Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedésnél hátrány egy lánynak, hogy komoly szakon tanul?
Nézd kérdező neked mi a fontosabb?
1) Találni valakit, tökmindegy hogy kit csak pasi legyen.
2) Találni egy olyan férfit aki maximálisan elfogad, támogat, testi-lelki-szellemi-szakmai partnered.
Mert ha az 1 a fontosabb akkor nyilván érdemes tagadni, taktikázni vagy akár abbahagyni az egyetemet. De ha a 2 akkor miért taktikaznal? Aki emiatt otthagyta az nem veszteség hiszen nem fért össze az érdeklődésének, életek, karrierretek. Egy ilyen kapcsolatnak semmi értelme nem lett volna.
#20: Úgy értem, hogy egyetemre jársz, de a kérdésed gyerekes és alaptalan. Azt elhiszem, hogy 1-1 pasiba belebotlasz, aki ilyen, de ne állítsd már be általános jelenségnek, mert nagyon nem az.
Szóval, egyetemre jársz ÉS irreálisan általánosítasz, felesleges problémát látsz ott, ahol nincs és még a központozást sem alkalmazod megfelelően, amiért nálunk még a beadandókat is visszadobták.
Szóval, ahogy írtam: A kérdésből is látszik, hogy attól, hogy valaki egyetemre jár, még nem lesz komoly a gondolkodása.
Mi a francnak randizik egy orvosis egy szakmunkással?
Ja, mert jól néz ki, hát akkor ennek ez az ára...
A jelenség, amit megtapasztaltál, voltaképp nagyon is érthető. A férfiak hatalmas többsége hosszabb távon nehezen tudja elviselni, ha a társa egyértelmű szellemi fölényben van vele szemben. Gondolj bele, hogy konfliktusok esetén (melyek minden párkapcsolat részei) mennyire tudna egy kevésbé okos, kevésbé pallérozott agyú ember veled egyenrangú módon érvelni. Minden vitában te kerekednél felül, ezt ők is tudják. Ez pedig bizony alárendelt szerepet vetít előre nekik, amitől érthető módon félnek. S akkor még nem is beszéltünk arról, hogy egy ilyen kevésbé okos ember szégyellheti előtted a baráti körét, ahol esetleg eléggé bunkók is előfordulhatnak, akiktől az intellektuáls beszélgetés teljesen idegen. A potenciáls megyszégyenülésektől, alárendeltségtől mindenki menekül.
Lehet, hogy a további csalódások elkerülése érdekében érdemesebb volna inkább egyetemista fiúkkal ismerkedned. Rengetegen vannak, csak menj el egy egyetemi klubba és nézz szét. Biztos találsz olyat, aki szimpatikus. Ne erőltesd, ami nem megy, mert csak az idődet vesztegeted.
Azért egy orvostanhallgató rengeteget tanul... Ez egy párkapcsolatra bőven lehet negatív hatással.
Persze, a gyakoris válaszolók csillámpónis, tündérkés világban élnek, de az valóban nagy probléma, amikor az orvostanhallgató szinte csak tanul egész nap, és nem, vagy alig van idő közös programokra. Tudom, mert van ilyes ismerősöm.
22.válaszoló! Okés,akkor gyerekes,irreális és alaptalan a kérdésem. Nyilván hasraütés szerűen tettem föl....nem azért,mert talán többször előfordult ez a jelenség. Lehet,hogy számodra ez komolytalan kérdés,sőt még engem is képes vagy megbélyegezni egy kérdés miatt. Kérdem én,hogy miért írsz akkor hozzá? A nyelvtani hibákért pedig elnézésedet kérem. Sietve,telefonról írtam és nem olvastam át. Annak az információdnak is nagyon örülök,hogy a beadandóakat nálatok ezért visszadobják. Nálunk nincsenek beadandók,általában szóbeli vizsgák vannak,ahol a 3.órában már nem is tudom mit írok a lapra...
23.válaszoló! Nem a kinézetre megyek. Attól még élvezhetem az illető társaságát,beszélgethetek vele jól. Szóval a feltevésed alaptalan.
24.és 25.válaszolók! Köszönöm szépen a hasznos válaszaitokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!