Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak a fiatal, szép és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a fiatal, szép és gyerektelen nőket tartják értékes nőknek a magyar férfiak, akikért hajlandók lennének bármire?

Figyelt kérdés

Én azt veszem észre, hogy nagyon durva ez a kétszínűség. Hogyha egy nő fiatal (30 alatti) csinos és szép és még nincs "kölyke" (ahogy a férfiak mondani szokták), akkor nincs olyan dolog amit ne tennének meg érte. Ha már az egyik meg nem teljesül, pl. idősödik, duci vagy gyereke van és elvált, akkor már meg senkinek se kell az ég világon. Egy nőnek vagy 1000 udvarlója van, vagy majdnem 0, kivéve 1-2 öreg alkoholistát a kocsmából.

Szerintetek igazság ez?

2017. szept. 21. 16:16
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
74%
Akkor miért van annyi szép és fiatal nő egyedül? Jah és ha esetleg párban van akkor miért nem akarnak a férfiak gyereket családot tőle? Butaság a kérdés. Mindenkinek egyenlő esélye van, feltéve hogy ugyanazt keresi amit a másik.
2017. szept. 21. 18:52
 22/23 anonim ***** válasza:

Azt tartom értékesnek aki valóban az is!

Tőlem aztán még "kölyke" is lehet :) azt sem bánom.

Értékes emberi tulajdonságokkal bírjon, és hasonló életszemlélettel mint én ez a lényeg.

2017. szept. 22. 01:07
 23/23 anonim ***** válasza:

21:

Én pl 23 éves vagyok, de majd csak 30 évesen szeretnék családot egy nővel. Úgyhogy addig azért nem csinálok a barátnőmnek.

2017. szept. 22. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!