Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem úgy, hogy a magyar nők között igen kevés a szép?
Vannak szépek nem azt mondom, csak 10-ből 1, ami nagyon rossz arány. Így persze, hogy nem lehet csak a nagyon szerencséseknek szép barátnője.
Bezzeg akárhova megyek külföldre, mindig azt látom, hogy 10-ből 5 nő szép legalább. Akár csak a környező országokban is, Szlovákia, Lengyelország, Ausztria, Horvátország... ezeken a helyeken már sokszor jártam, és tele vannak szép nőkkel.
Itthon miért ilyen ritka hogy egy nő vonzó? :(
Elhízásban EU éllovasok vagyunk, és az igénytelen ötözködés sem áll messze a magyaroktól.
Egy külföldi kollégám, aki sok országban megfordult mindig azt mondja, hogy a magyar nők 2 számmal kisebb ruhát hordanak, mint ami a testükre illik, és gyakran néznek ki úgy, mintha a testükből élnének (kint a hasa, feneke 30+ évesen is az utcán). Sok osztágban ízlésesebben tudnak öltözni az emberek.
Kezdjük ott hogy mindenkinek más a vonzó
Minden országban vannak csúnyábbak meg szebbek is
Szerintem Magyarországon is sok szép nő van
Az hogy neked ki tetszik az már teljesen más dolog
Haver! Te piszok mázlista vagy, ugye tudod?
3.8 milliárd nő él a földön, ebből alig 5 millió a magyar nő. Az alig 0.13%. Ennyi nő nem jön be!
Mi tart vissza, hogy a maradék 3.8 milliárd (-5 millió)-ból válogass kedvedre? Annyi gyönyörű nő van mindenfelé, ezeket a ronda magyarokat meghagyhatod nekünk :D
Azért érzed úgy, mert:
1.rosszindulatú akarsz lenni
2.szr a látásod már. Nem, tescos szemüveg már nem lesz elég.
Akkor keress nőt magadnak külföldön, a magyar nőket meg hagyd meg a normális férfiaknak.;) Nem értem, hol itt a gond...
(Megjegyzem, te sem jártál még sem Ausztriában, sem Horvátországban.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!