Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ilyen szerintetek?

Figyelt kérdés

Van ilyen, hogy egy 25-30 közötti pasi annyira önbizalomhiányos legyen, hogy azt gondolja nem kell senkinek miközben intelligens és tök jól néz ki?

Állítólag, ha egy lánnyal alakulhatna is neki valami ő kilép az elején, mert úgysem kellene a másiknak, nem képes ezt elhinni, hogy iránta érdeklődne egy lány.

2020. ápr. 26. 18:49
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Én már megpróbálok beletörődni ebbe a helyzetbe, akármennyit is változtam, úgyse figyel rám a kutya sem. A suliban sem voltam soha népszerű, úgyhogy volt időm hozzászokni, csak éppen a hanyagolásom miértjét nem látom át, és néha szar érzés, de egyébként igyekszem egyedül is ellenni, azt már legalább ismerem.
2020. ápr. 27. 13:16
 22/23 A kérdező kommentje:

Te tudod, te döntésed.

Lehet az én ismerősöm is így van vele (bár az is benne van a pakliban, hogy tényleg nem érdekeltem). Sajnálom őszintén, de ezzel nem tudok mit kezdeni, majd találok mást aki majd értékel és tesz érte, nem pedig a saját valóságában ücsörög.

2020. ápr. 27. 14:23
 23/23 anonim ***** válasza:
Mindenkinek megvan a saját valósága. A tiéd az, hogy valószínűleg sikeres és népszerű vagy, az enyém az, hogy nem. Próbáltam nyitottabb és kommunikatívabb lenni, odafigyelni másokra, értékelni őket, baj esetén támogatni, én már nem tudom, hogy innen merre lehetne tovább. Lelkileg nagyon fárasztó, hogy nincs látszatja semminek, és hogy láthatatlan maradok mások számára.
2020. ápr. 27. 14:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!