Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfinak 30 kor körül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfinak 30 kor körül se volt még nője, akkor mért a férfi a hibás?

Figyelt kérdés
2019. szept. 19. 13:38
1 2 3 4
 1/37 A kérdező kommentje:
mindjárt jön rockarc és elkezdi szidni a férfiakat
2019. szept. 19. 13:41
 2/37 anonim ***** válasza:
16%

Nem ő a hibás, csak gyik-en mondják ezt. Valójában azért nem volt még nője, mert a 30 alatti korosztályban:

-brutális férfitöbblet van

-minden 30 fölötti férfi is valójában a 30 alatti nőkre vadászik, így brutális a piac

-az idősebb férfiak a vagyonukkal, státuszukkal sokkal előnyösebb helyzetből indulnak a 20-as nőkért való versenyben

Ha ezeket átgondolod, akkor már egyből nem a férfi lesz a hibás akinek még nem volt nője.

2019. szept. 19. 13:42
 3/37 anonim ***** válasza:
93%

Kérdésre kérdéssel tudom, hogy nem illik, de mondható e férfinak az ilyen személy, aki önmarcangolásba, és önigazolásba menekül, ahelyett hogy a tettek mezejére lépne?

Hibás akkor, ha nem is tesz érte hogy "nője" legyen, nem ha rajta kívül álló okok miatt történt mindez csak és kizárólag. Ezt viszont kétlem.

2019. szept. 19. 13:44
 4/37 A kérdező kommentje:
mit kell tenni?ez nem munka
2019. szept. 19. 13:45
 5/37 anonim ***** válasza:
82%

Dehogynem, ez kőkemény munka, itt kezdődik a baj, hogy így látod.

Az életben mindenért tenni kell, nem csak az ún.sablonos, megélhetésért folytatott munka az, amibe bele kell energiát ölni.. Sőt egy nőt meghódítani még sokkal nagyobb munka, főleg ha nem vagy az a szerencsés típus, akinek az ölébe pottyannak.

De tudod mit, nem vagy hibás, a körülmények áldozata vagy. Ringasd magad ebben a tudatban és sokkal jobb életed lesz... Jah... Mégse.

Még van pár jó éved, amikor még nem késő, utána csak a lejtő, ha nem változtatsz a hozzáállásodon.

2019. szept. 19. 14:00
 6/37 A kérdező kommentje:
tudom én is hogy attól hogy a világot hibáztatom nem lesz jobb,de attól még a világ a hibás
2019. szept. 19. 14:04
 7/37 A kérdező kommentje:
nőt meghódítani munka?és mi a munka a nőknek?ja nekik kivan nyalva a valaga
2019. szept. 19. 14:05
 8/37 anonim ***** válasza:
65%

Figyelj, ne várj egyet értést.. Baromi, tényleg rengeteg nőben csalódtam, anno rengetegen utasítottak vissza.

Bár engem a külsőm alapján bizonyos típust kedvelő szép nők imádnak, mégsem volt sosem önbizalmam.

Veled egykorú vagyok egyébként, pár éve változtattam a hozzáállásomon, kívülre mutatom mekkora nagy jampi vagyok, azóta ragadnak rám.

A nők ösztönösen megérzik ezt, de mellé kell, hogy jó legyen a személyiséged, bizalomgerjesztőnek kell lenni.

Ne gondold túl, hibáztathatjuk a nőket de tudod az örök érvényű mondást.

Jóban kell velük lenni, mert náluk van az összes p. nci.

2019. szept. 19. 14:13
 9/37 anonim ***** válasza:
72%
Mert béna a nőtaláláshoz?? :)
2019. szept. 19. 14:21
 10/37 anonim ***** válasza:
88%

Miért a férfi? Mert nem tudott összehozni semmilyen kapcsolatot.

El kellene gondolkodni azon, hogy ha másoknak sikerül, neked meg nem, akkor nem a másik a hibás hanem magadban kellene keresni hogy miért van ez hogy neked nincs, nem volt.

Valami oka csak van hogy nem kellettél eddig senkinek. Ezt az okot keresd meg és javíts rajta.

2019. szept. 19. 14:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!