Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedésnél hátrány egy lánynak, hogy komoly szakon tanul?
Btw, valami konkrétum?
Amúgy nem valószínű, hogy zavarna, ha nem fölényeskedsz :D
Semmiképpen nem lenne hátrány. Az számít, hogy jól érzem-e magamat veled vagy sem.
Ha a végzettség a későbbiekben probléma lenne akkor majd akkor foglalkoznánk vele.
Nekem addig nem volt ezzel semmi gondom (sőt, büszke voltam a páromra), amíg bele nem futottam abba, hogy "szakítsunk, mert nekem most az iskola a legfontosabb"
Mindez úgy, hogy nagyon támogató vagyok, nem hisztizek, tudom, hogy mivel jár egy vizsgaidőszak, sőt olyankor én főztem, mostam, takarítottam.
Nem feltétlen amiatt tipliztek le, mert ezt tanulod, hanem mert ez a terület komoly odafigyelést, rengeteg időt igényel, így a szabadság a bulira, a lazulásra korlátozottabb, mint egy pl.: szocmunkás szakos hallgató esetében. Nem feltétlen az IQ-különbség miatt ment a tipli, de lehetséges, hogy a vagyoni különbség viszont figyelembe lett véve. A sokadik tényező: egy orvos az egészségre figyel, ami egy kapcsolat kialakítása esetében nem minden esetben állja meg a helyét (cigi, alkesz, éjszakai élet, stb.), tehát nem mindenki fogadná el egy prevenciós szemléletet...
Nálam nem lenne ez akadály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!