Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyenlőség van akkor mégis mért várják el a nők hogy a férfiak viseljék az ismerkedés minden kockázatát?
19: a nők kezdeményeznek beszélgetést. Egy összejövetelen nyitottak, barátkoznak általában. Legfeljebb nem mindenkivel, de ez van.
21: a farka kötelezi gondolom. Ha nincs más érv, mindig az ösztöneikkel jönnek.
"Mikor mentél utoljára szoknyában vásárolni? Mikor lakkoztad ki a körmöd?
Csak kíváncsi vagyok. Elvégre jogod van hozzá, megteheted. Mi is szinte naponta megtesszük. Te miért nem?"
Ez tipikus mellébeszélés, nem érted a lényeget.
Egyenlőség kell, de a macerás részei maradjanak férfi feladatok.
Az, hogy te szoknyában jársz, nem kötelezettség, magadnak csinálod. És ha nadrágot viselsz vagy nem lakkozod a körmöd, ugyanúgy randira hívnak.
"Ki kötelez téged ezekre?"
Ezt majd tedd fel azon nőtársaidnak is, akik sírnak, hogy "nincs egy normális pasi". Ilyen helyzetben érdekes módon nem az a válasz, hogy "ki kötelez téged, hogy elérhetetlen pasikat hajkurássz? nem muszáj", hanem jön az együttérző támogatókommandó, hogy "ó, igen, minden pasi hülye, ne adj lejjebb az igényeidből"
Épp ez az.
Senki nem kötelez senkit semmire, így se nekem, se neked nem kell a másik nemet hajkurásznunk.
Arról én tehetek, hogy van olyan férfi jelenleg, aki teper értem, hiába mondtam nemet? Nem, ez az ő saját döntése.
De akkor azt miért nem várjátok el, hogy ne borotváljuk a lábunkat, ne szedjünk a bajszunkat? Ja, abban nem számít az egyenlőség?
Miért kéne bányásznak lenni? Csak bányász férfiakat ismersz? Ők bányászok AKARTAK lenni? A feminizmus nem azt jelenti, hogy mindenkire RÁKÉNYSZERÍTÜNK minden munkát, hanem hogy ha azt akarja csinálni, akkor csinálja, és ne kérdőjelezzék meg senki képességeit a neme miatt.
Adott a párom + én. Mindketten tanult emberek vagyunk, szellemi munkát végzünk, átlag felett keresünk. Közös lakásunk van, kényelmesen megélünk.
Szóval, csak nekem kellene mosni, főzni, takarítani egyedül + kiszolgálni, mert nem vagyok bányász? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!