Érdemes elkezdenem videókat készíteni Youtube-ra?
17 éves fiú vagyok. Eléggé életvidám, letardált. (LoL) Eég nyílt vagyok, és sokszor vannak jó beszólásaim. Ezt nem tudom, hogya mondjam el, de szerintem normális fejem van. Szépen ki tudom magamat fejezni, nem hadarok, válogatottan beszélek.
Olyan videóim lennének, mint például Herby-nek, Szefi-nek... és még sorolhatnám.
Ezt nem a pénz, vagy a sok "rajongó" miatt tenném, hanem szórakozásból.
Érdemes lenne elkezdenem?
Esetleg feltöltök egy videót, és megosztom itt egy kérdésben, hogy milyen?
Előre is köszönöm!
Válogatottan beszélsz? Azt úgy mondják, hogy választékosan.
Ha szórakozásból csinálod, akkor miért ne? Ha pénzért / hírnévért akkor nem érdemes. Esetleg ha nagyon jó vagy angolból akkor igen.
Játékkommentár ki a tökömet érdekli? Ez annyira kocka dolog...
Ha hasonlót csinálsz mint mondjuk az EQUALS3 (Ray William Johnson), vagy Shane Dawson, és jól, az már érdekes lehet. Az egyetlen magyar vlog, ami az ő szintjük az a Hollywoodi Hírügynükség, a többi lúzer.
"letardált"???
Az meg mi? Magyarázd már meg :-D
Most, hogy jobban belegondolok, van esélye a dolognak.
Saját bevallásod szerint "válogatottan" beszélsz és "letardált" vagy - ez az értelmi szint pedig megfelel a Való Világ színvonalnak. Azt meg ugye sokan nézik...
Köszönöm mindenkinek a választ! Főleg #6!
Először is elnézést, ha hibásan írok. Csak hozzászoktam a laptop billentyűzethez, és most rendessel kell gépelnem! A letardált igazából retaldált akart lenni. Az hogy mindenből viccet csinálok, és mindenre tudok viccet mondani, bármi is legyen az. A röhögésem mint egy lóé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!