Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi okozhatja azt, hogy nőként inkább szexkapcsolatra van csak igényem?
Amikor megérzem valakin, hogy nagyon komolyan szeretne velem ismerkedni, folyton kérdezget, találkozni akar, akkor valahogy mindig megijedek, és hiába, hogy még nem is történt semmi, de máris soknak érzem, és elmenekülök....
Ritkán tetszik meg nekem valaki, de az az összes olyan, hogy ők is csak ilyen lazább valamit keresnek, és a kémia iszonyatosan megvan, tökre elveszítem ilyenkor az eszemet, és nem tudom, miért, mert sosem a külsőről van szó, hanem csak megérzem rajtuk, hogy olyanok, mint én.
Meg is tudom szeretni ezeket a srácokat, de ettől függetlenül mindig érzem, hogy egyik sem az igazi.
Fogalmam sincs, miért csinálom ezt.
Valahogy nem érzem úgy, hogy szükségem lenne társra, mert ahhoz túlságosan szeretek egyedül is lenni, nem bírnám elviselni, ha valaki folyton itt lenne körülöttem.
Viszont annak sincs túl sok értelme, hogy folyton ilyen 2-3 hónapos valamikbe belemegyek, mert amúgy meg annyira különbözünk, hogy úgy sem működik, másrészt örülnék azért annak is néha, ha lennének közös programjaink is, tartalmasabb lenne az egész.
Mitől lehet ez?
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!