Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak a fiatal, szép és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a fiatal, szép és gyerektelen nőket tartják értékes nőknek a magyar férfiak, akikért hajlandók lennének bármire?

Figyelt kérdés

Én azt veszem észre, hogy nagyon durva ez a kétszínűség. Hogyha egy nő fiatal (30 alatti) csinos és szép és még nincs "kölyke" (ahogy a férfiak mondani szokták), akkor nincs olyan dolog amit ne tennének meg érte. Ha már az egyik meg nem teljesül, pl. idősödik, duci vagy gyereke van és elvált, akkor már meg senkinek se kell az ég világon. Egy nőnek vagy 1000 udvarlója van, vagy majdnem 0, kivéve 1-2 öreg alkoholistát a kocsmából.

Szerintetek igazság ez?

2017. szept. 21. 16:16
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
55%

Még szerencse, hogy ebből egy szó sem igaz. :)

37n

2017. szept. 21. 16:22
 2/23 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem nem sok férfi akarja más gyerekét nevelni, ahogy nő létemre én sem szerettem volna olyan pasit, akinek van már gyereke (szerintem ez teljesen jogos) Azt nem gondolom, hogy minden pasinak a vékony nők jönnek be, de az is tök jogos elvárás, hogy csinos legyen és vonzónak lássa a pasi. A fiatalság pedig relatív..Ki hogy néz ki, hogy viselkedik stb. Sajna ezt el kell fogadni. Nem tehetnek az emberek az elvárásaikról. Ne bántsuk a pasikat!! Szeressüj őket!(30 éves nő gyerekkel:) Nekem sem kellene egy gusztustalan öreg fószer.. De nyilván nem centivel és mérleggel ismerkedem:) Ne szomorkodj kérdező!!! Az élet szép és megtalálod majd a társad!
2017. szept. 21. 16:22
 3/23 anonim ***** válasza:
17%
A valóságban ez egyáltalán nem így van.
2017. szept. 21. 16:23
 4/23 anonim ***** válasza:
0%
Hopp a telóm meghülyült..de értitek..
2017. szept. 21. 16:24
 5/23 anonim ***** válasza:
52%

Te most tényleg azt hiszed, hogy a külföldiek mások? :D Ez jó poén.

A nők is általában a jóképű, izmos és gyerektelen férfiakat kedvelik leginkább (egyedül annyi, hogy a fiatalság annyira nem számít). Hol itt a probléma? Ez úgy tűnik, hogy emberi dolog.

Ezek közül még a gyerek lenne a legnagyobb baj, nem sok ember szeretné más gyerekét nevelni, akihez általában jár egy biológiai apuka is, aki általában nem épp a legjobb ember, különben a nő még vele élne.

Az idősödéssel az én problémám annyi, hogy nem kívánok 60 körül özvegy lenni, mert a tőlem 12-15 évvel idősebb feleségem elhunyt (jelenleg a tőlem 12 évvel idősebbek azok akikre már az "idősödik" jelzőt használnám).

Duciság leküzdhető, tényleg nem kerül sokba egy havibérlet a kondiban és bejárni heti 2-3 alkalommal. De nem, sokuk helyette inkább nézi a TLC-t ahol megmondják, hogy a kövérség nagyon jó dolog.

2017. szept. 21. 16:26
 6/23 anonim ***** válasza:
27%

Hát én ezzel a problémával még sose találkoztam, de mindegy.

Egyébként meg teljesen megértem, hogy a pasik így állnak hozzá. Persze nem tisztességes dolog, de én sem biztos, hogy szivesen nevelném másnak a gyermekét. Sajnos egy kialakuló kapcsolatban sokszor akadályként merül fel a gyerek. Teszem azt nem szimpi neki az új partner, apát akarja vissza, vagy fél, hogy elveszik tőle anyát. Meg persze az is kérdéses, hogy mennyire stabil mondjuk egy elvált szülő lelki állapota, mennyire befolyásolja ez az új kapcsolathoz való hozzáállását.

A másik amit megjegyeznék, hogy sem az anyaság sem az idősödés nem zárja ki, hogy valaki csinos, fiatalos vagy igényes legyen. Amit még észreveszek, hogy bár ezek a nők persze nagyon áhítoznak a kapcsolat után, de semmilyen jelzést nem adnak a férfiak felé erről. Ha várod, hogy 30-40 évesen a sült galamb a szádba repüljön, akkor sosem fogsz párt találni.

2017. szept. 21. 16:26
 7/23 anonim ***** válasza:
66%
Igazságtalan, vagy sem, sokkal előnyösebb pozícióban áll egy fiatal, szép és gyerektelen nő, egy csúnya, vagy több gyerekes nővel szemben.
2017. szept. 21. 16:27
 8/23 anonim ***** válasza:
0%
Erre nem lehet valaszolni, mert maga a kerdes sem igaz.
2017. szept. 21. 16:30
 9/23 anonim ***** válasza:
23%

Én férfi vagyok, és még egyszer sem mondtam, hogy "kölyke"

Lehet, nő vagyok...

Azt tartom értékes nőnek, aki nekem értékes, kedves, normális természete van, NEM ÁLTALÁNOSÍT, stb.

De ha megnyugtat, ismertem, ismerek pár olyan, gyerekeket kifejezetten nem kedvelő nőt, akik csinosak, de ha ők lennének az egyetlenek nőként a földön, akkor sem kellenének.

2017. szept. 21. 16:37
 10/23 Sunshinedoll ***** válasza:
58%

Mert őt szívesen megdugnák. Sok pasi "tisztelete" egy nő iránt csak akkor terjed ki, ha vonzónak tartja, és csak addig nézi valamennyire emberszámba.

Egyszer hallgasd meg, hogy beszélnek férfiak olyan nőkkel, akik nem jönnek be nekik. Nem lesz szép :D

2017. szept. 21. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!