A videó alapján ti "macskák" vagytok, vagy "kutyák"? (minimális angoltudás szükségeltetik)
http://www.youtube.com/watch?v=GbycvPwr1Wg
Nos?:D És ezt leszámítva ti melyik állatfajt kedvelitek jobban, a kutyákat vagy a macskákat?
Én személy szerint "macska", és bár nagyon csípem a kutyákat, abszolút macska-fan vagyok.
23/N
Macskás :)
öntörvényű állat, neki senki sem parancsol.
25f
Kutyás voltam mindig is :)
Na meg világ életemben kutyák közt nőttem fel,nagyszülők,rokonság körében is sok kutyás volt.
Az ő jellemük jobban tetszik.
Voltam kutyás és macskás házakban is.A kutyák mind örültek nekem.Míg a macskák elbújtak,ha meg oda is jött némelyik,meg akartam simogatni erre belém karmoltak -.-
Macska-típus vagyok a videó alapján (ha többféle lehetőség is lenne, akkor más lennék :)).
A macskákat sokkal jobban is kedvelem, de a kutyákat is csípem.
Remélem tudod, hogy csak utánozták az állatokat, és ez a videó nem arra van, hogy megállapítsák az emberek, hogy macska vagy kutya típusúak. :D
Természetesen egyikre sem hasonlítok, de a macskáim teljesen megfelelnek a macskát utánzó embernek, a kutyáim pedig a kutyát utánzónak.
Egyébként szeretem a kutyákat és a a macskákat is, de a macskákban valamiért vonz az, hogy olyan kis utálatos dögök. :D Imádom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!