Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A magyar lányok/fiatal nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar lányok/fiatal nők zöme, aki már kicsit is jól néz ki mire ilyen nagyképű?

Figyelt kérdés
Legtöbbje semmit nem tett le az asztalra...pls explain...

2015. aug. 3. 13:08
1 2 3
 11/21 Mumusan ***** válasza:
31%
Erről csak Ti férfiak/fiúk tehettek. Likeoljátok a buta selfieket, milyen csinos, milyen szp...blablabla
2015. aug. 3. 13:50
 12/21 A kérdező kommentje:
hát én nem lájkolom
2015. aug. 3. 13:51
 13/21 anonim ***** válasza:
7%
Meglepődtem volna, ha nem mi tehetnénk mindenről.:DD A nők tökéletesek.:D
2015. aug. 3. 13:58
 14/21 anonim ***** válasza:
91%
Ha egy szép nő a közeletekbe kerül már minden felejtős, csak ő van, úgyhogy hagyjuk.Fussatok csak a busz után fiúk!
2015. aug. 3. 14:01
 15/21 A kérdező kommentje:
mintha a mai nőknek úgy injekcióznák az egót intravénásan
2015. aug. 3. 14:05
 16/21 anonim ***** válasza:
5%

előttem nem

elszívom az ilyenek önbizalmát mint egy kib**szott örvény és kiköpöm azt amit látni akarok

bár én máshogy látom az embereket mint ti

2015. aug. 3. 14:33
 17/21 anonim ***** válasza:
77%
Egyébként ekkora baromságot is hogy lehet írni. A mai férfiak 80%-a fülig érő szájjal vigyorogna másfél évig, ha lenne egy teljesen átlagos barátnője, aki szeretné. Ez a "plázacicák meg tökéletes nők után futtok" érvelés valami eszméletlen gagyi, de mit is vártam...:D
2015. aug. 3. 15:38
 18/21 anonim ***** válasza:

Nyár van. Megnézik őket az utcán, leszólítják őket.

Facebook-on, megy a lájk áradat még olyantól is, akit nem is ismerknek. Ezen kívül ott is ismerkednek velük.

Szóval önbizalmuk az van. Ez önmagában persze nem ok a nagyképűségre, viszont sokan azt látják, hogy ez milyen menő dolog (tv, rbanc barátnők).

Egyébként ez nem függ össze a külsővel, láttam már gyönyörű, kedves, szerény lányt, illetve ronda beképzeltet is.

2015. aug. 3. 16:09
 19/21 anonim ***** válasza:

Mert minden ujjukra akad 20 pasi, ettől megnő az arcuk, és azt képzelik (bocsánat, kéBzelik!!!) hogy azt küldhetnek el a halál fszára akit akarnak. És sajnos ez igaz is, megtehetik. Akkor pedig meg is teszik, sima rosszindulatból "me' mé' ne" alapon. Sajnos mindig akad egy balek aki az ilyennel összejön.

A nők tökéletesek, #13, ez újság? Itt mindenért a férfi a hibás. Ha rosszat mer szólni, az már "nőgyűlület" :D

Pláza3,14csa után max. addig érdemes futni amíg meg nem mászod, mert másra nem jók.

2015. aug. 3. 17:46
 20/21 A kérdező kommentje:

ez valóban így van az előző rosszlélek akivel összehozott a sors is mesélte, hogy folyton bombázzák a kérői

valószínű, hogy olyan ajánlatot kapott ami miatt érdemes volt hanyagolni engem , persze ezt ő tagadja, de ki ne tagadná

nem baj még a balatonon sikerült "megcsalnom" amire csak azért vagyok büszke, mert elmondtam neki az elején ilyen általánosságban, hogy jó a szimatom és ha kiszimatolom , hogy valami nem stimmel előbb lépek mint úgy általában a nők , úgy előre egalizálok már vagy lehet nevezni törlesztésnek is...mindegy a lényegen nem változtat :)

2015. aug. 3. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!