Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érzi még más is úgy rajtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érzi még más is úgy rajtam kívül, hogy férfiként teljesen felesleges létezni a mai világban?

Figyelt kérdés

Nem azt mondom, hogy a nőknek minden tökéletes, de ott leginkább a saját neveltetésük és a saját, belsőleg meghatározott igényeik szoktak a legtöbb esetben a boldogságuk útjában állni.

Ha kijelentem, hogy legrosszabb esetben is szexpartnert bármelyik talál, akkor elmebetegnek vagyok elkönyvelve, merthogy egy nő nem "csak" arra vágyik, de ettől még legalább a fizikai törődést bármikor van lehetősége megkapni.

Ha kijelentem, hogy párkapcsolatra is simán találna bármelyik, ha lejjebb adná az igényt, vagy még ezt sem kell, sokszor elég, ha bizonyos dolgokból enged akkor megint én vagyok a szemét.

Tehát röviden és tömören összefoglalva: párkapcsolatra olyat szeretne, aki megüti a szexpartnerség céljából választottakkal szembeni mércéjét, de mellette még az egzisztenciális követelményeknek is megfelel és mindezt egy bizonyos életkorsávban és akkor még a magasság meg a személyiség is passzoljon és csodálkozik meg panaszkodik, ha nem talál megfelelő jelöltet.

Leszűkíti a kört az összes férfi kb. 5-10%-ára (akire rajta kívül még számos más nő is vadászik pont ezen okból) és még ekkor is számos jelölt érkezik.

Ehhez képest a férfi akkor kell a nőknek, ha vagy külsőre vagy benne a felső 20%-ban, vagy egzisztenciálisan. De a leginkább arra vár mindegyik, hogy mindkettő legyen. De ezt nyíltan csak nagyon kevesen merik kimondani. Helyette egyre inkább tökélyre csiszolja puhatolózási képességeit, amellyel párkapcsolatra alkalmas példányok után vadászik, miközben elszórakozgat a személyes kis férfiháremével, mint Kleopátra tette már az ókorban. Csak most minden átlagos csaj is megteheti ezt.

Már abba is belegondoltam, hogy az átlagcsaj azért frusztrált, mert a modellt visszajelöli Tinderen az Xfaktoros celeb és vele úgy megy el a "randira", hogy a hatalmas egója miatt igazi hercegnőnek képzeli magát, hogy majd mi lesz ha belé szeret és akkor boldogan élnek amíg meg nem halnak.

Átlagcsajt meg csak Kigyúrt Karcsi matcheli vissza, aki Ózdról költözött fel, 8 általánosa van és most gyártósoron dolgozik 30 évesen és albérletben él, így már a találkozó előtt elszáll minden remény és rózsaszín csillámfelhő és tisztában van vele, hogy csak szex lesz már csak azért is, mert ilyen ember neki se kell állandóra.

Túlságosan a szexre élezem ki a kapcsolatot? Meglehet. Mert számomra fontos a szex egy KAPCSOLATBAN. De vannak olyan férfiak is szép számmal, akiknek meg pont az ellenkezője a problémájuk és az olyan nőkkel illenének össze, akik nagy mellénnyel hangoztatják, hogy "nem csak szexből áll a világ" meg "annál sokkal fontosabb dolgok vannak". Csak valahogy ők sem találnak párra.

De ettől még igaz lesz, amit felvetettem, hogy férfiként ha nem vagy benne a felső 20%-ban sem egzisztencia, sem külső terén, akkor felesleges is létezni mert egyre fárasztóbb és unalmasabb strapálni magad.

Mert minden esetben túl nagy árat kell fizetned mindenért. Az élet nem igazságos, nem úgy van, hogy te, stabil önértékeléssel rendelkező Átlagos Srác összejössz a szintén stabil önértékeléssel rendelkező Átlagos Csajjal. Nem. Neked - akinek egyébként teljesen őszinték a szándékaid - be kell bizonyítani neki, hogy mennyivel jobban jár veled, mint azzal a tőled minden szempontból vagy sok szempontból jobb emberrel, akinek csak arra kéne, hogy időnként szexeljen vele.

Vagy arról is meg kell győznöd valahogy, hogy a benned lévő ambíció és céltudatosság mennyivel többet ér, mint a riválisodnak a (esetenként örökölt vagy készen kapott) vagyona.

A nők már azon ki vannak akadva, hogy mennyi perverz ajánlat érkezik társkeresőn meg mennyi funkcionális analfabéta találja meg őket, aki még az adatlapjukat sem olvassa el.

Mi viszont viseljük el ennek a sokszorosát úgy, hogy még mi megyünk házhoz a pofonért és mi fektetünk energiát az ismerkedésbe, amiből a legtöbbször nem lesz semmi.

Tényleg annak van igaza, aki képes az egészre nemet mondani, egyedülálló férfiként építeni saját magát, férfibarátokkal körülvenni magát és nem gondolni egyáltalán a nőkre?

2020. ápr. 18. 13:05
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
81%

#18 nem hiszem, hogy pua technikával fel tudnál szedni olyan nőt, akit önmagadtól nem. Egyrészt ezek mind izzadságszagú próbálkozások. Nem lehetsz annyira jó színész, hogy eljátszod, hogy laza vagy és magabiztos. (Nem tudom, mit tanítanak a pua képzésen:D)

És azt sem értem, miért lenne sötét tudás ez? Min kell vívódni? Nem ördögtől való lazának, kedvesnek, magabiztosnak lenni🤷🏻‍♀️

2020. ápr. 18. 16:07
 22/33 anonim ***** válasza:
73%

"Valójában érdemi segítséget egyik se kap. Amikor több hónap járás után megkapod, hogy "semmi baj nincs veled, mindig jól éreztem magam veled, és biztos találsz majd valakit", az kb. ugyanaz mintha a feleleted jeles lenne, de mégis megbuktál, bocs. És akkor ne legyen letört, tanácstalan meg elveszve az ember?"

Mit csináljon, ha semmi bajt nem tud mondani, csak egyszerűen nem érez irántad semmit?

Velem is megesett, mindkét irányba. Volt olyan srác, aki nagyon helyes volt, pont az esetem külsőre, belsőre pedig rendes volt, intelligens, jó beszélgetőpartner. De egyszerűen SEMMIT nem éreztem iránta. Megcsókolt, és kb. azon gondolkodtam, hogy milyen öblítőt kellene venni. Próbálkoztam egy ideig, de semmi és semmi. Ilyen esetben mit várnál?

Másrészt pedig, velem is megtették már, nem is egy pasi. Töbsször kaptam meg, hogy semmi gond, jó fej vagyok, szép vagyok, de egyszerűen nem, nincs szerelem, aztán visszament a sárkány exéhez, vagy keresett mást.

És nem, nem választottam a szintem fölé. Szépnek mondott (nem, nem csak anyám által :D) nő vagyok, mondjuk olyan arcom van, ami vkinek nagyon nem jön be, mások szerint meg gyönyörű, szóval nem az a sablon babaarc, de az alakom úgy a férfiak 90%-ának nagyon bejön. Belsőre pedig fura vagyok, azt tudom (rossz és jó értelemben egyszerre). Viszont, fiatalon előfordult, hogy mélyen a szintem alá választottam, belementem ilyen kapcsolatba, valamint sok eset volt, amikor elindult az ismerkedés, "esélyt adtam" randira...stb. Évek kellettek, mire lett annyi önbecsülésem, hogy a saját szintemen kezdjek keresgélni.

Annyit elmondanék, hogy egyáltalán nem értem azt, hogy miért lenne abból jó párkapcsolat, ha bármelyik fél lead az igényeiből. Miért lenne jobb választás egy gyengébb külsejű, sikertelen pasi?

Én bőven ismerkedtem, beszélgettem mindenféle emberrel, jócskán van tapasztalatom.

Azt tapasztaltam, hogy istentelenül ritka madár az olyan srác, akire az alábbiak közül az összes teljesül:

- átlagos, vagy az alatti külseje van

- tisztelettudó, őszintén tisztességes jellem

- jó társaság (bár, lehet, hogy valakinek az, ez szubjektív)

- intelligens

Konkrétan azok közül, akikkel ismerkedtem, kettő ilyet tudok felidézni (nőismerőseim párjai közül vmivel többet), közülük az egyik szimplán mindent túlgondol, rettentően frusztrált, de már dolgozik rajta, jár terápiára, a másik pedig amolyan "csodabogár" jellem, aki nagyon nem illik mindenkihez, enyhén talán autisztikus is (amikor ismerkedtünk, nem tudtam vele mit kezdeni, de ha most ismerkednénk meg és szingli lennék, akkor tudnék).

Na de a többi... Mind ilyennek hitte magát, egytől egyig. Szerintük ők rendes srácok, akik azért nem kellenek a nőknek, mert nem néznek ki elég jól, és nem "menőcsávók".

Írok egy kis ízelítőt belőlük (mindegyik pont egy különböző srácról szól).

1. Már egy ideje ismerkedtünk, amikor egyre undorítóbban nyilatkozott a nőkről, valahogy szóba került a szex téma, mikor kifejtette, hogy azok a nők, akiknek "salátás" a puncija, kilógnak a kisajkai, az vszeg ribi, használt. Én ezek után utasítottam el, mivel nekem is olyan, és akkor megkaptam az arcomba, hogy én is r.ibanc vagyok, és majd megjárom később, hogy f.aszkörhntáztam fiatalon, senkinek sem fog kelleni a rongyon p.inám. Középszerű külsejű srác volt, aki nem értette, miért nem volt soha barátnője.

2. Ide számtalan srác tartozik (tényleg, bőven akár 20 ilyen is volt, ha jól számolom), mind társkeresésben sikertelen, felháborodott. Segíteni próbáltam nekik tanácsokkal, majd randira hívtak, vagy pedig simán csak rámírtak valamilyen felületen (nem társkeresőn), és egyből udvaroltak. Megmondtam, hogy van párom. Erre jött az, hogy hazudozom, mennyire unják már a nőknek ezt a szövegét. Volt olyan, aki csapta a szelet, hogy milyen gyönyörű vagyok, majd a visszautasítás után hosszan elemezte, hogy kis szerencsétlen vagyok, és soha nem kellek komolyra nála jobb pasiknak, mert azok igazán szép nőket is kaphatnak, tipikus műszempillás, szőke, szilikonos lányokat. Azt a tényt ignorálta, hogy van párom.

3. Vele kapcsolatban voltam. Csúnya, szűz srác, rossz családi háttérrel. Tinikorom végén fűzött be, mert elhittem, hogy a helyes fiúkban csak csalódni lehet (mivel a gimiben így volt), vele pedig kendőzetlenül őszinte beszélgetéseim voltak, izgalmas jelleműnek tartottam. Nagyon el volt keseredve, mindig reménytelenül szerelmes volt, többször próbált öngyilkos lenni. Amikor közölte, hogy belém szeretett, akkor nem utasítottam el, hanem adtam neki egy esélyt. Pár hónapig volt velem normális, majd lekezelő lett, hímsoviniszta nézeteket hangoztatott, mind kisebb veszekésnél lqrvázott, lehordott mindennek, és folyamatosan azokat a dolgokat vágta nekem részletesen kifejtve, amiket elárultam neki magamról az előzetesen említett kendőzetlenül őszinte beszélgetéseink során. Tehát az összes bizonytalanságomat, az összes aktuális démonomat. Évekig tartott újból felépíteni az önbizalmam, pedig nem voltunk sokáig együtt. A szakítás után éveken át írogatott az oldalra, azt állította, hogy azért hagytam el, mert kimutatta az érzelmeit, őszinte volt, valamint találtam helyesebbet, akivel csaltam is (soha nem csaltam meg.

4. Közepes külsejű, bohém stílusú srác, akivel egy suliba jártam régen, később pedig fb-on vettük fel a kapcsolatot. Ájuldozott, hogy milyen érdekes személyiségem van, milyen izgi, amit tanulok. A beszélgetés közben nem volt már túlzottan szimpatikus, elég egyszerűnek tűnt, ezért amikor randit kért, nemet mondtam. Akkor hirtelen lehordott mindennek, és elkezdte fejtegetni, hogy a nők semmit nem tudnak a munkájukkal hozzátenni a világhoz, nincs logikájuk, és szánalmas az is, amit én tanulok (amit pár órával korábban még dicsérgetett :D).

5. Neten beszélgettünk, magányos volt és tele volt lelki problémákkal (depresszió, gyász...stb.). Napokon át hallgattam és próbáltam segíteni, de egyebet nem akartam tőle. Amikor elkezdett udvarolni, már úgy kezdte, hogy vagy elmegyek randira vele, vagy megöli magát, mert most jött el az a pont, hogy végleg elkeseredett, és elege van a világból. Természetesen nemet mondtam, mert tanultam a 3-as pontban említett kapcsolatomból, és azt a tanácsot adtam, hogy ilyen lelkiállapotban ne a párkapcsolat keresése legyen az elsődleges célja, mert nincs készen rá. Lehordott qrvának, megfenyegetett azzal, hogy jelenetet rendez a munkahelyemen, majd még egyszer megígérte, hogy öngyilkos lesz.

6. Ő is egy olyan srác, akit azért utasítottam el, mert van párom. Tovább nyomult, a szokásos PUA szövegekkel, hogy "nekem is vannak barátaim", meg "és? itt van?"...stb., de amikor már negyedszerre utasítottam vissza, akkor már én hordtam le, hogy mekkora bunkó, hogy nem fogja fel, hogy kapcsolatban vagyok, akkor kibukott belőle egy olyan szöveg, hogy a nők párválasztási kultúráját és a mai kapcsolatok komolyságát alapul véve jogosan sz.arja le, ne higgyem, hogy különleges vagyok és nem fognak elhagyni a büdös francba.

7. Ide is sok srác tartozik: Azok a fajták, akik folyamatosan írogattak, követtek, random helyeken felbukkantak, dührohamot kaptak, ha mással beszélgettem, és 10 NEM-ből nem értettek. Aztán nem értették, mi a probléma.

Átlagos, rendes srácok, nem? :) Mind ezt állította magáról.

Lehet azzal jönni, hogy bennem van a hiba, hogy ennyi ilyenbe futottam bele (és ezek amúfy kizárólag az átlagos vagy az alatti srácok, a helyesebbekkel történő csalódásaimra nem is tértem ki most), és normálisan meg kellene tanulnom válogatni. Hát, megtanultam, igencsak régóta normális kapcsolatban élek egy TÉNYLEG rendes sráccal, aki teljesen átlagos életet él, nem tol semmiféle luxust a fenekem alá, viszont nem a sikertelen, "incel" kategóriából került ki, hanem egy helyes és pozitív természetű srác. Lehet azzal is jönni, hogy könnyű neki pozitívnak lenni, ha nem élt át annyi csalódás, és nem kellett 25-30 éves koráig számkivetett egyénként élnie, de a lényegen nem változtat. Ő egy olyan ember, akivel szívesen vagyok kapcsolatban, a leírtak pedig nem. És nem hiszem, hogy mindegyik a sikertelenség miatt lett ilyen torz, hanem úgy gondolom, hogy öngerjesztő folyamat részeként lettek olyanok, amilyenek. Tehát, alapból is gáz volt velük.

2020. ápr. 18. 16:54
 23/33 anonim ***** válasza:
25%

#22: Ezek akiket felsoroltál inkább nice guy-ok, nem incelek. Bár tény hogy incelek között is lehet sok nice guy, mert mint minden szubkultúra, ez is annál jobban elkorcsosult minél több ember került be. Ettől függetlenül sokan nem értik a jelentését. Az nem incel, aki elvárja hogy leszopizzák, mert kinyitotta a nő előtt az ajtót vagy vett neki egy kávét, hanem nice guy, ugyanaz mint akikről írtál, akik megjátsszák magukat punci reményében. Nem minden incel nice guy és nem minden nice guy incel, valahogy így tudnám leírni.

"Tehát, alapból is gáz volt velük."

Lehetséges, de nem feltétlenül. Alapból mindenki ártatlannak születik, a külső hatások nagyon is formálják az emberek személyiségét. Neked is formálta, hiszen megtanultad, hogy olyannal ne állj össze aki öngyilkossággal fenyegetőzik. Persze sok a veleszületett betegség, de nem feltétel ahhoz, hogy valaki megkeseredjen. Ajánlom például a Joker, First Reformed, Taxi Driver filmeket, mindegyik érinti a témát valamilyen szinten, mert igenis a világ szr, és amilyen a mosdó, olyan a törölköző. Csak nem mindegy, hogy valakinek mennyi szrral kell szembesülnie fiatalkora óta.

"Próbálkoztam egy ideig, de semmi és semmi. Ilyen esetben mit várnál?"

Tényleg van, hogy két ember egyszerűen nem illik össze, de ha valaki rendes (a nők nyelvén "unalmas"), az bizony ritkábban fogja feléleszteni bennük a tüzet, mint egy nagydumás, diszkóban jampizó falubika. Azért mert a párválasztás nagyrészt ösztönös.

"Miért lenne jobb választás egy gyengébb külsejű, sikertelen pasi?"

Na lehet ez a baj, hogy a nők definíciója szerint az átlag az "biztos csúnya és lúzer". Nem tudom, én az átlagot egy kicsit feljebb húztam meg. Ettől függetlenül hány meg hány olyan nőt ismerek, akinek Jason Momoa, Ryan Gosling, meg Sebastian Stan a háttérképe, és arra csorgatja a nyálát, hogy milyen jó pasik. Aztán el vannak keseredve, hogy nem találnak olyat aki nekik megfelel. Nemrég Tinderen is megkérdeztem egy csajt, hogy miért van fent még egy év után is (legutóbb tavaly matcheltünk). Azt mondja "lehet túl válogatós vagyok". Pedig ő sem lenne objektíve nézve szép, ha nem sminkelné magát, mert anélkül elég ragyás az arca, olyan éppen átlagos. De gondolom még mindig azt várja, hogy Ryan Gosling jobbra húzza...

2020. ápr. 18. 17:42
 24/33 anonim ***** válasza:
16%

Csak egy lánnyal voltam hosszú ideig boldog, aztán csak rosszak jöttek szórakoztak, az egyik még MSN-en mondta részegen csak azért jött velem össze hogy a volt párját féltékennyé tegye és én csúnya vagyok.

Aztán meg tetszett egy lány nagy nehezen meg próbáltam de kamu dumákat mondott hogy nem tudja hogy rá ér e eljönni sütizni, látta a haverom és én is mikkor buszról láttam hogy mosolyog rajtam, pedig kedvesen mentem oda hozzá.

Jó ruhákba járok márkásba, séró belőve.

És ez a lány inkább összejött egy csicskával 16 évessel aki el van tartva.

Sok lányt látok jó képű fiúval vagy csúnyával, de egyből észre vesszem rajtuk nagy képű csicskák bűnöző kinézetűek.

Munkatársamat tegnapelőtt majdnem el ütötte egy ilyen csicska bringával a járdán.

Láttam már az utcában a kopasz csávó kiabált csajával mondta neki mindjárt meg veri. Volt egy másik is elkezdett szaladni a lány gyerek utána és jó erősen nyakon verte a lányt, később látom megint őket jó nagy távolságot be tartották és a lány meg sírt haza fele, másnap meg mintha semmi se történt volna.

Ilyen férfiak mindig szerencsével járnak, aki kedves fel tud mutatni valamit az már le van sz..a.

Próbálkoztam neten fb társkeresők de nem nagyon írnak vissza főleg mostanában.

Exemet is verte a párja fojtogatta meg csalta pedig már ott voltak a gyerekek.

Én meg örömlányhoz nem járok 1x voltam de nagyon rosszul éreztem magam és láttam a nyakát milyen foltos a kiszívástól és inkább elmentem.

Lehet csúnya de ha kinézet bűnöző akkor jó vagy de ha csúnya vagy de rendes kedves akkor nincs esély.

Nézelődni se szabad nekem a buszon hol van ülőhely mert már a lány rám néz és mosolyog, meg már volt ilyen máskor is (de ők nem tudta halottam mert füles volt a fülembe) és beszéltek rólam a barátnőjével meg mondta az egyik pusztulj innen nevettek, elég rosszul esett a nagy munka után fáradtan haza fele, de eddig szerencsére bírtam addig tartani mikkor már leszálltam a buszról meg napszemcsi miatt nem lehetett látni.

És akkor még én vagyok le gyávázva itt gyakorin hogy nem merek oda menni ahhoz a lányhoz aki rám néz és mosolyog.

2020. ápr. 18. 20:13
 25/33 anonim ***** válasza:
16%

# 24 Vagyok

Meló helyen be megyek az ebédlőbe mondtam jó étvágyat senki se köszöni meg, és az egyik lány meg ezen el kezd nevetni meg nézett (párszor) és kérdezem másik hölgytől szabad lesz ez a hely erre azt monda nem foglalja, pedig senki se ült le mellé, inkább be fordultam a sarokba és állva kajáltam, az óta be se megyek oda csak ha rendes kollégáimmal.

2020. ápr. 18. 20:23
 26/33 anonim ***** válasza:
29%

" Mindjárt gondoltam, hogy a nők jobban fogják tudni és lepontoznak meg elmondják velős, kifejtett véleményüket, "baromság". "

Igen nyuszika, mert erre a kilométernyi önsajnáltató zagyvalékra semmi mást nem lehet vagy érdemes írni.

Ki kéne menni az utcára, tele van átlagos párokkal, nem pedig a monitor előtt gyártani agyament elméleteket.

2020. ápr. 18. 21:10
 27/33 anonim ***** válasza:
32%
Pff, akkor minek írsz bármit is egyáltalán? Inkább az a szánalmas, hogy minden kommentedet "nyuszikával" kezded, kva unalmas már. Ettől érzed magad keménynek?
2020. ápr. 18. 21:33
 28/33 anonim ***** válasza:
2020. ápr. 18. 23:58
 29/33 anonim ***** válasza:
21%
#20 Jó kérdést tettél fel, miért is jön össze sok nő jóképű gyökérrel? Hiszen ők aztán totál lenézik a nőket, ezt mégsem akarjátok észrevenni, még azután sem, hogy alkalmi lábtörlőnek kellettetek :D
2020. ápr. 19. 19:43
 30/33 anonim ***** válasza:
21%

#22 Tennék egy kiegészítést a #23 válaszához.

Az a nagy probléma, hogy a nők jelentős része totál elszállt és nyomja az "én tökéletes emberismerő vagyok" dumát. Miközben ha így lenne, akkor felismernék az áljó/álrendes fiúkat. Részben ezért megy a hazug, lehúzó szöveg a normál, átlag, rendes, jófiúkról. A másik része meg az önigazolás.

Te is csak így utólag tudod kategorizálni a magukat jónak hamisító rosszfiúkat. Viszont, ha nem lenne pasid, akkor nagy eséllyel megint beleszaladnál ezekbe a csapdákba.

2020. ápr. 19. 19:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!