Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akinek nem megy a csajozás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek nem megy a csajozás miért nem a csúnya lányoknál próbálkozik?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 27. 14:55
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
82%
És ha észreveszik magukat, lesz egy csomó ronda nőnek ronda pasija, és nyugodtabban alszol?
2020. ápr. 27. 16:53
 32/61 anonim ***** válasza:
24%
Igen. Hátha akkor végre te se leszel egyedül és nem az lesz a hobbid hogy belém köss.
2020. ápr. 27. 16:57
 33/61 anonim ***** válasza:
82%

Nem kötözködés, őszintén nem értem, hogy amikor ilyen kérdések vannak, akkor miért érdekli az embereket, hogy egy ronda ember otthon mit csinál.

Szoktak lenni azok a "30 felett már rohadt a nő" kérdések, és ott sem értem, hogy ha a kérdezőnek nem tetszenek a 30-asok, miért izgul azon, hogy egy csomó öreg nő egyedül, macskákkal él. Engem nem vonzanak pl. a sovány férfiak, és eddig eszembe sem jutott, hogy egyedül vannak-e, vagy milyen kisállatokat gyűjtenek.

2020. ápr. 27. 17:04
 34/61 A kérdező kommentje:

Hát de aki azt mondja, hogy akkor inkább egyedül, és otthon ül, az úgyis eljut kb. 10 év múlva oda, hogy mégsem jó egyedül és kétségbeesetten férjet/feleséget keres 30-45 éves korára, nem?

Meg miért van az, hogy sok kevésbé szép 20 éves csajnak is van barátja, tehát nem mind a top instagramos csávókra hajt?

Ha egy discoban valaki férfi minden hétvégén végigjárja a legcsúnyább lányokat nem talál olyat, akinek tetszene?

2020. ápr. 27. 17:55
 35/61 anonim ***** válasza:
86%

"Hát de aki azt mondja, hogy akkor inkább egyedül, és otthon ül, az úgyis eljut kb. 10 év múlva oda, hogy mégsem jó egyedül és kétségbeesetten férjet/feleséget keres 30-45 éves korára, nem?"

Nem. Az egyedüllétet nagyon könnyű megszokni. Nem kell máshoz alkalmazkodni. Sokan még egy vágyott kapcsolat miatt is nehezen teszik ezt meg, akkor majd egy olyan ember miatt feladják a kényelmüket, aki nem is tetszik nekik? Dehogyis.

2020. ápr. 27. 18:16
 36/61 anonim ***** válasza:
70%
Kérdező, elárulnád, hogy miből kiindulva feltételezed, hogy minden nő házasságban akar élni? Nézz már rá a KSH statisztikáira a témában.
2020. ápr. 27. 18:17
 37/61 anonim ***** válasza:
86%

"Hát de aki azt mondja, hogy akkor inkább egyedül, és otthon ül, az úgyis eljut kb. 10 év múlva oda, hogy mégsem jó egyedül és kétségbeesetten férjet/feleséget keres 30-45 éves korára, nem?"

Én nem, 28 éves koromig nagyon vágytam egy társa, majd később ugye családra, amit tudtam, ahol tudtam ismerkedtem. Nem jött össze, úgy látszik nekem ez nem sikerül, azóta nem is foglalkozok vele. Jól érzem magam egyedül, a magam ura vagyok, senki nem szól semmiért, azt csinálok amit akarok, senkinek nem tartozom magyarázattal, hogy miért fél órával később jöttem haza, nem kell hallgatnom a direkt kreált veszekedést. Egyszóval, nagyon jól érzem így magam.

2020. ápr. 27. 18:29
 38/61 anonim ***** válasza:
86%
Az itteni elméletekkel csak egy a bökkenő: Ha csak férfimodelek kellenének, akkor a fél szomszédságod egyedül élne. Vagy az egész. Másrészt van modelkinézetű jóbarátnőm, akinek nem csúnya, de nem is top hapsija van 10 éve már. Egyszerűen szereti. Nem gazdag pali, és a nő simán 5x gazdagabb és 10x kigyúrtabb stb palit is kaphatna, mégsem kell neki más.
2020. ápr. 27. 18:47
 39/61 A kérdező kommentje:

"Kérdező, elárulnád, hogy miből kiindulva feltételezed, hogy minden nő házasságban akar élni?"

10 emeletes, kb. 60 lakásos panelben laktam, szinte minden lakásban volt a férfiaknak párja. Egy szingli férfit nem ismerek abból a házból, pedig nem Bradd Pitt kinézetű egyik sem. Az átlag férfinak meg nőnek úgy tűnik, van párja, csak nem úgy néz ki, mint egy modell.

2020. ápr. 27. 19:06
 40/61 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem a normális nők és a normális férfiak is úgy vannak ezzel, hogy inkább egyedül vannak, minthogy olyasvalakit hitegessenek aki amúgy nem is kell nekik. Azért van sajnos ennyi rossz kapcsolat mert sokan csak "szükségből", és az egyedülléttől való félelem miatt vannak együtt valakivel. Ez elég gáz. Én férfiként bevallom őszintén azt sem értettem soha és most sem, hogy mire jó elég sok férfitársam felfogása, hogy mindegy milyen csaj csak csaj legyen. A tipikus "lyuk-lyuk" szindróma. Szóval miért érzik azzal többnek magukat, hogy próbálnak megfektetni vagy akár valamilyen szintű kapcsolatot kialakítani BÁRMILYEN csajjal, csak azért, hogy legyen nekik valakijük? Ennek mi értelme?

És akkor eljutottam oda, hogy attól még, hogy valaki nem tud jól "csajozni" mi a francért kellene neki igénytelen nőknél bepróbálkoznia? Szóval itt is előjön a "mindegy csak lyuk" legyen effektus...

Soha nem tudnám pl. magamat rávenni arra, hogy nekem nem tetsző csajokat hülyítsek csak azért, hogy legyen kivel dugnom. És magát a csajozást is ezért nem értettem soha. Mire jó az, hogy az ember tök idegen nőknél égeti magát...

2020. ápr. 27. 21:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!