Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a fiatal, szép és gyerektelen nőket tartják értékes nőknek a magyar férfiak, akikért hajlandók lennének bármire?
Én azt veszem észre, hogy nagyon durva ez a kétszínűség. Hogyha egy nő fiatal (30 alatti) csinos és szép és még nincs "kölyke" (ahogy a férfiak mondani szokták), akkor nincs olyan dolog amit ne tennének meg érte. Ha már az egyik meg nem teljesül, pl. idősödik, duci vagy gyereke van és elvált, akkor már meg senkinek se kell az ég világon. Egy nőnek vagy 1000 udvarlója van, vagy majdnem 0, kivéve 1-2 öreg alkoholistát a kocsmából.
Szerintetek igazság ez?
Azt tartom értékesnek aki valóban az is!
Tőlem aztán még "kölyke" is lehet :) azt sem bánom.
Értékes emberi tulajdonságokkal bírjon, és hasonló életszemlélettel mint én ez a lényeg.
21:
Én pl 23 éves vagyok, de majd csak 30 évesen szeretnék családot egy nővel. Úgyhogy addig azért nem csinálok a barátnőmnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!