Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem úgy, hogy a magyar nők között igen kevés a szép?
Vannak szépek nem azt mondom, csak 10-ből 1, ami nagyon rossz arány. Így persze, hogy nem lehet csak a nagyon szerencséseknek szép barátnője.
Bezzeg akárhova megyek külföldre, mindig azt látom, hogy 10-ből 5 nő szép legalább. Akár csak a környező országokban is, Szlovákia, Lengyelország, Ausztria, Horvátország... ezeken a helyeken már sokszor jártam, és tele vannak szép nőkkel.
Itthon miért ilyen ritka hogy egy nő vonzó? :(
Röviden: Rossz a szemed.
pl. Németország, UK tele szép nőkkel? Vicc.
Moszkva? Ott tényleg több.
Hát nem tudom, szerintem ki kéne néha mozdulni. Bár egyértelmű, hogy csak hisztiből akartál provokálni, hiszen válaszra sem méltatod a népet. Csak bebüfögted a sirámodat.
Több évtizedes masszív bkk-zás után kijelenthetem, hogy nagyon sok szép lány, nő van itthon, férfiak is főleg a fiatalabb korosztályból. Csak hát az itteni válaszolók jó részének instagizi meg instajózsi kell.
"De ami biztos a magyarok hibája, az a rengeteg elhízott lány. Külföldön ilyen nincs"
Én éltem már Olaszországban, Spanyolországban, most pedig Kanadában. Mindhárom országban átlagosan kövérebbek a nők, mint Magyarországon.
Szerintem a kérdező troll. Naponta van egy hasonló magyar nőket szapuló kérdés.
Ha így is gondolod, minek róla naponta kérdést kiírni? Keress külföldön (csak ne szapuld előttük is a nőket, mert azzal semmilyen nemzetiségű nőnél nem leszel népszerű).
Az utcán valóban nincs túl sok szép nő, de ez a férfiakra is igaz.
Mondjuk azt nem tudom hogy Ausztriában hol láttál te szép nőket, mert rájuk ez egyátalán nem jellemző, ott aztán tényleg nincs és ezt már mások is mondták nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!