olyannal összejönni, aki nem tetszik, csak azért, hogy legyen valakim, ha azzal nem tudok összejönni, aki tetszik, akkor így jártam, nagy ügy, egyedül maradok.
2020. ápr. 27. 16:38
 30/61 anonim ***** válasza:
9%

"Arra pedig nem válaszoltál, miért zavar, ha ronda nők otthon egyedül maradnak."

Felőlem megrohadhatnak egyedül is, attól hogy ilyen kérdéseket írogatnak ki még úgyse fogom összeszedni egyiket se. Csak azért írtam bele, hogy hátha észreveszik magukat, bár mint már mondtam úgyse fogják.

2020. ápr. 27. 16:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!