Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép csinos Csajok, miért szorultok társkereső oldalakra?
Mi az, hogy eloben nem mernek????????????Nincs sorbarendezve tobb szaz szingli ferfi, akiket sorban balra lehet hajigalni, hogy a 749-et erdemes legyen megnezni.
Te magadrol beszelsz, mintha ezek a csinos csajok neked lettek volna bekeszitve?
Eloben nem talalkozom egy olyannal, aki tetszik. Esetleg az IKEA-ban a felesegevel es gyerekeivel vasarol. Vagy a szemben levo villamosra szallt fel.
Atyauristen, ezt nem felfogni.
Én ugyan nem akarok veled levelezni:D
Mindössze erre reagáltam:
"Én, több ezerrel cseteltem, és még soha egyiknek sem küldem el a f.-m és nem beszéltem du-ásról, de valahogy mégis tovvább, álltak. Miért van ez?"
Ezt te írtad a kérdésedben :)
Én egyelőre még nem vagyok fent társkeresőn, de gondolkodom rajta, hogy ki kéne próbálnom. Soha életemben nem társkeresőztem még, úgyhogy kicsit tartok tőle, mert akár itt, akár a barátnőimtől hallva, nagyon sok a negatív vélemény.
Tavaly váltam el, majdnem egy éve egyedül vagyok. Az elmúlt időben felgyógyultam lelkileg és átalakítottam az életemet. Rengeteget vagyok emberek között (nyílván a vírushelyzet előtti időkre gondolok): egy nagy irodaházban dolgozom, tehát nem csak a kollégáimmal vagyok körülvéve nap mint nap, hanem sok idegennel a közös területeken, ebédlőben, stb. Napi szinten sportolok...konditerem, csoportos órák, futás a szabadban. Hétvégente sem a négy fal között ültem általában...vásárlás, mászkálás a városban, barátnőkkel beültünk ide-oda, bulik.
Én nagyon nyitott lennék az élőben ismerkedésre, egyszer elő is fordult, hogy leszólított valaki egy boltban, telefonszámot is cseréltünk. (az egy dolog, hogy az ismerkedés során kiderült, hogy nem egymást keressük, de legalább vki meg mert szólítani). De ezen kívül semmi. Lehet, hogy csak nem volt eddig szerencsém, de ezen kívül nincs ötletem, hogy nőként hogyan segíthetném elő az élőben ismerkedést.
Szóval a kérdésedre válaszolva...én azért fogok regisztrálni társkeresőre, mert élőben nem sikerült eddig.
33N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!