Szégyellnem kéne magam? Gonosz vagyok, ha beképzelt srácnak gondolom ezt a gyereket a látottakból? Te mit gondolsz róla? Nem nagyképű szerinted? (videó)
Ez paródia videó akar lenni, vagy megjátssza a gyerek a "sztárt"?
Nem ismerem személyesen, fogalmam sincs ki lehet, de nekem a viselkedéséből, látszik, hogy mennyire megjátssza magát, és beképzelt lehet.
Mert ahogy bejön napszemüvegben a szobában rágyújt, hátra dől, cigizik, nekem az jutott eszembe, mekkora megjátszós gyerek lehet!
Meg ez a sok dislike! 17 dislike 6 like! Nem valami jó arány!
Másoknak se tetszik a viselkedése?
Nem kellene vele törődnöm igaz? De olyan lenéző érzésem van srác iránt! Nem értem az ilyennek honnan jön a bátorsága, mások meg nem viselkednek így, és nincs bátorságuk önbizalom hiányosak!
Lehet jó fej élőben, csak a videóban játssza az eszét?
http://www.youtube.com/watch?v=te61sx2ZIuI
Nincs ebben semmi megjátszás. Valószínűleg pont hogy poénra veszi a laza figurát. És valószínűleg pont leszrja hogy itt, vagy akáhol ki mitgondol róla... Pl. hogy te itt regényt írsz róla, vagy valaki itt fikázza.
És természetesen nála a pont! :)
Akkor járj még sokáig gitárra :DD Semmi nem utal arra hogy nem ő gitározna, tökéletesen látszik. Szóval ezt kicsit benézted.
Mondjuk a gitárt behangolhatta volna. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!