Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzi még más is úgy rajtam kívül, hogy férfiként teljesen felesleges létezni a mai világban?
Nem azt mondom, hogy a nőknek minden tökéletes, de ott leginkább a saját neveltetésük és a saját, belsőleg meghatározott igényeik szoktak a legtöbb esetben a boldogságuk útjában állni.
Ha kijelentem, hogy legrosszabb esetben is szexpartnert bármelyik talál, akkor elmebetegnek vagyok elkönyvelve, merthogy egy nő nem "csak" arra vágyik, de ettől még legalább a fizikai törődést bármikor van lehetősége megkapni.
Ha kijelentem, hogy párkapcsolatra is simán találna bármelyik, ha lejjebb adná az igényt, vagy még ezt sem kell, sokszor elég, ha bizonyos dolgokból enged akkor megint én vagyok a szemét.
Tehát röviden és tömören összefoglalva: párkapcsolatra olyat szeretne, aki megüti a szexpartnerség céljából választottakkal szembeni mércéjét, de mellette még az egzisztenciális követelményeknek is megfelel és mindezt egy bizonyos életkorsávban és akkor még a magasság meg a személyiség is passzoljon és csodálkozik meg panaszkodik, ha nem talál megfelelő jelöltet.
Leszűkíti a kört az összes férfi kb. 5-10%-ára (akire rajta kívül még számos más nő is vadászik pont ezen okból) és még ekkor is számos jelölt érkezik.
Ehhez képest a férfi akkor kell a nőknek, ha vagy külsőre vagy benne a felső 20%-ban, vagy egzisztenciálisan. De a leginkább arra vár mindegyik, hogy mindkettő legyen. De ezt nyíltan csak nagyon kevesen merik kimondani. Helyette egyre inkább tökélyre csiszolja puhatolózási képességeit, amellyel párkapcsolatra alkalmas példányok után vadászik, miközben elszórakozgat a személyes kis férfiháremével, mint Kleopátra tette már az ókorban. Csak most minden átlagos csaj is megteheti ezt.
Már abba is belegondoltam, hogy az átlagcsaj azért frusztrált, mert a modellt visszajelöli Tinderen az Xfaktoros celeb és vele úgy megy el a "randira", hogy a hatalmas egója miatt igazi hercegnőnek képzeli magát, hogy majd mi lesz ha belé szeret és akkor boldogan élnek amíg meg nem halnak.
Átlagcsajt meg csak Kigyúrt Karcsi matcheli vissza, aki Ózdról költözött fel, 8 általánosa van és most gyártósoron dolgozik 30 évesen és albérletben él, így már a találkozó előtt elszáll minden remény és rózsaszín csillámfelhő és tisztában van vele, hogy csak szex lesz már csak azért is, mert ilyen ember neki se kell állandóra.
Túlságosan a szexre élezem ki a kapcsolatot? Meglehet. Mert számomra fontos a szex egy KAPCSOLATBAN. De vannak olyan férfiak is szép számmal, akiknek meg pont az ellenkezője a problémájuk és az olyan nőkkel illenének össze, akik nagy mellénnyel hangoztatják, hogy "nem csak szexből áll a világ" meg "annál sokkal fontosabb dolgok vannak". Csak valahogy ők sem találnak párra.
De ettől még igaz lesz, amit felvetettem, hogy férfiként ha nem vagy benne a felső 20%-ban sem egzisztencia, sem külső terén, akkor felesleges is létezni mert egyre fárasztóbb és unalmasabb strapálni magad.
Mert minden esetben túl nagy árat kell fizetned mindenért. Az élet nem igazságos, nem úgy van, hogy te, stabil önértékeléssel rendelkező Átlagos Srác összejössz a szintén stabil önértékeléssel rendelkező Átlagos Csajjal. Nem. Neked - akinek egyébként teljesen őszinték a szándékaid - be kell bizonyítani neki, hogy mennyivel jobban jár veled, mint azzal a tőled minden szempontból vagy sok szempontból jobb emberrel, akinek csak arra kéne, hogy időnként szexeljen vele.
Vagy arról is meg kell győznöd valahogy, hogy a benned lévő ambíció és céltudatosság mennyivel többet ér, mint a riválisodnak a (esetenként örökölt vagy készen kapott) vagyona.
A nők már azon ki vannak akadva, hogy mennyi perverz ajánlat érkezik társkeresőn meg mennyi funkcionális analfabéta találja meg őket, aki még az adatlapjukat sem olvassa el.
Mi viszont viseljük el ennek a sokszorosát úgy, hogy még mi megyünk házhoz a pofonért és mi fektetünk energiát az ismerkedésbe, amiből a legtöbbször nem lesz semmi.
Tényleg annak van igaza, aki képes az egészre nemet mondani, egyedülálló férfiként építeni saját magát, férfibarátokkal körülvenni magát és nem gondolni egyáltalán a nőkre?
Miután a felnőtt férfiaknak nem csak a 10-20%-a van kapcsolatban, hibás az egész eszmefuttatásod, kedves kérdező.
Annak is aki azt hiszi, minden nő csak a kigyúrt, magas, gazdag pasik közül válogat. Ugyanis vannak alacsony, csóró, nem kigyúrt pasik is kapcsolatban. Erről ennyit. Kérdező, menj el egy óvoda vagy iskola elé és nézd meg az apukákat akik jönnek a gyerekeikért. Sokan már a második házasságban. Még a top 50%-ban sincs benne a legtöbb.
Aki meg azt állítja hogy a nők magasan a szintjük felett keresnek, egyszerűen ostoba. Vannak ilyen nők is. De az igazság sokkal mélyebb: nincsenek ugyanis szintek. Képzelj el egy duci, szemüveges csajt aki neked nem kéne. Lehet hogy egy sokkal jobb pasi, mint te, beleszeret, mert összeillő a személyiségük, illetve a csaj kisugárzása totál bejön neki. Te erre azt mondod, a szintje fölé választott a lány, holott ő csak kivárta azt aki VALÓBAN ODA VAN ÉRTE, NEM CSAK BEÉRI VELE. Na ez az, ami kínai nektek.
Én is utasítottam már vissza olyan férfiakat is, akik külsőre az én szintem és olyanokat is akik jóval felettem lévő kategória. Azért mert tudtam hogy nem illünk össze, nem lenne jövője a kapcsolatnak. Nem azért utasítottam el őket, mert annyira válogatós vagyok (akikkel kapcsoltban voltam teljesen átlagosak voltak, mint én is) hanem mert nekem az a plusz kell, amit csak az a két ember érez meg egymásban. És akkor mindegy a szintje. Persze, ha találok ilyet és gazdag az illető, te erre rosszindulatúan azt mondanád, hogy a pénze miatt vagyok vele. Ha az illető sportos, akkor azért, és különben is, mit eszik rajtam. És itt keseregnél, hogy milyen jó a nőknek, még az átlag Julcsának is jut jó pasi. De a valóság az, hogy senkit nem kényszerítenek egymáshoz. Ha két ember értéket lát egymásban, akkor nem számítanak szintek, testsúly, magasság, anyagi helyzet. És innen tudni, hogy ti felszínesek vagytok, mert ezt fel sem tudjátok fogni. Azt hiszem, ez elég részletesen kifejtett válasz volt a 48%os számára is, kár hogy olyan, mint disznók elé gyöngyöt szórni.
"Létezik, azt senki sem tagadja, csak közel sem olyan széles körben, mint gondoljátok."
Hát azért ezen lehetne vitatkozni, elég megnézni azokat a statisztikákat, amik azt kutatják mennyi ember érzi magát magányosnak a világon. Csak ők általában csöndesek, mert már beletörődtek, hogy az ellenkező nem úgyis bszik rájuk. Azért írtam ellenkező nemet, mert nőkből is van ilyen.
Valójában érdemi segítséget egyik se kap. Amikor több hónap járás után megkapod, hogy "semmi baj nincs veled, mindig jól éreztem magam veled, és biztos találsz majd valakit", az kb. ugyanaz mintha a feleleted jeles lenne, de mégis megbuktál, bocs. És akkor ne legyen letört, tanácstalan meg elveszve az ember?
Ezen a fórumon is megfigyelhető a jelenség, mint 3-as és 4-es hozzászólása. Érdemi szinten nem tudnak hozzászólni, de azért jót tesz az egójuknak, hogy egy náluk szerencsétlenebb helyzetben levőt alázhatnak. Magyarul odaállsz az etióp éhező elé, és megkérded tőle, hogy "figyelj már, mi a fenét csináltál te azért, hogy ne éhezz?" Hát ez rohadt kedves. Kb. ennyi empátia szorult az emberekbe.
Meg elküldi fizetőshöz, mégis másik kérdésnél alázzák azt aki erre folyamodik, mert "lúzer". Heh?
8-as: "a másikban meg olyanok, akik meg neked nem kellenek."
Az a baj, hogy már ez is túl hosszú ahhoz, hogy bárki elolvassa. Ha felsorolnám, hogy kik azok, akik nekem nem kellenek, akkor meglepődnél.
De akkor meg az lenne a baj, hogy "nincs valami nagy igényed, melletted nem érezném magam hercegnőnek".
"Ezek után ha még ezek is feletted vannak, akkor te hova sorolod önmagad???"
Ezek, amiket felsoroltál a látszat. Mivel fizikailag gyengébb, ez a stratégia volt célravezető számukra, a gyenge nő szerepe. De ez csak egy szerep.
- a nő sokkal jobb elmeolvasó, mint te, született pszichológus
- tökéletes színész, el tudja játszani azt, hogy butuska.
- egyetlen dologban gyengébb, de szerintem ez is élettapasztalat. nehezebben viseli a visszautasítást és a kritikát, míg egy férfi már az oviban megtanulja, hogy néha összeverik őt a nagyobbak és megalázzák és ha ő az erősebb, akkor meg az ovónéni vagy a tanítónéni bünteti meg őket önbíráskodásért. tehát hamar elhelyezi magát a hierarchiában és megtanulja kinél meddig és milyen módon lehet feszegetni a határokat.
- az önbizalomhiány a nőtársakkal szemben terjed, ha az instamodell több lájkot kap, akkor ő csúnyának érzi magát.
És ami a legfontosabb: A legtöbb nőnél ez tudat alatti séma, egyrészt ezért sértődik meg, ha szembesíted vele, mert ő maga sincs teljesen tudatában, komoly önismeretet kíván, hogy ezt elérje és elfogadja.
Kicsit ahhoz tudnám hasonlítani, mint mikor egy számítástechnikai művelet CPU vagy GPU hajt végre. Amire egy huszonéves srác megtanulja tudatosan a PUA technikákat, mint védekezés, az a nőnél, már a tizenévesnél genetikailag, érzelmi pályán, tudat alatt hajtódik végre. Így a shit tesztek is legtöbbször nem tudatosak. Mennyi ilyen van, összeismerkedik egy számára vonzó férfivel, annyira extázisban van, hogy olyan triviális dolgokat sem kérdez meg tőle, hogy amúgy mi a párkapcsolati státusza és a férfi reggel szex után közli, hogy most ideje hazamennie az asszonyhoz meg a gyerekekhez.
Más esetben meg az első 20 mondatban benne lesznek olyan kérdések, hogy mivel foglalkozol, hol/kivel laksz, mi a végzettséged, hány éves vagy, stb. Egy rakás olyan kérdés, ami aduászt szolgáltat a nő számára, hogy visszautasítson.
Volt olyan, mikor úgy ismerkedtem csajjal, hogy személyesen ott álltunk egymás mellett, mindketten többször végigmértük a másikat és jön a kérdés "Te amúgy milyen magas vagy?" előjött belőlem a PUA, mondom neki "183 centi" A csaj (aki volt nagyon maximum 170 mert én vagyok 175) erre közli "Az jó, mert én vagyok 179 és szeretem ha a pasi kicsit magasabb tőlem."
Szex lett belőle.
"Nekem helyzetet kellett teremteni az ismerkedésre, nem az volt hogy a szobám sarkából ráírok egy-egy sort 10 lányra, hátha vissza ír valamelyik."
Az internetes ismerkedés a legnehezebb, mert mindig lesz nálad jobb és nincs nonverbális kommunikáció és nem is mindig valós időben történik. Az internetes ismerkedés a férfi számára olyan, mint az állásinterjú. Még akkor is éreztetik veled, hogy mekkora szerencsés ember vagy és becsüld meg magad, hogy nekik dolgozhatsz, ha miután kiléptél az ajtón hívja is az ügyvédet, hogy mégse indítsa a csődeljárást, mert fél év után talált egy madarat a pozícióra x pénzért.
Csak míg a gazdasági élet racionális szabályok alapján működik és kiszámítható élettapasztalattal, az ismeretlen nőnél nem tudod, hogy rajtad kívül még hány férfit tart talonban.
"Tudod mennyi kreativitást adott ez? Volt aki elhajtott, volt aki nem. Nem voltak "szakértők", yt videók, PUA tanfolyamok. "
Önmagadat adtad, kialakult egy egészséges énkép még ha lúzer is voltál, de legalább autentikus. Most meg egy meghasadt személyiség lesz belőled, mert rájössz, hogy PUA taktikákkal néha hozzájutsz a nőkhöz és mikor az instacsaj mellett fekszel az ágyon szex után, pörögnek benned a gondolatok, úgy érzed, hogy megtapasztaltad a mennyországot, de sosem lehet a tiéd, hiszen tömény hazugsággal érted el.
Utána önmagadat adod újra és ismét sikertelen leszel. Megint engedsz a kísértésnek, de ezúttal egy olyan nővel találkozol végre, aki mindenben tökéletes lenne számodra, akiért mindent feláldoznál. És ott kattog benned a PUA tudás, hogy alkalmazd-e vagy sem és emiatt veszíted el. Mert úgy érzi, hogy valami nem stimmel veled, pedig csak az, hogy küzdesz magadban a gondolataiddal, hogy alkalmazd-e a "sötét tudást" vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!