Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szép csinos Csajok, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kornikus00 kérdése:

Szép csinos Csajok, miért szorultok társkereső oldalakra?

Figyelt kérdés
Több ezerrel próbáltam már ismerkedni, de mindnek ugyanaz a problémája, kivétel nélkül, az írják minden pasi csak arra megy, és nincs normális. De vannak megnyilvánulások a személyes ismerkedésről is, hogy a legtöbb nő, óva inti magát a személyes ismerledéstől, szóval a mottojuk: nem állnak le ismeretlenekkel az útcán! Kérdezem, akkor hogy akarnak pasit, vagy milyen legyen a megálmodott személy a számukra? Egyébként azt mondják mind bunkó, és arra játszanak, és f.-at küldözgetik! Én, több ezerrel cseteltem, és még soha egyiknek sem küldem el a f.-m és nem beszéltem du-ásról, de valahogy mégis tovvább, álltak. Miért van ez?
2020. márc. 22. 20:06
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
75%

Mi az, hogy eloben nem mernek????????????Nincs sorbarendezve tobb szaz szingli ferfi, akiket sorban balra lehet hajigalni, hogy a 749-et erdemes legyen megnezni.

Te magadrol beszelsz, mintha ezek a csinos csajok neked lettek volna bekeszitve?

Eloben nem talalkozom egy olyannal, aki tetszik. Esetleg az IKEA-ban a felesegevel es gyerekeivel vasarol. Vagy a szemben levo villamosra szallt fel.

Atyauristen, ezt nem felfogni.

2020. márc. 22. 22:41
 22/32 anonim ***** válasza:
61%
Azért van ez, mert a szép, csinos csajoknak is lehet rossz természete, és emiatt nem találnak párt. Nem azt mondom, hogy mind ilyen, de előfordul. Én is ilyen vagyok, bár soha nem hibáztattam a férfiakat, sose volt rossz tapasztalatom, csak nem jöttünk ki élőben, na meg levelezés alatt sem.
2020. márc. 22. 23:20
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindig csinosak a csajok csak jók a fotóik. Legalább telefonon beszéltetek már, vagy láttad legalább videón? Addig honnan tudod hogy nem egy tagbaszakadt repedtfazék hangú ormótlan nő, még ha van is pár jó képe?
2020. márc. 23. 05:45
 24/32 A kérdező kommentje:
A hozzászólàsok is igazolják azt, hogy nem minden a külső !
2020. márc. 23. 13:56
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Miért, láttad a hozzászólók külsejét? Miért pont ezekkel a hozzászólásokkal van bajod? Ha ezekkel is ekkora bajod van, akkor veled tényleg nem egy élmény levelezni, valószínű ezért lépnek le a csajok, mert velük is valami "bajod" lesz, amitől magadat sokkal többnek érzed náluk, így lelépnek.
2020. márc. 23. 15:51
 26/32 A kérdező kommentje:
Te már eldöntötted hogy velem nem lehet levelezni. Mégis, ki a tököm akar veled levelezni? Amugy nem azt mondom nincs normális csaj, akikkel nem lehet kialakitani, egy haveros csetelős kapcsolatot szép lányokkal,lehet, csak a többség. Na mind egy, lehet nem jól értelmezted a kérdést! A lényeg nem az hogy bejövök-e náluk külsőre, hanem az, hogy nagyon akarrnak valakit, de mégse kell nekik senki!
2020. márc. 23. 16:11
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyan nem akarok veled levelezni:D

Mindössze erre reagáltam:

"Én, több ezerrel cseteltem, és még soha egyiknek sem küldem el a f.-m és nem beszéltem du-ásról, de valahogy mégis tovvább, álltak. Miért van ez?"

Ezt te írtad a kérdésedben :)

2020. márc. 23. 17:08
 28/32 A kérdező kommentje:
Ezt mondom én is, mert mindig ez panaszolják. Tehán én se ronda nem vagyok, se olyan jó pasi, inkább átlagos, de valakinek lehetek rondai is! De én egyszerse bunkóztam velük, egyelse és igen, egy odő után nem írnak, erre azt gondolná az ember, hogy na végre biztos talált magának, na de hetek, hónapol telnek el,és még mimdig párt keresnek?!
2020. márc. 23. 17:23
 29/32 anonim ***** válasza:

Én egyelőre még nem vagyok fent társkeresőn, de gondolkodom rajta, hogy ki kéne próbálnom. Soha életemben nem társkeresőztem még, úgyhogy kicsit tartok tőle, mert akár itt, akár a barátnőimtől hallva, nagyon sok a negatív vélemény.

Tavaly váltam el, majdnem egy éve egyedül vagyok. Az elmúlt időben felgyógyultam lelkileg és átalakítottam az életemet. Rengeteget vagyok emberek között (nyílván a vírushelyzet előtti időkre gondolok): egy nagy irodaházban dolgozom, tehát nem csak a kollégáimmal vagyok körülvéve nap mint nap, hanem sok idegennel a közös területeken, ebédlőben, stb. Napi szinten sportolok...konditerem, csoportos órák, futás a szabadban. Hétvégente sem a négy fal között ültem általában...vásárlás, mászkálás a városban, barátnőkkel beültünk ide-oda, bulik.

Én nagyon nyitott lennék az élőben ismerkedésre, egyszer elő is fordult, hogy leszólított valaki egy boltban, telefonszámot is cseréltünk. (az egy dolog, hogy az ismerkedés során kiderült, hogy nem egymást keressük, de legalább vki meg mert szólítani). De ezen kívül semmi. Lehet, hogy csak nem volt eddig szerencsém, de ezen kívül nincs ötletem, hogy nőként hogyan segíthetném elő az élőben ismerkedést.

Szóval a kérdésedre válaszolva...én azért fogok regisztrálni társkeresőre, mert élőben nem sikerült eddig.

33N

2020. márc. 23. 21:01
 30/32 A kérdező kommentje:
Hova szeretnél, menyik társkeresőre?
2020. márc. 23. 21:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!