Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ez nem egy átlagos kérdés, ez...

Ez nem egy átlagos kérdés, ez inkább csak egy véleménykifejtős poszt! #metoo A kérdésem:Én vagyok a hibás?

Figyelt kérdés
Még csak 15 éves leszek, de már nagyon sok rossz tapasztalatom volt. A legelső ilyen zaklatás még az óvodában volt. Egy sokkal idősebb fiú(roma)napi szinten zaklatott. A barátjával állandóan benyúltak a szoknyám alá, mindenhol tapogattak és olyanokat mondtak nekem, hogy:"Alig várom, hogy vége legyen ennek a napnak és jól megb#szhassalak.","Olyan szép vagy már ilyen fiatalon is, de nagyon meg kéne raknom téged így hátha kedvesebb is leszel." Volt olyan, hogy nem akartak elengedni. És amikor szóltam az óvónéniknek csak annyit mondtak, hogy ne árulkodjak, mert az csúnya dolog és, hogy biztos én provokáltam ki. Én ilyen 6-7 éves fejjel el is hittem, hogy az én hibám. Ráadásul a szüleim is azt mondták, hogy biztos túlreagálom. Most meg már mindenki azt mondja, hogy felejtsem el, mert már régen volt. De akit nem zaklattak soha, az nem tudja megérteni ezt. Ugrok egy kicsit az időben.....Talán olyan második osztályos lehettem az általános iskolában és ugyanezek a fiúk meg akartak fojtani és a nemiszervemhez nyúltak és azt mondták, hogyha nem vallom be, hogy kívánom őket, akkor ott az iskolaudvaron megfojtanak. Szerencsére jött egy tanár és elküldte a fiúkat. De amikor elmondtam, hogy mi történt, már megint ugyanazt kaptam, hogy én vagyok a hibás. DE MÉG CSAK 7 ÉVES VOLTAM!!!!! Nem tudom megérteni, hogy miért hibáztattak mindig engem? Talán tényleg én vagyok a hibás?

2017. nov. 8. 22:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Sajnos rengeteg ember van, aki egy ilyen sztorit nem hisz el... vagyis inkább nem akar elhinni. Sajnos az esetedben az is közrejátszhat, hogy romák voltak a gyerekek... lehet, nem akarták egy oviskorú gyereknek elmagyarázni, hogy figyi, a romák között elég sok az ilyen degenerált, de veszélyesek is... ha elkezdek ellene pattogni, kirúgnak az óvónői állásomból, vagy az apja áll belém egy késsel. Szüleid dettó.
2017. nov. 10. 11:43
 12/12 anonim ***** válasza:
0%

Látszik, hogy milyen értelmi képességekkel rendelkezők írják itt a válaszokat, nem tudnak értelmezni egy ilyen kristálytisztán felfogható mondatot :D

Nem néztem el a korát, az ovis gyerekek szókincsére gondoltam, nem a 15 éves (?) kérdésfeltevőére.

2017. nov. 10. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!