Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedésnél hátrány egy lánynak, hogy komoly szakon tanul?
Köszönöm szépen a válaszokat!
Nem nagyon jutottam el addig,hogy megismerjék az anyagi helyzetemet,ami magyar viszonylatban jónak mondható. A szüleimmel meg végképp nem találkozhattak,akik nagyon műveltek,tanultak,értelmesek,de mindenkivel megtalálják a hangot. Ez sem lehet probléma.
Nem vagyok az a társasági ember,eddig nem nagyon ismerkedtem. Eddig nem volt szembe tűnő.Viszont most érzem,mikor nyitott szemmel járok és teszek is érte,hogy esetleg legyen.
Még el se jutunk addig,hogy esetleg nehezteljenek a kevesebb szabadidő miatt vagy a hisztisebb,stresszesebb időszakaimra.
Nálam is, ez inkább előny mint hátrány.
Nekem szexi az okos, tanult nő.
Főleg azért mert aki ilyen, az átlát a szitán, simán vágja ha egy férfi csak megfektetni akarja, én pedig mindig is komoly kapcsolatban gondolokoztam, ezért is jönnek be az ilyen nők. Ellenben nagyon sok férfi , mint írod , rögtön visszavonulót fúj, egyrészt amiatt amit írtam, másrészt pedig azért mert nem akarja hogy egy kapcsolatban a nő legyen az, aki karrierben jobb legyen nála, okosabb , tanultabb legyen...
Nekem pedig mint írtam pont hogy szimpatikus ez a dolog, én nem akarok egy kapcsolatban alá-felé rendelt helyzetet. A legtöbb férfi igen, ők azt akarják érezni hogy ők a jobbak, ők értek el többet a munkájukban, stb, és nem tudják elviselni ha a nő jobb náluk! Egyébként nem egy helyen olvastam ezt , illetve akivel legutóbb ismerkedtem, az a nő is ugyanezt mondta mint te, hogy megijednek a férfiak és inkább már azon gondolkozott hogy hazudik valamit ,mert mindenki eltűnt miután megmondta hogy mi a foglalkozása.
Nekem is félve mondta el , láttam rajta, mert én sem végeztem főiskolát, de engem nem is zavar ez a dolog. Valamint elmondta azt is hogy őt nem érdekli ha egy férfi nem ugyanolyan tanult , mert mindenki jó valamiben! Lehet valakinek nem az az erőssége hogy be tud magolni egy csomó mindent, iskolákat tud jó eredménnyel elvégezni, hanem inkább valamilyen más készséget igénylő területen lesz sikeres.
Ezt én is pont így gondolom.
Szerintem ne add fel, mert egyszer biztos találkozol olyan férfival aki nem rémül meg!
(Egyszer még régebben pár éve megismertem chaten egy nőt, ő is orvostanhallgató volt. Megadta az emailcímét hogy keressem majd, én hülye csak halogattam hogy majd írok neki, kesőbb mikor akartam írni , már nem találtam meg a mailcímet... párszor eszembe jutott azóta, hogy mivel szimpatikusak voltunk egymásnak , lehet ki is alakulhatott volna valami köztünk.)
Mérnökinformatikusnak tanulok, ráadásul másoddiplomás vagyok.
Eddig mindenkin inkább a meglepettséget és a fokozott érdeklődést láttam, mintsem bármi negatív visszajelzést.
Elképzelhetőnek tartom, hogy nem a szak komolyságával van bajuk, hanem a későbbiekben a munka jellegével. A dokik többsége keményen ügyeletezik és nem él egy olyan életet, amibe csak úgy minden belefér. Lehet, hogy számomra is rémisztő lenne, hogy valakire nen számíthatok úgy vagy hogy ha lesz is családunk, nem lesz velünk annyit.
Első sorban orvos vagy mérnök barátnőt keresek, én is mérnök vagyok, családomban pedig van orvos. Szerintem ezek a szakok pl egy "szinten" vannak.
(Orvos: szervizmérnök emberek számára 😀)
25/F
Köszönöm szépen a válaszokat! Főleg érettségivel rendelkező vagy szakmunkásoknál fordult elő ez a jelenség.Több taktikát alkalmaztam,hogy hogyan vezessem föl a tanulmányaimat.Nem várt eredmények jöttek utána,mint a kérdésből is látszik.Kicsit irigylem a másik nemet ilyen téren,nekik nagyon nagy sikerük van orvosisként.
18.válaszoló,ezt hogy érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!