Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar lányok/fiatal nők zöme, aki már kicsit is jól néz ki mire ilyen nagyképű?
Figyelt kérdés
Legtöbbje semmit nem tett le az asztalra...pls explain...2015. aug. 3. 13:08
1/21 Jézus, a Messiás válasza:
Hogy legyen mire ráélvezni. :)
2/21 anonim válasza:
Hogy a sok balf_sz küldi neki a lájkot akkor is, hogyha olyan ronda, mint a bűn. Így van önbizalmuk és egójuk.
3/21 anonim válasza:
Arra, hogy lyuk van a lábuk között és mint írtad szépek. Ennyi épp elég nekik, és egy ideig el is éldegélhetnek ebben a kis világban, mert repülnek rájuk a férfiakra, és alanyi jogon jár nekik nagyon sok minden. Aztán amikor már késő, ráébrednek mekkora idióták voltak.
4/21 A kérdező kommentje:
a szépség relatív és mulandó
2015. aug. 3. 13:17
5/21 anonim válasza:
Igen, ez így leírva nagyon szép, hogy a szépség relatív, de ez közel sem így van. Vannak emberek, akikre 100-ből 99 nő azt mondja, hogy nem szép. Ez inkább ilyen takargatás, mikor biztatni próbálják a ronda embert, hogy "hát a szépség relatív, valaki biztos téged is szépnek lát. Csak nem én."
6/21 A kérdező kommentje:
eltértünk a tárgytól, szóval: mire ilyen nagyképűek?
2015. aug. 3. 13:24
7/21 anonim válasza:
Megkaptad már a választ. Egyszerűen arra, hogy nők. Ha férfit akarnak, választanak a tucatnyi jelentkező között, ha pénzt akarnak, olyan választanak aki majd viszi a valogukat az új audiban. Ha szomorúan, megvigasztalják őket, ha bunkók, akkor is kinyitják előttük az ajtót és nyalják a talpukat, csak hogy pinához jussanak. Ezért megnő az egojuk, innen jönnek a hatalmas elvárások is: válogathatnak.
8/21 anonim válasza:
Nem vagyok nagyképű, csak általában észreveszem, ha a fiú többet akar tőlem. Sokkal kevésbé sérül, ha már az elején egyenesen megmondom neki, hogy nem akarok tőle semmit, mintha az X. randi után jelentem ki, hogy nem gondoltam komolyan a köztünk lévő dolgokat. Ha a férfi tiszteletben tartja, hogy nekem nem tetszik és nem nyomul rám akkor bármikor szívesen elbeszélgetek vele. A gond, hogy sok férfi csak a flegma visszautasításból ért. Ha nem lépek fel erélyesen, akkor teljesen beleéli magát abba, hogy van esélye nálam és sokkal jobban fog fájni neki, ha húzom az időt. Annyira meg nem lehettek ti sem önzők, hogy elvárjátok, hogy minden férfi, aki odajön hozzám, mint a mesékben, tetszeni fog.
9/21 anonim válasza:
Arról hallottál e már, hogy a szerelem megszépít? Tudom, aki sose volt szerelmes, csak a kirakatba kellett a "párja", az ezt nem érti, pedig így van. Egy elsőre semleges vagy akár nem tetsző férfiba is bele lehet szeretni úgy, hogy utána semmi gondod nem lenne a külsejével. Nyilván ez az esetek 99%-ban nem történik meg, mert a nők lekoptatják az embert, mivel nem felel meg a külső által támasztott igényeiknek. Nekem mindegy, csak aztán mikor odaszültél 2 gyereket az egoista, tahó, szépfiú barátodnak, aki üt-ver, lelkileg terrorizál, akkor majd az lesz 40 évesen a legfőbb örömszerzési módod, hogy a szintén ugyanebben senyvedő barátnőiddel trécselgettek, milyen p.araszt a férjetek.
10/21 A kérdező kommentje:
Hát érdekes, nekem 1 hete táncolt vissza az egyik csaj pár randi után, hogy rendbe kell raknia az életét mire én meg megmondtam neki, amit amúgy is meg kellett volna, hogy elköltözök . Még kérdőre vont, hogy miért nem mondtam ezeket a dolgokat előbb. Közben ő állt elő a témával, hogy hagyjuk egymást...megmondtam neki, hogy felnőtt ember vagyok értek a szép szóból amúgy sem alakult ki kettőnk között a vonzalom, de még a "legrendesebbnek" mondott lányokról is kiderül, hogy k rvanagy az egojuk, mondjuk igaz viszonylag jól is néz ki.
2015. aug. 3. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!