Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak a fiatal, szép és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a fiatal, szép és gyerektelen nőket tartják értékes nőknek a magyar férfiak, akikért hajlandók lennének bármire?

Figyelt kérdés

Én azt veszem észre, hogy nagyon durva ez a kétszínűség. Hogyha egy nő fiatal (30 alatti) csinos és szép és még nincs "kölyke" (ahogy a férfiak mondani szokták), akkor nincs olyan dolog amit ne tennének meg érte. Ha már az egyik meg nem teljesül, pl. idősödik, duci vagy gyereke van és elvált, akkor már meg senkinek se kell az ég világon. Egy nőnek vagy 1000 udvarlója van, vagy majdnem 0, kivéve 1-2 öreg alkoholistát a kocsmából.

Szerintetek igazság ez?

2017. szept. 21. 16:16
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
67%

Habár nem ennyire van így, amit írsz, mert nem ennyire végletes a dolog.

De én azt nem látom mi a kérdésed?

Nagyjából így van ez, ha nem is teljesen. És?

A kövér vagy fogyj.

Ha elmúltál 30, keress olyat, aki szintén elmúlt.

A gyerek... na az nehéz. Gondolkodni kellett volna kivel vállalsz.

2017. szept. 21. 16:40
 12/23 anonim ***** válasza:
44%

Nálam elég egyszerű:

Mert én magam is szeretnék még gyerekeket (többes számban) az életben. És erre pont egy ilyen nő a legalkalmasabb számomra egyszerre kívül és belül is.

2017. szept. 21. 16:46
 13/23 anonim ***** válasza:
60%
Tudom, hogy fáj, de akkor is leírom az igazságot: semmi kedvem más gyerekét nevelni. Szerintem jogom van ahhoz, hogy olyan nőt válasszak, akinek nincs gyereke. Ennyi.
2017. szept. 21. 16:46
 14/23 anonim ***** válasza:
42%
És a nők elvárásai? Izmos,jóképű legyen,ez a minimum.Ez alatt egyetlen férfival sem állnak szóba... nos akkor szerintem van mit átgondolni.
2017. szept. 21. 16:50
 15/23 anonim ***** válasza:
82%

Ez így egy elég nagy tudatlanságra vall , hogy ezt így kijelenti valaki.

Egy egyedülálló férfi, akinek nincs gyereke és nem házas, nyilván elsősorban egy olyan nőt keres akinek nincs gyereke és tetszik neki.

Mert ez akárhogy is tűnik, ez a normális.

De nagyon sok szép egyedülálló nő van 30 felett is. Van olyan 25 éves aki 35 nek néz ki és van olyan 40 éves aki 30-nak.

Ha az állításod igaz is lenne, az akkor sem bűn, és akkor sem rossz, és nem elítélendő. Mert alapjáraton ez így a normális.

Az már más, hogy van olyan, hogy valaki beleszeret egy olyan nőbe akinek adjisten van gyereke, de ugyanakkor attól, hogy van gyerek az a nő még lehet igen is nagyon gyönyörű.

2017. szept. 21. 16:55
 16/23 anonim ***** válasza:
60%
Ilyen dogmatikus gondolkodással hogy lehet élni? A másik az, hogy a külső és más körülmények mindig is számítottak. Fordítsd meg, egy kövér, gyerekét egyedül nevelő férfi miért nem kell a csinos nőknek a legtöbb esetben? Mindenkinek szíve joga megálmodni, mit és kit szeretne, az már más kérdés, hogy reális alapon nyugszik-e?
2017. szept. 21. 16:58
 17/23 anonim ***** válasza:
0%

Ha nem akarnék családot alapítani és nem akarnék 3-4 gyereket majd, akkor igazad van, én is teljesen leszarnám hogy egy nő hány éves, vagy van-e már gyereke.

De így hogy ezek a dolgok fennállnak, nekem ezek elég fontosak párkeresésben.

2017. szept. 21. 17:04
 18/23 anonim ***** válasza:
Nálam abban az esetben jöhet szóba elvált és gyerekes nő, ha hajlandó szülni nekem is egy közös gyereket. Egyébként nem ritka dolog, hogy az új apa jó kapcsolatot alakít ki a nő előző házasságából született gyerekével.
2017. szept. 21. 17:11
 19/23 anonim ***** válasza:
57%

Miért, mi lenne az igazság?

Szerintem amíg a legtöbb nő a férfiaktól várják a kezdeményezést, addig semmi joga nincs kritizálni, ha ők ezt a saját kritériumaik alapján teszik. Vagy?...

2017. szept. 21. 17:32
 20/23 anonim ***** válasza:

Igaz csak 25vagyok és csinos ,de van gyerekem.

És egyáltalán nem ezt veszem észre ,hogy nem érdeklem a gyermektelen pasikat ,sőt...

Értéktelennek se érzem magam és nem is éreztette ezt velem még senki.

Elég sok ducibb csajt látok pasival is.

30fölött is nem egy elvált ,gyermekes ismerősöm talált magának párt.

1000udvarloja meg egy átlag embernek nincs ,akár mennyire fiatal és szép.

n25

2017. szept. 21. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!