Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van itt olyan huszon éves nő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan huszon éves nő, aki amellett hogy szép, mást is fel tud mutatni?

Figyelt kérdés

Mondjuk intelligenciát, mélységét, önálló gondolatokat. Képes szórakozni alkohol és szex nélkül stb stb.

S nem ment át rajta a fél világ, emellett mindezt értéknek gondolja és tudatosan figyel rá.

Van aki így gondolkodik magáról?

2020. márc. 20. 15:51
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Hát én még azt se tudom felmutatni, hogy szép vagyok ;) ez b*aszod az igazi teljesítmény. Se lakásom, se diplomám, se kocsim. Az intelligenciát meg ugye fel lehet dugni a popóba mert az egy ilyen mítosz amit a férfiak keresni szoktak. Valóban intelligens nőt a többség nem bír manipulálni ezáltal unszimpatikus nekik.
2020. máj. 1. 14:03
 22/33 anonim ***** válasza:
95%
A középső ujját tudja felmutatni. Kérdező,gyébként rajtad hányan mentek át? Mert mondjuk azt megfgyeltemhogy pasin átmentek 20-an, nem gond, nőnek meg volt 10 jobb-rosszabb kapcsolata, az már a fél világ egyeseknek.
2020. máj. 1. 14:08
 23/33 A kérdező kommentje:

21#

Nem mítosz. Csak az a baj, hogy ma már alig vannak igazi "férfiak". Én nem tartom a nemem többségét férfinak, megalkusznak, csak a p**ci, semmi igény, elvárás. Ha jut nekik nő akkor átmennek korcsba.

Én nem manipulálni akarok egy nőt, nem rabszolgát keresek. Ha azt akarnék, már rég összeszedhettem volna valami nagy mellű butus lányt, s hidd el összeszedhettem volna. Sajnálom, de engem nem csak ez érdekel. Bár olyan arrogáns p**sákra sem, mint a #19es aki jól ide válaszolt, hogy lenézzen rám. Prűdség, ha nem b**zatom meg magam mindenkivel, és az intelligens nő, aki ugyanazzal a logikátlan következetlen sallangokkal tüzel mint az összes hülye, de már rám süti, hogy nyílván nem lehet velem mélységes dolgokról beszélgetni, mert vágyom rájuk. Az ilyen karrierista .... tudod mit. Tartsd meg! :) Mindenki azt kapja akit érdemel.

#22-es, sajnálom, csalódást kell okozzak. Nagyon nagyon rossz nyomon jársz. :)

2020. máj. 1. 16:54
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, abszolút nem járok rossz nyomon, sőt. Az van amit írtam. Az hogy te kivételesen saját magadra is érvényesnek tartod hogy ne menjen át rajtad a fél világ, az egy egyedi eset. A többség férfi úgy gondolja rajtuk átmehet bárki csak nő legyen...Pont amit te is írsz. Úgyhogy jobb lenne ha nem használnád az ő szlengjüket...
2020. máj. 1. 17:19
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

Amit felsoroltál, az mind igaz rám.

Azonban nem érzem azt, hogy ezeket bárkinek is fel kellene mutatnom azért, hogy igazoljam magam a számukra.

Aki ismer és fontos, az úgyis tudja.

2020. máj. 24. 19:33
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Igazak ram a felsoroltak. Vannak ilyen lanyok. (Csak mind foglalt.)
2020. máj. 24. 19:59
 27/33 anonim ***** válasza:
20%

Azért nagy különbség van aközött, hogy a nőt akkor dugják meg, ha hagyja magát, a férfi meg akkor dug, ha talál olyan nőt, aki hajlandó vele.

Ezért nem egyenlő a kettő.

És mennyiségen belül mindkét nemnél lehet bontani MINŐSÉGRE.

Egy 30 éves férfi ugyanúgy gáz, ha a 100 nőből 99 prostituált volt és fizetett érte, mint az a 30 éves nő, akinek a 100 partneréből 50 olyan egyéjszakás külföldi, akinek a nevét sem tudja, a maradékból meg 20-at tud név szerint felsorolni, amiből 10 volt komoly, akit a szüleinek/barátainak is bemutatott.

Lehet ilyen életet élni, de akkor fogadja el az ilyen nő, hogy nem valószínű, hogy ő fog kelleni olyan férfiaknak, akikben volt tartás és nem dugták bele minden olyan punciba, aki kicsit könnyebb préda lett volna.

2020. máj. 24. 23:28
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
De egyenlő a kettő. Nem minden férfi olyan hogy bárkivel dug, nem kell magadból kiindulni. Ezen kívül vannak olyan nők is akik bárkivel egy adott időszakukban. És persze vannak olyan nők akiknek nem mindegy kivel, pl nem lennének olyan pasival aki csak úgy szexelgetett fűvel fával. Ez személyiségfüggő.
2020. máj. 24. 23:37
 29/33 anonim ***** válasza:
69%
Nem értem mit magyarázkodtok egy ilyen trollnak, lányok! :D Egyértelmű hogy a nők csak szépek lehetnek és ostobák, ha pedig csúnyák, muszáj legalább háziasnak és kedvesnek lenni, nem?
2020. máj. 25. 19:19
 30/33 anonim ***** válasza:
77%

En is ezt mondom 31es.

Itt bizonygatjak egy full ismeretlen embernek, hogy ok pedig aztan mennyivel tobbek, mint egy kinezet.

Mintha barmit is szamitana, hogy az ilyen tragya mit gondol

2020. máj. 25. 19:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!