Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre gyakrabban látok férfiakat itt és máshol is őszintén beszélni, hogy összetörtek és csalódtak a nőkben. De ha ezt a nők meghallják, akkor ahbzó szájjal kígyót-békát mondanak a férfiakra, hogy csakis a férfiakkal van baj. Miért? Ki a hibás?
Ezt olvastam tegnap itt, ahogy böngésztem (nem, nem én írtam).
Nem ő volt a legszebb nő akivel valaha dolgom volt, de ő volt rám a legpozitívabb hatással.
Vele éreztem azt, hogí boldog vagyok, hogy igazán boldog.
De természetesen nála is elő jött idővel az, hogy ha látja, érzi, hogy szeretem, az már nem jó, gondolom nincs benne játék, izgalom vagy nem tudom mi zajlik ilyenkor egy nő fejében.
Mert eleinte ő volt szerelmes, nekem mindig is idő kellett a szerelem kialakulásához.
Aztán át fordult a dolog, már én szerettem jobban őt.
Szerettem volna akkor feleségül, de jött a szokásos 180fokos fordulat..
Tehát az elején szart bele a kapcsolatba és amikor nem talált jobbat és úgy döntött, elmélyíti a kapcsolatot, még neki áll feljebb, hogy a nő megelégelte és lelép.
Merthogy a másik oldalt verzióját nem ismerjük.
Nem a férfiak vagy a nők hibásak, hanem a féreg emberek, akiket valami szerencsétlen tapasztalat híján maga mellé választott (vagy választ sorozatosan).
Nekem is volt féreg párom, tanultam belőle és megtanultam jól szelektálni és előbb semmibevenni azokat, akik engem vennének semmibe. Ez az egyetlen fegyver ez ellen...
Ez az oldal ilyen: aki ide jön a problémáival az alapot ad egy gyülöletlavinának. Sokan élik ki itt a frusztrációjuk, a trollok még csak merő poénból adják alájuk a lovat.
Lényegtelen ki és milyen kérdést ír ki, egyik oldal sem hallgatja meg a másikat, mindenki a saját keserűségét adja itt ki, majd megy tovább a következő kérdésre.
Aki itt nem tanul meg a sorok között olvasni, azt elkeserítheti vagy megrémítheti amivel itt találkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!