Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kornikus00 kérdése:
Szép csinos Csajok, miért szorultok társkereső oldalakra?
Figyelt kérdés
Több ezerrel próbáltam már ismerkedni, de mindnek ugyanaz a problémája, kivétel nélkül, az írják minden pasi csak arra megy, és nincs normális. De vannak megnyilvánulások a személyes ismerkedésről is, hogy a legtöbb nő, óva inti magát a személyes ismerledéstől, szóval a mottojuk: nem állnak le ismeretlenekkel az útcán! Kérdezem, akkor hogy akarnak pasit, vagy milyen legyen a megálmodott személy a számukra? Egyébként azt mondják mind bunkó, és arra játszanak, és f.-at küldözgetik! Én, több ezerrel cseteltem, és még soha egyiknek sem küldem el a f.-m és nem beszéltem du-ásról, de valahogy mégis tovvább, álltak. Miért van ez?2020. márc. 22. 20:06
31/32 anonim válasza:
Fogalmam sincs, nem ismerem őket és még nem is tájékozódtam.
Mit ajánlanátok?
32/32 A kérdező kommentje:
Én tudok. Privátba írj ha akarsz
2020. márc. 23. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!