Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szép csinos Csajok, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kornikus00 kérdése:

Szép csinos Csajok, miért szorultok társkereső oldalakra?

Figyelt kérdés
Több ezerrel próbáltam már ismerkedni, de mindnek ugyanaz a problémája, kivétel nélkül, az írják minden pasi csak arra megy, és nincs normális. De vannak megnyilvánulások a személyes ismerkedésről is, hogy a legtöbb nő, óva inti magát a személyes ismerledéstől, szóval a mottojuk: nem állnak le ismeretlenekkel az útcán! Kérdezem, akkor hogy akarnak pasit, vagy milyen legyen a megálmodott személy a számukra? Egyébként azt mondják mind bunkó, és arra játszanak, és f.-at küldözgetik! Én, több ezerrel cseteltem, és még soha egyiknek sem küldem el a f.-m és nem beszéltem du-ásról, de valahogy mégis tovvább, álltak. Miért van ez?
2020. márc. 22. 20:06
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
71%

Szep csinos csaj pl ugyanolyan szep, csinos pasit akar. Es csak azert, mert otszazan ajanlkoznak, nem tetszik egyik se.

A tarskereso nem raszoruloknak van, ebben tevedsz nagyon hatalmasat.

2020. márc. 22. 20:09
 2/32 A kérdező kommentje:
De azért gondolom hogy rávannak szorulva, mert élőben nem mernek, vagy félnek? Vagy komolyan nincs számukra megfelelő, és társkeresőn akarják megtalálni? De az nem egyszerü, mert tudják milyen a másik, csak képre alapozhatnak, ami lehet, csak jól sikerült képek, amik nem fedik a valóságot. Ki érti az nőket? Én nem!
2020. márc. 22. 20:14
 3/32 anonim ***** válasza:
36%
Ha nem járok bulizni, akkor mégis hol kéne ismerkednem? A Tinder tökéletes erre a célra, legalább tényleg csak olyanokkal tudok beszélni, akik tetszenek. Persze ki kell szűrni azokat, akik csak szexre mennek, de simán lehet ott is kapcsolatot találni.
2020. márc. 22. 20:15
 4/32 anonim ***** válasza:
100%

Ég és föld a különbség a társkeresőkön fent levő nők és férfiak között.

Persze hasznos a társkereső de pokoli sokan vannak fent, és nagyon nagy a szűrés.

Rengetegen kiesnek. Míg régen max chat oldalak voltak se kép se semmi csak egy nikcknév, addig nem szűkült le teljesen az életkor... 1+/- évvel is sokan kiesnek a szűrőn, 1-2 cmel is sokan kiesnek.

És ez csak a fő adatok

2020. márc. 22. 20:18
 5/32 anonim ***** válasza:
7%
Ott le tudják csekkolni a pasit,ha nem tetszik nekik,nem kell szóba állni velük.Élőben nehezebb lekoptatni a pasit.
2020. márc. 22. 20:18
 6/32 A kérdező kommentje:
Értem, akkor nem azért vannak társkeresőn, mert találni akarnak valami rendes pasit, hanem jobban kitudják rostálni, a megálmodott személyt akit akarnak, akár egy képről is? Szép szép.
2020. márc. 22. 20:19
 7/32 anonim ***** válasza:
100%
Azért szorulok rá, mert reggel bemegyek az irodába, este hazajovok, főzés, gyerek, pihenes. Egész nap a gép előtt vagyok, legalább chatelni tudok, beszélgetni. Máshol nem nagyon.
2020. márc. 22. 20:21
 8/32 anonim ***** válasza:
21%
Jaj, már megint egy pasi, aki túl magasra teszi a mércét aztán még a nők a szemetek, hogy nem kell nekik...ha több száz szép nő visszautasított már, akkor vedd észre, hogy te nem ütöd meg a szintjüket. Keresgélj veled egy kategóriában.
2020. márc. 22. 20:22
 9/32 A kérdező kommentje:
7. De lefogadom a több százból még egy sem akadt horogra neked !
2020. márc. 22. 20:23
 10/32 A kérdező kommentje:

"Jaj, már megint egy pasi, aki túl magasra teszi a mércét aztán még a nők a szemetek, hogy nem kell nekik...ha több száz szép nő visszautasított már, akkor vedd észre, hogy te nem ütöd meg a szintjüket. Keresgélj veled egy kategóriában."

Nem csak engem utasitanak vissza hanem a 99%-át. Vannak olyanok akik már egy éve fent vannak, és még mindig nem találtak senkit! Akkor a hiba kiben van?

2020. márc. 22. 20:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!