Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy ne legyek megkeseredett?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ne legyek megkeseredett?

Figyelt kérdés
Szóval hosszú sztori, volt egy csaj ismerősöm, akivel a végén összevesztünk, mert én többet akartam tőle, nem éreztem kölcsönösnek igazán és az időmet rabolta, belevoltam esve. A végén mondtam neki nagyon durvákat, hogy milyen gcii hogy nem tudok vele kibekulni, ő sem bírta volna ezt a friendzone szerepet ha szerelmes valakibe és ezért miért tilt le, ilyenek és azt mondta hogy tisztaszívből olyan megkeseredett párt kíván nekem amilyen én magam vagyok...
2020. ápr. 21. 14:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
49%
kérdező: nőnek udvarolni? öreg hiba...nem szabad, a nők 90%-a játszmázik a férfiakkal, mivel 10 másik is ír neki így válogathat. Amelyik kimondja az érzéseit a nő felé, az random kuka.
2020. ápr. 21. 20:05
 12/14 A kérdező kommentje:
10-es vettem a cinizmust. De olvass el mindent amit írtam. Nem véletlenül hordtam el a francba. A tiltás után még hónapokkal is belep az életembe... Tudja hogy bánt, reménytelenül szerelmes vagyok, jelöli azt a szart és reményt kelt bennem vele hamisan a békére. Meg nem egyszerű friendzone volt, én inkább udvaroltam neki, ő meg cicazott, élvezte, hogy odavagyok érte de nem akart tőlem semmit, max lehuzni. Majd a tiltás után rendesen elvezte hogy térdelek, rakott is ki ilyen fotókat, csavokrol akik láncon/pórázban térdelnek kutyák előtt meg ilyenek. Nem véletlen mentem neki...
2020. ápr. 21. 20:10
 13/14 A kérdező kommentje:
11-s megtanultam egy életre... És szerelmesnek sem szabad lenni, kedvesnek sem, érezni nem szabad alapvetően, vagy ne vegye észre. Szóval csak tárgyak ennyi, persze nem nekem, én nem vagyok azon a szinten. Hiába mondanak x-t, y módjára kell cselekedni velük. Ők maguk se értik, de az ösztönük arra megy. Ezt a csajt is akkor érdekeltem valamennyire amikor leszrtaam és nem estem tőle hanyatt, sőt elzavartam... Amikor én mentem utánna, kedves voltam vele, "mézes mázas" ennyi.
2020. ápr. 21. 20:19
 14/14 A kérdező kommentje:
Ja és 11-es ez az amiben én még naiv voltam. Hogy egy lány csak egy fiúval foglalkozik 🤣 francokat, tultesznek a férfiakon, valszeg velem is azért volt olyan (szóval nekem le kellett volna egyoldalúan venni a lábáról hercegnőt, ő nem tesz bele) amilyen mert versenyben voltam még 5-t fickóval párhuzamban... En naiv meg csak vele foglalkoztam, azt hoppon maradtam. De ő is. Minden fiú szemét, r__hadék, megbízhatatlan szerinte, nem kell senki...
2020. ápr. 21. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!