Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van itt olyan huszon éves nő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan huszon éves nő, aki amellett hogy szép, mást is fel tud mutatni?

Figyelt kérdés

Mondjuk intelligenciát, mélységét, önálló gondolatokat. Képes szórakozni alkohol és szex nélkül stb stb.

S nem ment át rajta a fél világ, emellett mindezt értéknek gondolja és tudatosan figyel rá.

Van aki így gondolkodik magáról?

2020. márc. 20. 15:51
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:

Nincs mit elfogadnia a nőknek. Azaz van, de ez nem igazán nehéz nekik, hisz férfi is alig akad, akiben van tartás, ugyanez a helyzet a férfiaknál is.

Tudom, hogy ez a default válasz minden kérdésre, ha valamelyik nemet kritika éri, de sajna nem hat meg, kiváltképp, hogy kicsit sem vagyok megkeseredett így leírhatod 100x, írhatsz privátban, kicsit sem idegesít, ha te így adod ki, hajrá!

Annyit számít, hogy visszajársz ide írogatni, hogy milyen "trágya" vagyok.

Te egészen biztos bebizonyítottad, hogy nem maradt le rólad a világ. Én tőled semmilyen bizonyítást nem is vártam.

2020. máj. 25. 21:17
 32/33 anonim ***** válasza:
94%
Van persze, például én.
2020. aug. 5. 12:46
 33/33 anonim ***** válasza:
82%

Meg én :D

Szép is vagyok, okos is. Lakásom, autóm és aranyhalam is van.

Feszesek a melleim, a fenekem , aranyló hosszú hajam van, a szemem olyan, mintha Mount Everest-ről néznél lefelé.

Tervezek venni egy hörcsögöt is, hátha szörpöt szörcsög majd mellettem...

Akkor összeillünk, ugye?

Úgy szeretném :D

2020. aug. 5. 15:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!