Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi ez a rossz, fura berögzülts...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a rossz, fura berögzültség még mindig itthon, hogy a magyar nők (nem a 8 osztályt végzett 100 kilós Marika) szinte már csak gépész-villamosmérnök, informatikus, közgazdász, stb férfival hajlandóak összejönni?

Figyelt kérdés
Ismeretségi körömben csak ezt látom 5 per 4 esetben. Sehol párnak egy diplomás ápoló férfi, egy állami alkalmazott jogász, egy mentőtiszt, egy tanár, egy agrármérnök, stb. Ezek mind mind szinte egyedül vannak, vagy be kell érniük a futottak még nőkkel. Itt nagyon keleten még bőszen él és tombol az a vágy a legtöbb nőben, hogy a férfi keressen sokkal többet, minimum 300 ezret, akkor is, ha ő csak egy kis titkárnő nettó 150 ért. Eközben pl az Usában a kapcsolatok több mint 60%-ában már a nők keresnek jobban.
2020. ápr. 19. 18:51
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
82%
Keresgéljen mindenki a saját súlycsoportjában és nem lesznek problámák, mint a kisebbségi komplexusokkal küzdő kérdezőnél. Gondolom a 10/10-es nők nem akarnak összejönni a 10/4-es Bélucival. Megható.
2020. ápr. 19. 19:56
 22/39 anonim ***** válasza:
85%
Érdekes, hogy eddig azt bizonygatták itt a pasik hogy ők 38-40 évesen a legkelendőbbek. Most meg mikor nőként leírom, hogy a 40 éves pasi 20-on évesre vágyik, akkor tagadják.
2020. ápr. 19. 19:58
 23/39 anonim ***** válasza:
76%
#21: Jó lenne ha ezt a nők is felfognák, mert a jóképű, apuci üzletéből meggazdagodott 4/10-es Marcsi bizony csak egy dugásra fog kelleni neki.
2020. ápr. 19. 20:01
 24/39 anonim ***** válasza:
67%
Na ezt jól megfogalmaztam, mármint annak a pasinak, nem pedig a Marcsi a jóképű. Mindegy, értsd jól.
2020. ápr. 19. 20:02
 25/39 anonim ***** válasza:
90%

Amiért a pasik os a huszonéves feszes pitsát akarják ahelyett, hogy megismernének valakit a korosztályukban.

Én nem sírok azon, hogy az mennyire nem normális dolog, mert bízom benne, hogy a fiatal nők is tartják magukat annyira, hogy szóba sem állnak az ilyen vén kéjencekkel. Ahogy abban is bízom, hogy a mérnökök és a hasonló kaliberű férfiak megtanulnak hasonló kaliberű nővel ismerkedni, nem olyannal, akit a keresete és a végzettsége fényében istápolni kell. Ebben az esetben semmi bajom nincs ezzel.

2020. ápr. 19. 20:05
 26/39 A kérdező kommentje:
Unokatestvérem volt férje, 42 éves bankár, cégvezető helyettes. 23 éves, frissen végzett bankár nője van. És nagyon nem jóképű. Igen, sok tanárnőnek nagyvállalkozó, vezető gyógyszerész, programtervező infós a férje, nem álltak le pl egy rendőrrel, diplomás ápolóval, szociológussal, régésszel, biológussal.
2020. ápr. 19. 20:05
 27/39 anonim ***** válasza:
78%
Nem tudom. Én kisgyermek gondozó vagyok, aka bölcsis néni közalkalmazott bérrel, de a párom építész mérnök, ezzel az állításodat igazolom, de egy barátnőmnek a palija még a szakmunkást se végezte el, mégis együtt vannak. Kivételek mindig voltak, vannak és lesznek. A környezetemben sok link, munkakerülő pasinak van barátnője.
2020. ápr. 19. 20:06
 28/39 anonim ***** válasza:
100%

Ha még egyszer kiírod ezt a xart....

Gyere fel Pestre, itt az villamosmérnök, informatikus, gépész, meg úgy a mérnökök számottevő része nem népszerű, vagy ha az is, nem a végzettsége, foglalkozása miatt. Millió körüli fizetés (informatikusként elérhető, többi mérnöknek baromi nehéz) ahhoz kevés, hogy az ember egy golddiggert kifogjon, a többi lány leosztása pedig ugyan az, mint mindenhol, jóképűek végtelen előnyben.

2020. ápr. 19. 20:06
 29/39 anonim ***** válasza:
65%
De miért zavar ez téged? Szabad kereskedelem van a párválasztásban is. Ja, hogy neked nem jön össze jó üzlet? Hát tenni kell érte.
2020. ápr. 19. 20:10
 30/39 anonim ***** válasza:
86%
Én nőként úgy vagyok, vállalom, hogy az izmos, jóképű, egyben kedves férfiak tetszenek. Az is fontos, hogy intelligens legyen és legyen munkája, amivel el tudja magát tartani. Hogy milyen diplomája van, és milyen vagyontárgyai, sose néztem. Természetesen ezekért cserébe én is kb. ugyanezt tudom nyújtani.
2020. ápr. 19. 20:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!