Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi ez a rossz, fura berögzülts...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a rossz, fura berögzültség még mindig itthon, hogy a magyar nők (nem a 8 osztályt végzett 100 kilós Marika) szinte már csak gépész-villamosmérnök, informatikus, közgazdász, stb férfival hajlandóak összejönni?

Figyelt kérdés
Ismeretségi körömben csak ezt látom 5 per 4 esetben. Sehol párnak egy diplomás ápoló férfi, egy állami alkalmazott jogász, egy mentőtiszt, egy tanár, egy agrármérnök, stb. Ezek mind mind szinte egyedül vannak, vagy be kell érniük a futottak még nőkkel. Itt nagyon keleten még bőszen él és tombol az a vágy a legtöbb nőben, hogy a férfi keressen sokkal többet, minimum 300 ezret, akkor is, ha ő csak egy kis titkárnő nettó 150 ért. Eközben pl az Usában a kapcsolatok több mint 60%-ában már a nők keresnek jobban.
2020. ápr. 19. 18:51
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
87%
Gyerekeim utan kepbe vagyok a fiatalokkal. Sofor fiu 24 eves, minden sulit ott hagyott, baratnoje gimis, most fog etettsegizni. Szinten barati korbol foiskolas fiu, nincs baratnoje. Fiam erettsegivel, szinten nincs. Fiatal par a kozelben laknak. Ferfi szakmunkas, no erettsegi utan dolgozni ment. 28 ev korul vannak. 2 kisgyerekuk van. Az eletben kell korulnezni kerdezo,a gyk.egy sznob, elvont vilag. Nem mindig tukrozi vissza a valosagot.
2020. ápr. 19. 20:13
 32/39 A kérdező kommentje:
Nem, ezek ismeretségi körömben vannak. Kapásból 80-100 ilyen nőt ismerek, akiknek ilyen a párjuk.
2020. ápr. 19. 20:36
 33/39 anonim ***** válasza:
93%

Mindenkinek a saját döntése hogy kivel milyen feltételek alapján jön össze. Kinek mi köze hozzá egyébként ? Ki kéne már szállni a mások magánéletéből.

Nevetséges már ez a rinya ami itt a GYIK-en 0-24 lemegy.

A párkapcsolat nem egy alapvető dolog fel kéne már fogni végre.

Egy Diplomás Ápoló. Ha már felhoztad ezt a réteget.

31 F

2020. ápr. 19. 20:39
 34/39 anonim ***** válasza:
81%
Nem értem, hogy most azt várod, hogy a te szád íze szerint válasszanak mások párt? Vagy mit szeretnél? Szerintem foglalkozz a saját életeddel. Ha kisebbségi érzésed van, mert nem lettél mérnök, hát tanulni sose késő. Ha nincs meg hozzá az intelligenciád, akkor pedig fogadd el, hogy kis eséllyel fogsz értelmiségi nőt kapni.
2020. ápr. 19. 21:13
 35/39 anonim ***** válasza:
90%
Nagyon kevés mérnök, programozó nőt ismerek. A tanárok, tanítónők, óvónők, diplomás ápolók, stb. többsége viszont nő. Tehát ha a mérnök pasi nőt akar, akkor vagy választ a nagyon kevés mérnök nő közül, vagy keresgél a fent említett szakmájú nők közül. Megteheti, hogy csak hasonló végzettségűvel jön össze.
2020. ápr. 19. 21:26
 36/39 anonim ***** válasza:
92%
Ezt te hol látod? Csak mert az összes szakmunkás ismerősöm, volt általános iskolás osztálytársam állandóan (ki hosszabb távon, ki rövidebb, de..) kapcsolatban van. Én meg mérnök informatikusként 33 évesen egyedül vagyok, sőt, szűzen maradtam. Ez a kérdés is csak valami fura általánosítás, mert a valóságban egyáltalán nem így van. (33/F)
2020. ápr. 19. 21:41
 37/39 anonim ***** válasza:
70%
A ferjem jogasz, en kozgazdasz. Azert o a ferjem mert passzolunk, pont tojtam ra ismerkedeskor h az irodajaban foldmeressel, kozbeszerzessel vagy gyerekekkel foglalkozik.
2020. ápr. 20. 06:07
 38/39 anonim ***** válasza:
85%
Az általad írt szakmákban(már amit nem választanak) általában nők talalhatók. Alig ismerek ápoló férfit pl. A jogász ismerőseim nagy része is nő
2020. ápr. 20. 10:32
 39/39 anonim ***** válasza:
31%
Nekem mondjuk előny, ha nem csak hogy diplomás, hanem közel ugyanaz a végzettségünk. Párom ilyen. És pont nem érdekel, hogy mindketten nettó 250 alatt keresünk. Nem cserélném le egy mérnökre. Tisztelem innen is őket, több barátom is mérnök, de örülök, hogy a párkapcsolatomban olyannal vagyok, akivel szakmai, hivatásbeli dolgokkal is tudunk foglalkozni.
2020. ápr. 20. 16:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!