Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egyenlőség van akkor mégis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egyenlőség van akkor mégis mért várják el a nők hogy a férfiak viseljék az ismerkedés minden kockázatát?

Figyelt kérdés
A férfi legyen aki odamegy, aki megtöri a jeget, aki leszervezi a randikat, aki vállalja az elutasítás kockázatát, a nőnek meg annyi a dolga hogy szelektál hogy kell-e vagy nem-e a pasi aki teper érte.
2020. ápr. 2. 10:24
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
92%

Én gátlástalan nőként szoktam kezdeményezni férfiaknál (jó, nem egyből a kezét kérem meg vagy randira hívom (bár mások részéről ettől a fajta "kezdeményezéstől" én is rosszul lennék) de odamegyek beszélgetni vagy ráírok). Erre 99,9%-ban az a reakció, hogy vagy válaszra sem méltat, vagy visszaír valami kamu udvarias lerázó szöveget (="oké, kösz, hogy írtál, de húzz már el"), vagy annyira bántja a férfiasságát a dolog, hogy egyből alpári, frusztrált módon kezd el beszólogatni és túllicitálni mindenben, hogy azért tudjam, hol a helyem. Élőben azért általában moderálják magukat, de ott sem találkoztam még azzal, hogy valaki kimondottan örömmel vette volna, hogy kezdeményezek nála és élt volna a lehetőséggel, általában csak elviccelik a dolgot, baromi távolságtartóak maradnak és szépen, diszkréten lekoptatnak. Persze erre mindjárt jönnek majd a válaszok, hogy biztosan velem van a baj, biztos csúnya és irritáló vagyok, úgyhogy nem csoda, hogy lekoptatnak. Oké, az irritálóval még valahol egyet is értek, de azért egyetlen üzenet vagy személyesen egy mondat után ez még nem derül ki. Szóval egyértelműen nem személy szerint velem van bajuk, hanem azzal, ha egy nő kezdeményez náluk.

Szóval summa summarum, attól, hogy a kérdező vagy te, aki ezt épp olvasod és már készülsz válaszolni, hogy hazudok, mert minden szegény, szerencsétlen magányos férfi arra vár, hogy *bármilyen* nő felfigyeljen rá: nem igaz. Lehet, hogy ti erre vártok, de ti vagytok a kisebbség.

2020. ápr. 2. 13:25
 32/46 A kérdező kommentje:

" csak nekem kellene mosni, főzni, takarítani egyedül + kiszolgálni, mert nem vagyok bányász?"

Imádom, mikor tanult emberek képtelenek értelmezni a feltett kérdést, és helyette egy szalmabábot püfölnek. Pont az a lényeg, hogy ha már helyesen egyenlőség van az élet más területein, a randik terén miért nincs?

2020. ápr. 2. 14:01
 33/46 anonim ***** válasza:
92%

Hogy legyen szerinted egyenlőség a randik terén?

Aki akar, az kezdeményez.

Aki akar, az szervez.

Aki akar, az kockáztat.

Én is leírtam, hogy nálunk lányként én voltam a kezdeményező fél. Ennél többet mit vársz?

2020. ápr. 2. 14:12
 34/46 anonim ***** válasza:
90%
Aki nem képes kezdeményezni, az megérdemli, hogy szűzen haljon meg. Töketlen selejtek, minek az ilyennek nő? Majd annak lesz, aki tud vele bánni.
2020. ápr. 2. 14:38
 35/46 anonim ***** válasza:
83%

Majd ha te gyereket hordasz ki. Ha már az egyenlőségre hivatkoztal.

Egyenjogúság van. Jogi értelemben.

2020. ápr. 2. 14:42
 36/46 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező: míg itt sírdogáltok a társaiddal, összeszedhetnéd a töködet. Na, az férfias lenne. Ez amit most csináltok, szánalmas és férfiatlan. Az életrevaló férfiakat szeretjük. Ez, amit itt előadtok sok mindenre való, de az életre, nők közé biztos, hogy nem.
2020. ápr. 2. 14:58
 37/46 anonim ***** válasza:
10%
#36 leszel a feleségem?
2020. ápr. 2. 15:00
 38/46 anonim ***** válasza:
71%

Az életben szeretjük, ha rátermettek vagytok😊

Itt mindenki nagyon bátor. 🤷🏻‍♀️

2020. ápr. 2. 15:05
 39/46 anonim ***** válasza:
89%

"Pont az a lényeg, hogy ha már helyesen egyenlőség van az élet más területein, a randik terén miért nincs?"

Amiért az egyenlőség nevében nem tosznak meg téged a nők felcsatolhatóval.

2020. ápr. 2. 15:24
 40/46 anonim ***** válasza:
92%

"A férfi azért csak vegye át a női szerepek egy részét, mosson-főzzön-takarítson. Oké, ez rendben van. A nők átveszik a férfiak szerepét? Több lesz a bányász? A kőműves nő? Átveszik a kezdeményezést? Ja, hogy azt nem"

Te teljesen fogalmi zavarban vagy. igen a ferfi is vegye ki a szerepet a hazimunkából ha a nő is penzkereső és ad haza pénzt. Nem mindegy hogy miből? Lehet varrónő, ápoló, műkörmös vagy óvónő...ki a francért kéne banyasznak lenni? :D

2020. ápr. 2. 16:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!