Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok. Nálatok mit jelent a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok. Nálatok mit jelent a zaklatás? Pl, van olyan akire rá néz egy átlagos férfi, már szalad a rendőrségre. Ugyanazt a nőt ha egy jobbképű férfi megszorongatja, akkor az férfias. Hol a határ nekünk és nekik? F/44

Figyelt kérdés
2020. ápr. 2. 18:35
 61/96 anonim ***** válasza:
95%
Nem fényes nappal és nem nyilvános helyen. Ha este, védtelenül, késsel/egyéb fegyverrel támadna meg, akkor nyilván nem tudnék mit tenni, de ha a buszon megüt, akkor biztos lehet benne, hogy visszakapja. Nemcsak szájkarate. Olyan is volt, hogy a combomat cirógatták a mozgólépcsőn, és olyat könyököltem hátra, hogy majdnem lezúgott a francba.
2020. ápr. 3. 16:19
 62/96 anonim ***** válasza:
85%

65%os. Én nem vagyok fene gyerek valószínűleg elkerülném az utolsó pillanatig a fizikai erőszakot. Se fizikailag se a harcmművészetek téren nem vagyok elég edzett ahhoz hogy egy férfiban kárt tudjak tenni egy pofonnal.

De ha mégis így esik a dolog és visszakézből kapok egyet szerinted senki nem áll mellém a buszon? A buszsofőrnek eleve kötelessége ilyen esetben rendőrt hívni.

Ha pedig így alakul szinte biztos hogy mire kérnek az én ütésemnek nyoma sem lesz viszont egy megküldött pofon férfi erővel okozhat bőven látható nyomokat. Szerinted ki lesz meghúrcolva? Az aki verbálisan agresszíven lépett fel és ezért kapott egy pofont egy nőtől amiért levert neki egyet? Vagy az a nő akit verbálisan megaláztak azért mert szólni mert annak aki bámulja majd a verbális agresszióra reagálva sértettségében pofon vágta a férfit és ezt követően meg verték? És tényleg úgy hiszed nem lenne legalább egy valaki aki oda ugrik rendet tenni ha egy nőt bantalmaz egy férfi a buszon? Lehet még rendes verekedés is kikerekedik a dologból a bántalmazó és a megmentő(k) között.

Persze az erőszak az erőszak. De egyrészt ilyen téren a mai napig a nőknek kedvez a dolog másrészt a férfi kezdte azzal hogy üvöltözni rágalmazni kezdett.

Persze a nő is kapna egy ejnye bejnyét de kB ennyi. Vajon a férfi mit kapna?

Csak hogy a realitás talaján maradjunk.

2020. ápr. 3. 16:41
 63/96 anonim ***** válasza:
61%
Ez így leírva jól hangzik, hogy a buszon segítenek, csak sajnos a valóságban, a legtöbbször inkább úgy tesznek, mintha semmi nem történne, senki nem szeret balhéba keveredni, még a végén a zaklató lenne az áldozat, a rendőrök meg azt vennék elő, aki közbe avatkozott. Meg ezek a törvények, meg van kötve eléggé a hatóság keze. Egy haverom küldött egy videót, rendőrség kiment egy roma telepre, ott az egyik roma egy nagy késsel fenyegetőzött meg mondta a magáét, rendőr meg: Dobja el, vagy lőfegyert fogok használni! Ezt elmondta jópárszor, de egy lövés nem dörtült. Amerikában, meg egyébb "jobb" helyeken, már az aszfalton lett volna az agyveleje az elmebeteg késesnek.
2020. ápr. 3. 17:09
 64/96 anonim ***** válasza:
95%
A legjobb elkerülni az ilyen konfliktusokat, ha a nő nem adja jelét az ismerkedésre, akkor felesleges odamenni, 99%-ban elutasítás lesz a vége, azért meg felesleges odamenni.
2020. ápr. 3. 17:13
 65/96 anonim ***** válasza:
9%

Viccesek ezek a női válaszolók:D

Rossz hírem van, minden férfinek joga van,nyálcsorgatva bámulni, akkor is, ha ez zavar titeket.

Én meg még szupermenebb vagyok, mint harcművész kislány, egyetlen ütésem hegyeket zúz porrá, hehehehee :D

2020. ápr. 3. 17:23
 66/96 anonim ***** válasza:
86%
Én őszintén nem értem mi a jó abban, hogy idegen nőket bámulsz. Nem tanítottak meg a szüleid arra, hogy illetlen dolog? Ennyire jó érzés kényelmetlenséget okozni másoknak?
2020. ápr. 3. 17:33
 67/96 anonim ***** válasza:
95%
Mondtam, hogy csak bámulásért nem szóltam senkinek. De azért viszont igen, ha úgy mászik az arcomba indokolatlanul, hogy van elég hely, és érzem az arcomon a gusztustalan lehelletét. Ezért szerintem teljesen rendben van, ha szól valaki. Ha pedig még fogdos is, akkor a pofon/könyöklő mozdulat is teljesen érthető. És meg is kapjátok ezek után is, ha engem találtok be.
2020. ápr. 3. 21:21
 68/96 anonim ***** válasza:
0%
Mègvalami: miből gondolja valaki hogy megvárja bárki a rendőrsèget ilyen helyzetben?
2020. ápr. 4. 09:05
 69/96 anonim ***** válasza:
100%

Abból hogy a buszsofőr egész egyszerűen nem nyitja ki az ajtót. Legalábbis ez a protokoll.

De megint bebizonyosodni látszik az a gondolatom hogy akinek alacsony a százaléka az okkal van.

Komolyan érdekel hogy valaki miért ismeri be önként hogy gyáva? Mert aki saját bevallása szerint jogosan jár el miért is menne el laposkúszásban a rendőrség elől?

Talán mert ő maga is tudja hogy kapna a "jogos" önvédelemért.

A szajkaraténak én se vagyok a híve de én pl ismerek olyan nőt akivel sok férfi se szívesen kezdene ki. 8 éves kora óta harcművészeteket és önvédelmi cuccokat tanul. A csaj reakciói gyorsak és ami engem illet szerintem nem egészségesek de nem is ez a lényeg. Róla tudom hogy simán bele áll egy ilyen bunyóba és sok esetben esélye lehet győzni is. De belé tényleg csak azok kötnek akik eleve ilyen kötözködő típusúak a legtöbben békén hagyják. Csak azért írom mert van arra példa hogy több van a dolog mögött mint sima szájkarate.

Ami meg az alap kérdést illeti csak hogy végre vissza is kanyarodjunk. Másokat bámulni paraszt dolog és eleve értelmetlen. A hozzászólásokból kitűnik hogy egyetlen okból bámulják itt a pasik a nőket (és nem az egyszeri végigmérésről van szó) azért mert ezt még megteheti büntetlenül azért annyira szeretnének valami kontrollt gyakorolni a másik nem felett hogy csak azért is dacból elmennek a jogilag lehetséges határokig. Ez nem más mint gyerekesség.

Számomra a hozzászólások semmi mást nem erősítettek meg mint hogy aki ekkora paraszt az érdemtelen a figyelemre. És pont azért mert alkalmatlan bármire mindenki más is figyelmen kívül hagyja ezért a hiszti. Egy olyan spirálban van amiből nehéz kimászni.

Gyakorlatilag a bámulás füttyögés beszólogatás (a taperolás főleg) nem más mint egy szuper természetes jelzőrendszer a nők számára.

Ami engem illet tőlem az bámul meredten aki akar amíg nem ér hozzám. Attól hogy bámul még nem megyek oda kirántani neki a buszon és ő se teheti meg így aztán semmi értelme. Annyi se hogy felhúzzam magam rajta. Sőt az itteni komment háború után talán még sajnálni is fogom az illetőt hogy ennyi öröme van mindössze a nyomorult életében. Emellett észre se szoktam venni mert van jobb dolgom mint a körülöttem lévő idegeneket vizslatni. Sokszor még az ismerőseimet se veszem észre mert kizárom a többi embert mikor utazom.

De ha piszkálni kezd azzal akkor is átlép egy határt. Én mint fentebb írtam nem vagyok verekedős típus de ha többször előfordul és valamiért nem tudom az illetőt elkerülni valamit tenni kell.

Én nem a közvetlen erőszakot választanám hanem valószínűleg igyekeznék védelemhez jutni. Mondjuk paprika vagy bors spré beszerzésével a buszsofőr informálásával más emberek közelében maradással.

Szerencsére kicsi vagyok és védtelennek tűnök így valakit tuti találnék akihez csapódhatok ha ez kevés találnék más kiutat.

Annak az embernek valami komoly baj van a fejében aki csak úgy tud "erős lenni" hogy a gyengébbet terorizálja. Az ilyen embertől nem árt a lehető legtávolabb maradni mert jól láthatóan nem kötik a normák nincs empátia érzete és súlyosan deviáns. Főleg ha az egész műsort tömegben nyomja le.

De hogy ismét hangsúlyozzam a bámulás még a határmezsgyén egyensúlyoz. Az még az a cselekvés amire a többség nem lép semmit hisz az illető kellő távolságban marad. Ettől függetlenül megmutatja az illető súlyosan sérült jellemét már ez az apróság is.

Szerintem aki egészséges az idegeneket semmilyen módon nem zaklat (mondjuk másokat se) . És zaklatás minden ami a másik akarata ellen történik.

Én a magam részéről kiszálltam ebből a vitából mert úgyse vezet sehova.

2020. ápr. 4. 10:08
 70/96 anonim ***** válasza:
2%
Szerintem is règen kár ezèrt a vitáèrt egyrèszt mert èn sem vagyok sajnos az a bámulós típus (jobb lenne annak lenni mert jobban menne az ismerkedès is), igazándiból nekem mèg a szemezès is irritál, csupán a női túlreagálást nem csípem. Esetemben pedig a pofon legvalószerűbb reakciója is az volna hogy a másik orcámra is kèrnèk egyet, mert jól esik. Ès pont ennèl a szitunál volna lehetősège egy nőnek tisztán tökönrúgni, mivel a pofont várnám. De nagyon nem mindegy ki ès hogy pofoz meg, van akinèl nem kèrnèk repetát, vagy inkább a jogos önvèdelemhez fordulnák. A következmènyeket pedig inkább bízzuk a fantáziánkra!
2020. ápr. 4. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!