Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert olyan nehez 50+ noket szexkapcsolatra talalni?
5-ös
"simán van lehetősége szexkapcsolatra fiatal pasit találni.
"
LOL
Nem vagyok már fiatal, de egy 50-es nőre nem ágaskodik a Bohóc. Fiatal koromban, nem jutott eszembe, hogy kefíren és zsemlén kívül bármit kérhetnék tőle.
7-es
Én is ötvenes vagyok. Ismerem a korosztályt.
A GY.K. előforduló MamaHotel lakók, esetleg elmennek velük egy wellness hétvégére, ha fizetik a részüket.
Hogy fogja bemutatni a 30-as Looser John otthon 50-es Reich Gertrúdját? Hogyan fogja bemutatni Gertrúd barátnőinek a nem napon leégett
barátját? Egy jólmenő 50-es nő. Feltehetően művelt, diplomás. Egy hasonló 30-as férfi szóba fog vele állni?
Jómódú 50-es nők az intert szélhámosainak egyik kedvenc célcsoportja. Olvass utána. Kamu profilokkal nem egyett távfejéssel tejelésre bírtak.
A "Something's Gotta Give" -ben Jack Nicholson szerepe hihető. Keanu Reeves -é kevésbé.
Azért, mert az 50+ nők többsége máshogy gondolkodik.
Pl.: Szánalmas, hogy az 50+ vén phaszok is csak szexkapcsolatot keresnek. Semmi kötelezettség, semmi érzelem.
Hány éves kortól elvárható egy hímneműtől, hogy elég érett legyen párkapcsolatra? 90?????
...és mi lesz, ha holnap rosszul leszel, beteg leszel és nem áll fel? Majd a szexpartnered segít, ápol. Ugye???!!! Aha.....
Ha kizárólag szexkapcsolatra vágysz, akkor keresgélj a 20 évesek között. Azok szóba állnak veled, ha szponzorálni tudod őket. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!