Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép csinos Csajok, miért szorultok társkereső oldalakra?
Az, aki 1 év után is sikertelen, az pont ugyanazért az, amiért te is. Ne olyanoknak írogass, akik sokkal szebbek jobbak nálad...mert így a büdös életben nem lesz párod.
Nem tudom, mennyire vagyok/voltam csinos, de egyszerűen mindig is elvoltam a magam világában és nem akartam túl sok energiát mások megismerésébe ölni, főleg úgy, hogy introvertált vagyok.
Egyetem/munka után mindig rohantam haza, a hobbijaim és az általam űzött sportok mindig magányosak voltak, mert szerettem dolgokban elmélyedni, nem igazán voltam személyesen nyitott másokra, az meg aztán főleg kizárt volt, hogy ismerkedni eljárjak valahova. Legfeljebb a barátaim kedvéért mentem, de akkor velük foglalkoztam... Szóval senkinek semmi alkalma nem lett volna megismerni és aki akart is, az eléggé olyan volt, akit meg én nem akartam. Például a közvetlenül randira hívásoktól rettenetesen irtóztam, akivel jutottunk valahova, azzal éjszakába hajló chatelésekkel sikerült...
Szóval a buszozások és az unalmasabb óráim alatt Tindereztem inkább, már csak azért is, mert mindig is jobban szerettem írásban ismerkedni. És végül itt ismertem meg a hasonlóan begubózós párom is.
Gyakran hallottam vissza azoktól, akik nem ismertek, hogy milyen beképzelt ribi vagyok meg biztos sokat hiszek magamról, pedig ez nem volt így soha. Egyszerűen csak nem éreztem magam jól idegenek között személyesen sokáig és a felszínes beszélgetések is kényelmetlenek voltak, ezért szóban és írásban is kihátráltam belőlük és azért is figyeltem oda nagyon a külsőmre, hogy egy látszólagos önbizalommal feloldjam a saját gátlásaimat, ami nem nagyon sikerült. De már nem is számít.:)
Én azért, mert mindig olyan munkahelyeim voltál, ahol nőkkel dolgoztam együtt, vagy akik voltak is srácok, idősek voltak /foglaltak/nem tetszettek.
Eloben szoktak néha odajonni hozzám, de egyik srác sem volt az esetem. Nem azért, mert az egekben vannak az elvarasaim, csak nagyon ritkán fog meg valaki.
Jelenleg a Tinderen vagyok fent. Lett már onnan egy rövid kapcsolatom, meg egy fiú haverom.
Nem érzem úgy, hogy még nagyon komoly kapcsolatot akarnék, de sima szexet sem, valahol a kettő között, szóval ilyen jellegű kapcsolatot keresek most, de rengeteg a két véglet, szóval nagyon nem egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!