Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szép csinos Csajok, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kornikus00 kérdése:

Szép csinos Csajok, miért szorultok társkereső oldalakra?

Figyelt kérdés
Több ezerrel próbáltam már ismerkedni, de mindnek ugyanaz a problémája, kivétel nélkül, az írják minden pasi csak arra megy, és nincs normális. De vannak megnyilvánulások a személyes ismerkedésről is, hogy a legtöbb nő, óva inti magát a személyes ismerledéstől, szóval a mottojuk: nem állnak le ismeretlenekkel az útcán! Kérdezem, akkor hogy akarnak pasit, vagy milyen legyen a megálmodott személy a számukra? Egyébként azt mondják mind bunkó, és arra játszanak, és f.-at küldözgetik! Én, több ezerrel cseteltem, és még soha egyiknek sem küldem el a f.-m és nem beszéltem du-ásról, de valahogy mégis tovvább, álltak. Miért van ez?
2020. márc. 22. 20:06
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
39%
De bizony akadt már. Több is. Az a baj, hogy a legtöbb nos, fiatal, túl idős. És ahogy írtad, köszönés helyett a f... rol küld képet. De vannak normálisak, sőt barátság is alakult ki a chaten.
2020. márc. 22. 20:26
 12/32 anonim ***** válasza:
26%

Az, aki 1 év után is sikertelen, az pont ugyanazért az, amiért te is. Ne olyanoknak írogass, akik sokkal szebbek jobbak nálad...mert így a büdös életben nem lesz párod.

2020. márc. 22. 20:27
 13/32 A kérdező kommentje:
Nem teszem túl magasra a mércét! Ha én normális testalkatú vagyok, és nem vagyok egy mázsás pattanásos igénytelen ember,akkor én nem állok le ilyen nőkkel, akkor már legyen velem egy szinten! De azok se,és hidd el nem csak velem visszautasitóak! Mert ha nem így lenne az a rengeteg nő, már megtalálta volna a párját, de honapokról honapokra, akár évekre, csak tengenek az oldalon.
2020. márc. 22. 20:29
 14/32 A kérdező kommentje:
Jah, és NEM kell gyerekes anyuka, ez megtudjátok emészteni? Nem kell, 110 tokás lány! Én annyit várnák el, hogy ha nem valami szép, de legyünk egy szinten! És ne legyen gyereke. És, ne 100km-ről akarjon valamit tőlem! Ó, de sokat várok el!
2020. márc. 22. 20:36
 15/32 anonim ***** válasza:
75%

Nem tudom, mennyire vagyok/voltam csinos, de egyszerűen mindig is elvoltam a magam világában és nem akartam túl sok energiát mások megismerésébe ölni, főleg úgy, hogy introvertált vagyok.

Egyetem/munka után mindig rohantam haza, a hobbijaim és az általam űzött sportok mindig magányosak voltak, mert szerettem dolgokban elmélyedni, nem igazán voltam személyesen nyitott másokra, az meg aztán főleg kizárt volt, hogy ismerkedni eljárjak valahova. Legfeljebb a barátaim kedvéért mentem, de akkor velük foglalkoztam... Szóval senkinek semmi alkalma nem lett volna megismerni és aki akart is, az eléggé olyan volt, akit meg én nem akartam. Például a közvetlenül randira hívásoktól rettenetesen irtóztam, akivel jutottunk valahova, azzal éjszakába hajló chatelésekkel sikerült...

Szóval a buszozások és az unalmasabb óráim alatt Tindereztem inkább, már csak azért is, mert mindig is jobban szerettem írásban ismerkedni. És végül itt ismertem meg a hasonlóan begubózós párom is.

Gyakran hallottam vissza azoktól, akik nem ismertek, hogy milyen beképzelt ribi vagyok meg biztos sokat hiszek magamról, pedig ez nem volt így soha. Egyszerűen csak nem éreztem magam jól idegenek között személyesen sokáig és a felszínes beszélgetések is kényelmetlenek voltak, ezért szóban és írásban is kihátráltam belőlük és azért is figyeltem oda nagyon a külsőmre, hogy egy látszólagos önbizalommal feloldjam a saját gátlásaimat, ami nem nagyon sikerült. De már nem is számít.:)

2020. márc. 22. 20:47
 16/32 A kérdező kommentje:
15. Ez jó dolog. Szerintem, nem ezekkel a társkereső oldalakkal van a gond, hanem az emberek bizalmatlanságával, és fusztráltságukkal.
2020. márc. 22. 20:52
 17/32 anonim ***** válasza:
43%

Én azért, mert mindig olyan munkahelyeim voltál, ahol nőkkel dolgoztam együtt, vagy akik voltak is srácok, idősek voltak /foglaltak/nem tetszettek.

Eloben szoktak néha odajonni hozzám, de egyik srác sem volt az esetem. Nem azért, mert az egekben vannak az elvarasaim, csak nagyon ritkán fog meg valaki.

Jelenleg a Tinderen vagyok fent. Lett már onnan egy rövid kapcsolatom, meg egy fiú haverom.

Nem érzem úgy, hogy még nagyon komoly kapcsolatot akarnék, de sima szexet sem, valahol a kettő között, szóval ilyen jellegű kapcsolatot keresek most, de rengeteg a két véglet, szóval nagyon nem egyszerű.

2020. márc. 22. 21:51
 18/32 anonim ***** válasza:
17%
Meg is válaszoltad a kérdésed. Ezeknek a nőknek van valami lelki, gondolkodásbeli defektje. Szokták mondani, hogy amelyik nő hosszú ideig keresgél és mégsem talál senkit napi 15 levél mellett sem 1 évig, annak valami oka van. Okkal maradnak társkeresők, és ez az a jelenség, amit te is tapasztalsz.
2020. márc. 22. 21:56
 19/32 A kérdező kommentje:
Akkor én is ezzel a jelenséggel küzdök? Csak én férfibe?
2020. márc. 22. 22:00
 20/32 A kérdező kommentje:
Férfiakat meg lehet érteni 30 felett hogy társkeresőznek, mert nekik nehezebb párt találni, de a nőknek, szerintem semmi okuk, főleg 10-esek, mert olyanok is vannak, nem is kevesen, sőt még 20 év alattiak is. És oanaszkodnak nekem hogy már feladták, és nagyon nehéz stb.
2020. márc. 22. 22:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!