Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miert olyan nehez 50+ noket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert olyan nehez 50+ noket szexkapcsolatra talalni?

Figyelt kérdés
2018. febr. 23. 09:45
 1/9 anonim ***** válasza:
36%
Miért lenne nehéz? Tele van velük az összes társkereső, válogathatsz kedvedre.
2018. febr. 23. 09:49
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
Mert legtöbbjüknek már van annyi esze, hogy nem megy bele szexkapcsolatba...
2018. febr. 23. 09:58
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Szárazak
2018. febr. 23. 10:19
 4/9 anonim ***** válasza:
52%

Érdekes, nekem simán megy.

34/F

2018. febr. 23. 10:39
 5/9 anonim ***** válasza:
52%
Mert nem kell reklámoznia magát, és nehezen találsz Rá.Ha igényes,magára adó,értelmes 50+os nőt keresel az bizonyára nem hirdet,simán van lehetősége szexkapcsolatra fiatal pasit találni.
2018. febr. 23. 11:03
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

5-ös

"simán van lehetősége szexkapcsolatra fiatal pasit találni.

"

LOL

Nem vagyok már fiatal, de egy 50-es nőre nem ágaskodik a Bohóc. Fiatal koromban, nem jutott eszembe, hogy kefíren és zsemlén kívül bármit kérhetnék tőle.

2018. febr. 23. 11:08
 7/9 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok,a 6-os válaszolónak szánom.Hidd el,igaz amit írok.Tehetsz egy próbát,akár itt az oldalon is,egy kérdéssel.Jól kinéző 50+os,megfelelő egzisztenciával rendelkező nő iránt rengeteg fiatal pasi érdeklődik.Ne csak magadból indulj ki,mert persze kivétrlek vannak,ezt én sem vitatom.Ha régebben voltál fiatal érthető a véleményed,ma már másabbul néz ki egy ilyen korú nő,mint 20 éve.Bár hozzáteszem,számomra is kissé fura,de több ilyen kis titkos románcról tudok.Sőt,akár komoly kapcsolatról is.
2018. febr. 23. 11:39
 8/9 anonim ***** válasza:

7-es

Én is ötvenes vagyok. Ismerem a korosztályt.

A GY.K. előforduló MamaHotel lakók, esetleg elmennek velük egy wellness hétvégére, ha fizetik a részüket.

Hogy fogja bemutatni a 30-as Looser John otthon 50-es Reich Gertrúdját? Hogyan fogja bemutatni Gertrúd barátnőinek a nem napon leégett

barátját? Egy jólmenő 50-es nő. Feltehetően művelt, diplomás. Egy hasonló 30-as férfi szóba fog vele állni?

Jómódú 50-es nők az intert szélhámosainak egyik kedvenc célcsoportja. Olvass utána. Kamu profilokkal nem egyett távfejéssel tejelésre bírtak.

A "Something's Gotta Give" -ben Jack Nicholson szerepe hihető. Keanu Reeves -é kevésbé.

2018. febr. 23. 14:54
 9/9 anonim ***** válasza:

Azért, mert az 50+ nők többsége máshogy gondolkodik.

Pl.: Szánalmas, hogy az 50+ vén phaszok is csak szexkapcsolatot keresnek. Semmi kötelezettség, semmi érzelem.

Hány éves kortól elvárható egy hímneműtől, hogy elég érett legyen párkapcsolatra? 90?????

...és mi lesz, ha holnap rosszul leszel, beteg leszel és nem áll fel? Majd a szexpartnered segít, ápol. Ugye???!!! Aha.....

Ha kizárólag szexkapcsolatra vágysz, akkor keresgélj a 20 évesek között. Azok szóba állnak veled, ha szponzorálni tudod őket. :-)

2018. febr. 24. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!