Ez nem egy átlagos kérdés, ez inkább csak egy véleménykifejtős poszt! #metoo A kérdésem:Én vagyok a hibás?
Óvodában 6-7 éves voltál és általános iskola második osztályában is 7 éves voltál. Te tényleg tudsz ugrálni az időben...
Nincsenek szüleid? Vagy gyámod? Aki rátaposna a torkukra az ilyen kis férgeknek?
A tanár nyilván félt a roma kölkök rokonságától. A szüleiddel beszélj, tegyék meg a feljelentést, bár semmi nem fog történni, mert a romáknak több joguk van, mint nekünk fehéreknek.
A legegyszerűbb, ha iskolát váltasz. Vagy elköltöztök.
De NEM te vagy a hibás!
egyszerűbb ezt tenni,mint megoldaniuk a problémát
nem vagy!
Nem vagy hibás.
Mától védd meg magad!Egyedül is menni fog,eleget bántottak,többé ne hagyd!
Ezt nem lehet elfelejteni,csak próbälj ne gondolni rá.
Öcsémmel is ezt tették,tudom milyen szőrnyű! Pozitívan!
Nem voltál hibás! Ettől független ne hagyd, hogy ez határozzon meg, ha tudod felejtsd el, vagy legalább szabadítsd meg az emlékeid az érzelmi tartalmuktól.
Én egyébként utána néznék a jogi lehetőségeknek az óvónővel, tanárokkal szemben.
Először is leírnám, hogy valószínűleg a 6-os a cigányok szókincsére gondolt, szóval félreértettétek... ő meg még nem látott cigányokat, mert igenis ilyeneket mondanak. :)
Nem Te vagy a hibás, és őszintén szólva nem értem miért ilyenek Veled az emberek, vagy hogy hogy lehet ennyi nyomorék körülötted. Óvodás koromban engem is molesztált egy idősebb nő, konkrétan egy családanya (fiú vagyok), és bár csak nagyon kevés ember tud róla, de nem mondott ilyet senki sem, és ép eszű ember nem is mondaná, hogy mi vagyunk a hibásak... persze, nem a nem napon barnult szüleik, akik beltenyészettel szaporodnak meg hagyják, hogy a gyerek a döglött patkányt egye, nem ők a hibásak, ők tisztességes segélyvállalók és tökéletesen nevelik a kölkeiket. :)
6-osnak mondanám, hogy még általános iskolában követtek minket elsős (6-7 éves) cigány kislányok az udvaron mikor játszottunk, és olyanokat mondtak nekünk zsigerből, hogy "nyúlj a p...hoz" meg "ujjazz meg", amikor mi még azzal sem voltunk tisztában, hogy a szex egy létező dolog... szóval, tekintve hogy otthon is ezt a primitív undorító xarságot tanulják mikor az anyjuk esténként várja a vendégeket éjszakázásra, tökéletesen beszélik a magyar nyelv ezen részét... persze a többit a 30-as éveikre sem tanulják meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!