Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti is elámultok, mennyi csinos és széparcú nő van társkereső oldalakon?
Ahhoz képest, hogy itt szinte mindenki azt skandálja, hogy egy igazán szép nő sosincs egyedül, úgy tűnik, a valóság egész más képet fest. Bármelyik oldalon ha körülnéz az ember, legyen az a Randivonal, a Csajok és Pasik, a Badoo, a Párom.hu vagy a Love.hu, egyszerűen töménytelen mennyiségben sorakoznak rajtuk a szebbnél szebb lányok és nők.
Nyilván a szép külső nem garantálja önmagában a sikeres pártalálást, de óriási előnyökhöz juttatja "tulajdonosát". Mégis úgy néz ki, sok dekoratív nő egyedül tengeti napjait, vélhetően ha az utcán egyedül látsz menni egy csinos hölgyet, nagyobb rá az esély, hogy nincs párja, mint annak, hogy van. Ez azért valljuk be, elképesztő és hihetetlen.
Mit szóltok ehhez a jelenséghez? Ti is észrevettétek a társkeresőkön való "terepszemle" során mindezeket? Amelyik nőre rásütjük, hogy "ááá, kizárt, hogy ne legyen pasija", az valójában lehet, hogy borzasztó magányos?
Ne légy már naiv,azoknak fele kamu profil,még 1000éve regisztralt és nem töröltek a rendszerböl,tölteleknek kellenek!
Képzeld el mi lenne a társkereső oldalakkal,ha tele lenne bandzsi Kolompàr Arankákkal?
Nem tudom te mit néztél, de én egyetlen szép nőt sem találtam még társkereső oldalakon, aki ne dohányozna, piálna, bulizna, és ne lenne undorító személyisége.
Megrajzolt szemöldökű, ribis olcsó falusi lánykákat találtam tucatjával, akiknek minden második szava káromkodás.
Szerintem is nagyon sok kamu van közte. Nem mellesleg itt gyk-n is sok kérdés leírásánál volt, hogy "bezzeg amikor egy jó csaj képével regisztráltam..." (pl. https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
A másik, hogy ha nem is kamu profil nyilván a legelőnyösebb képet rakja fel magáról. Belőtt haj, smink, legelőnyösebb ruha, világítás, póz meg utána egy kis retusálás. Facebookon és instán szoktam csodálkozni, hogy az átlag vagy alatti csajok akiket ismerek személyesen is milyen dögösek tudnak lenni neten. Gondolom a társkereső oldalokon is működik ez a trükk.
Nem azt mondom, hogy nincs köztük tényleg jó csaj, aki a valóságban is dögös és tenyleg a saját retusálatlan képe van fenn. De azért ezt is fenntartással fogadnám. Lehet én vagyok cinikus, de ha 10/10-es bomba csaj és társkeresőn pasizik lehet a személyisegével van a gond.
az is érdekes, hogy ezeknek a csinos nőknek van 8000 olvasatlan levele, pedig minden nap belépnek.
nos aki 8000 emberből képtelen találni magának társat, ott nagy baj van.
-kamufelhasználók, amiket az üzemeltető hozott létre, és néha még botokkal működtetik is
-átlag trollok által létrehozott kamuprofilok
-ego tuningolók, akik csak bókokat, dícséreteket gyűjtenek és/vagy kapcsolatban élő nők, akik nyitottak egy jobb partira is
-elhagyott profilok
-valós szép nők (elenyésző kisebbség), akik épp 2 kapcsolat közötti napokon vannak, vagy egyszerűen senki sem elég jó nekik.
Olvass róla... [link]
"Mit szóltok ehhez a jelenséghez?"
hát nem nyilvánvaló számodra? Az ESZTELEN igényeik miatt vannak egyedül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!