Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi okozhatja azt, hogy nőként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi okozhatja azt, hogy nőként inkább szexkapcsolatra van csak igényem?

Figyelt kérdés

Amikor megérzem valakin, hogy nagyon komolyan szeretne velem ismerkedni, folyton kérdezget, találkozni akar, akkor valahogy mindig megijedek, és hiába, hogy még nem is történt semmi, de máris soknak érzem, és elmenekülök....

Ritkán tetszik meg nekem valaki, de az az összes olyan, hogy ők is csak ilyen lazább valamit keresnek, és a kémia iszonyatosan megvan, tökre elveszítem ilyenkor az eszemet, és nem tudom, miért, mert sosem a külsőről van szó, hanem csak megérzem rajtuk, hogy olyanok, mint én.

Meg is tudom szeretni ezeket a srácokat, de ettől függetlenül mindig érzem, hogy egyik sem az igazi.

Fogalmam sincs, miért csinálom ezt.

Valahogy nem érzem úgy, hogy szükségem lenne társra, mert ahhoz túlságosan szeretek egyedül is lenni, nem bírnám elviselni, ha valaki folyton itt lenne körülöttem.

Viszont annak sincs túl sok értelme, hogy folyton ilyen 2-3 hónapos valamikbe belemegyek, mert amúgy meg annyira különbözünk, hogy úgy sem működik, másrészt örülnék azért annak is néha, ha lennének közös programjaink is, tartalmasabb lenne az egész.

Mitől lehet ez?

24L

2020. ápr. 1. 19:58
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
9: De pont ez az, hogy én családra sem vágyom, én nem vagyok ilyen típus. Csak nem tudom, ez normális - e.
2020. ápr. 2. 11:35
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy túl sokat láttál a környezetedben, és nem épp jó példákat. Az csapódott le, hogy egy nő - megfelelő munkával - tök jól elboldogul egyedül, és a komolyabb kapcsolat inkább csak szívás, több munka, több energia, több nemszeretem velejáró, akkor meg minek? Egyszerűbb, kényelmesebb, nyugodtabb így.
2020. ápr. 2. 11:55
 13/24 anonim ***** válasza:
76%
Gondjaid vannak az elköteleződéssel, nem tudsz igazán kötődni.
2020. ápr. 2. 12:37
 14/24 he84 ***** válasza:

Te már cak tudod 7-es válaszoló, hogy én fiú vagyok-e,... Ott írtam ezt az 5-ös válaszomban, de akkor visszaidézem:

"én is nőként laza kapcsolatban vagyok egy ideje"

Ha esetleg ebből neked még mindig nem jön le, hogy lány vagyok, avagy már valóban nő, akkor kissé sajnállak. Nem is ismersz, így hát ne te mondd meg, hogy szerinted ki fiú és ki nem. Nem minden férfi, vagy fiú adja ki magát itt, vagy máshol lánynak, vagy nőnek. Én mindig mindenhol az igazi nememet írtam, ne ítélkezz.

Tévedsz 13-as válaszoló, ugyanis komoly párkapcsolaton kívül más kapcsolatokban is lehet kötődni.

2020. ápr. 3. 19:34
 15/24 anonim ***** válasza:
Én beszéltem veled és ott még fiú voltál...
2020. ápr. 3. 19:37
 16/24 he84 ***** válasza:
Hol? Azt se tudom, hogy ki vagy. És sehol nem voltam fiú,... Valakivel összekeversz. Én nő vagyok.
2020. ápr. 3. 19:44
 17/24 anonim ***** válasza:
14: Te tévedsz.:) Igen, az tud kapcsolat nélkül is kötődni, akinek ezzel nincsenek gondjai. Akinek vannak, az sem kapcsolatban nem tud, sem anélkül. Még azt sem értetted meg, mit írtam. Így nem kellene okoskodni....
2020. ápr. 3. 20:05
 18/24 he84 ***** válasza:
Nem okoskodtam. Csupán kijavítottalak, hogy nem csak komoly párkapcsolatban lehet kötődni a másikhoz. Ez részben saját tapasztalat. Ugxanis te először úgy mondtad, mintha az ember nem tudna kötődni komoly párkapcsolaton kívül másokhoz, ami nem igaz. Ha túl rövid, túl tömör egy szöveg és ha nincs elmndva, hogy pontosan mit értett még alatta az illető, akkor nem tudhatom mit értett még alatta, vagyis vagy részben értem, vagy félreértem az ilyet, vagy akár mindkettő. De úgy az igaz, hogy akinek kötődés gondjai vannak, az nagy eséllyel semmilyen kapcsolatban nem tud kötődni, vagy ha igen, akkor alig és csak rövid ideig.
2020. ápr. 3. 20:09
 19/24 anonim ***** válasza:
18: Nem úgy mondtam. Csak a kérdezőre vonatkozott a válaszom, nem általánosságban.
2020. ápr. 3. 22:18
 20/24 A kérdező kommentje:
Kötődni nagyon tudok, az ilyen lazább kapcsolataimban is odavoltam a másikért, csak valahogy ennél többre nem annyira van igényem.
2020. ápr. 4. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!