Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre gyakrabban látok férfiakat itt és máshol is őszintén beszélni, hogy összetörtek és csalódtak a nőkben. De ha ezt a nők meghallják, akkor ahbzó szájjal kígyót-békát mondanak a férfiakra, hogy csakis a férfiakkal van baj. Miért? Ki a hibás?
Ezt olvastam tegnap itt, ahogy böngésztem (nem, nem én írtam).
Nem ő volt a legszebb nő akivel valaha dolgom volt, de ő volt rám a legpozitívabb hatással.
Vele éreztem azt, hogí boldog vagyok, hogy igazán boldog.
De természetesen nála is elő jött idővel az, hogy ha látja, érzi, hogy szeretem, az már nem jó, gondolom nincs benne játék, izgalom vagy nem tudom mi zajlik ilyenkor egy nő fejében.
Mert eleinte ő volt szerelmes, nekem mindig is idő kellett a szerelem kialakulásához.
Aztán át fordult a dolog, már én szerettem jobban őt.
Szerettem volna akkor feleségül, de jött a szokásos 180fokos fordulat..
Ez azért van, mert régebben volt egy olyan íratlan szabály, hogy a nőket nem bántjuk, mert ők a gyengébbik és szebbik nem, ráadásul mindig a nő választ. Nem illik a korukat emlegetni vagy a súlyukat, mellméretüket, alakjukat kritizálni, ahogy a viselkedésüket sem. Mert ők gyengék és nem tudják megvédeni magukat.
Mára egyenlőség van, tehát ezek az íratlan szabályok a valóságban is lassan elolvadnak. Neten, főleg névtelen fórumokon pedig ez hatványozottan igaz. Így sokan most szembesülnek azzal, hogy általánosságban mi a férfiak véleménye a nőkről. Ez pedig szinte teljesen ellentétes azzal, amit korábban hallottak. Ilyenkor pedig könnyebb hinni a számukra jobban tetsző verzióban, ez emberi tulajdonság.
Nem a férfiak változtak meg, nem is arról van szó, hogy pl. itt is sokan nőgyűlölők lennének. Olyan ez, mint amikor a gyerek rájön, hogy nem a Jézuska hozza a karácsonyfát és az ajándékokat. Jó volt benne hinni, de ideje szembenézni a valósággal.
"Attól nyílik ki a bicska sokak zsebében, ha úgy fogalmaznak, hogy csalódtak "A Nőkben" vagy "A Férfiakban". Sem a nők, sem a férfiak nem azonos cég által gyártott termékek, akik mind egyformák, mind ugyanazt ígérik, mind ugyanannyira megbízhatóak."
Szerintem nincs igazad!
Ha abból indulok ki, hogy hány olyan kérdés van, hogy "nekem koreai férfi kell", vagy "van tapasztalatotok az albán/amerikai/szerb/marokkói pasikkal?"
Akkor felmerül bennem, hogy az emberek jó része tényleg azt gondolja, hogy minden férfi/nő egyforma, akik egy gyárban készülnek, és csak a szoftverben különböznek, hiszen egy szerb férfire nyilván más programot töltöttek, mint egy magyarra. Ha csalódtál egy amerikaiban, akkor az összesben csalódtál, de ha kedes volt az albán srác, akkor a jövőben csak albánokkal érdemes kezdeni.
Attól, hogy te meg még néhányan ezt gondoljátok, még nem így van. Férfi vagy? Szerinted minden férfi csak szexet akar és lenézi a nőket? Igaz vagy nem? Hiszen mindenki egyformán gondolkodik, nem?
Azért mert egy 14 éves kislány kiírja, hogy koerai pasit szeretne, már minden nő egyforma? Ne röhögtess már ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!