Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van itt olyan huszon éves nő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan huszon éves nő, aki amellett hogy szép, mást is fel tud mutatni?

Figyelt kérdés

Mondjuk intelligenciát, mélységét, önálló gondolatokat. Képes szórakozni alkohol és szex nélkül stb stb.

S nem ment át rajta a fél világ, emellett mindezt értéknek gondolja és tudatosan figyel rá.

Van aki így gondolkodik magáról?

2020. márc. 20. 15:51
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

Lassan kifutok a huszonéves korosztályból. A szépség relatív, nem mondanám magam bombanőnek, de azért rondának sem.

Intelligensnek tartom magam (tehát kifejezetten jó a logikám, viszont az általános műveltségem egyébként nem túl kiemelkedő). Vannak önálló gondolataim, tudok normálisan érvelni, kifejteni a véleményem. Stabil munkahelyem van, egészen jó fizetésem. Annak ellenére, hogy szeretem a szexet és nincs kifejezetten alacsony libidóm, csak párkapcsolatban szexeltem, szám szerint 4 emberrel. Alkoholt ritkán iszom, akkor is mértékkel (bár fiatalabb koromban azért volt pár szép berúgásom is), nem dohányzom, nem dorogozom.

Viszont párkapcsolatban vagyok. :D Tudod, az ilyen nők általában találnak párt maguknak, nekem sem volt soha gondom a társkereséssel, pedig mint mondtam, még bomba ő sem vagyok.

És te mit tudsz felmutatni? Amellett, hogy szerinted rendben vannak a belső értékeid, helyes is vagy? Vagy azt gondolod, hogy a férfiaknak elég az utóbbi, de a nő azért legyen szép is? :)

2020. márc. 20. 17:01
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
van itt olyan, egy biztos
2020. márc. 20. 17:09
 13/33 anonim ***** válasza:
85%

Nem tudom, hogy mennyire vagyok szép

Aszexuális vagyok, tehát nem sok emberrel szexeltem, párommal is nagyon ritkán (ő is ilyen)

Inni szoktam, ha kínálnak, de nem öntudatlan szintig

133-as volt legutóbb a korcsoportra és nemre korrigált értékem MAWI-n

Annyit tudok csak mondani, hogy minden férfi addig örül egy nimfomániás vagy egy aszexuális nőnek is, amíg rá nem jön, hogy mivel jár ez. Ha valaki nagyon kevés emberrel szexel, valószínűleg nem lesz nagy eresztés az ágyban és nem lesz hozzád sem sok kedve. Akkor sem, mikor te akarod. Aki ennyire elutasít mindent ami alkohol, szex és lazaság, más dologban is görcsös lesz valószínűleg. Lásd én és a gyenge aspis tüneteim

Én örülök, hogy egyáltalán valaki hűséges hozzám. Nem vagyok való azokhoz a férfiakhoz, akik a tisztaszüzet látják bennem a tulajdonságaim miatt. Mert fogalmuk sincs, mit szabadítanak magukra, ami ezeket is okozza :)

2020. márc. 20. 17:12
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
5 nyelven beszélek,diplomám van,a saját fizetésemből élek,kedves vagyok,barátságos és megbocsátó.
2020. márc. 20. 17:15
 15/33 anonim ***** válasza:
85%

Leírhatom hogy milyen vagyok, bár sokan úgyse hiszik majd el. Huszonéves vagyok (bár már lassan a harminchoz leszek közelebb).

Intelligensnek tartom magam. Két diplomám van, három nyelven beszélek folyékonyan, egy nemzetközi cégnél dolgozom ahol napi szinten kell tárgyalnom, interjúztatnom, tehát a kommunikációs képességeim sem rosszak. Tréningeket, prezentációkat tartok, így azt mondhatom, önálló gondolataim is vannak.

Szórakozás terén sosem volt szükségem alkoholra és szexre. Ez nem azt jelenti hogy 1-1 koktélt ne innék meg baráti összejövetelkor. És frigid sem vagyok.

Büszke vagyok arra, hogy életem során egyetlen férfival volt /van dolgom, aki a férjem. Tehát igen, értéknek tartom azt hogy "nem ment át rajtam a fél világ". Nem a vallásosság miatt alakult ez így, mert nem vagyok az, egyszerűen az élet ezt hozta, elsőre megtaláltam ugyanis akivel együtt szeretném leélni az életem.

2020. márc. 20. 17:28
 16/33 A kérdező kommentje:

Én az a kérdező vagyok, aki szinte mindenkinek válaszol :)

#1 Nem vagyok nőgyűlölő, csak csalódott. Emellett szerintem ez nem nem specifikus, csak ugye engem ez az oldal érint, de nem gondolom, hogy a férfiaknál jobb lenne a helyzet.

#4 :)))))))))))

#6 Én úgy érzem huszonévesként, hogy mint ember sokat feltudok mutatni, de egyébként más területen sem állok rosszul, bár nem is emelkedem ki, esetleg egy picit. De egyébként az én környezetemben azért huszonévesek már nagyon jól állnak, el is csodálkozom néha.

#7 Erre a labdára nem csapok le, mert engem ez a téma elképesztően frusztrál és zavar. Több ízben volt már itt majd 100 válaszos vitám ezzel kapcsolatban pár kérdésemnél. Szerintem összefügg az ember értékével az, ha a szexualitása átveszi az uralmat.

#8 Hát szerintem ha rossz emberekkel futottam össze, akkor nyugodtan kijelenthetjük, hogy ez az átlag. Általában nem a kivétel jön velem szemben, hanem az átlag. Persze nem is körülöttem forog a világ, de ez olyan kis mentegető üres állítás. A világ leírható egy haranggörbével. Egyébként pedig sovány vigasz, hogy egyszer majd jön a szőke nő, fehér lovon. Már ha meg kéne vigasztalni.

#9 A kettő általában üti egymást, nem véletlen.

#10 Ezt kicsit félre értitek. Nem attól lesz valaki az én értelmezésemben "értékes", mert nem iszik és nem bulizik, nem szexel mindenkivel, hanem mert értékes, így nincs ezekre igénye. Másik perspektívából ez nem érdem, hanem alap. Egyébként még mielőtt nekem esnétek, nem apácákról beszélek, én is iszok, szexeltem már "több" emberrel, de őszintén én manapság úgy érzem, hogy már a ló túloldalán állunk.

#11 Provokatív :)

Én húszas éveim elején járok, nem tartom magam állom férfinak, de határozott "oké"-nak, annyival talán többet tudok felmutatni ilyen téren, hogy igyekszem a külsőmre is odafigyelni és kihozni belőle a legtöbbet, ha szebb már nem lehetek, cserébe igen igényes vagyok.

Intelligensnek tartom magam (tehát jó a logikám, viszont az általános műveltségem egyébként nem túl kiemelkedő). Vannak önálló gondolataim, tudok normálisan érvelni, és kifejezni a véleményem (ha picit is érdekel a dolog, sokszor sok dolog picit sem szokott. Legalább is azok a dolgok, amik ma "divatosak"). Stabil munkahelyem van, az első fizetésem sokakét egész biztos kenderbe veri, jó szakmát választottam. Annak ellenére, hogy szeretem a szexet és nem kifejezetten alacsony a libidóm, törekedtem arra, hogy olyan emberrel feküdjek le, akit megérdemlek és aki megérdemel. Ez szám szerint nulla, de egyébként 2 :)

Egyedül élek, egyedül tartom fenn a háztatásom Budapesten, egy jobb környéken, van autóm és remek lehetőségeim. Ez most olyan mint ha pénzem lobogtatnám, bár teljesen őszintén, azért büszke vagyok magamra, hogy ilyen koránt ezt elértem, de félreértések elkerülése végett, én nagyon nem vagyok elégedett ezzel.

Azt gondolom, hogy a nőknek illik szebbnek lenni. Én valami másban szeretnék plusz lenni. Nyugodtan lehet ötletet adni, hogy miben. A nőket annyira nem hatja meg a szépség szerintem, legalább is azokat nem, akiket én keresek, viszont nekem melengeti a kis szívem. Bármennyire is utálom, nem érem be csak a belsővel, de a külsővel sem. Viszont még egyszer ... én sem vagyok bűn ronda.

Kapcsolat közelében sem vagyok, de nem sírás végett írtam ki a kérdést, mielőtt megkapnám.

#13 Sok emberrel is lehet keveset szexelni, és kevés emberrel is lehet sokat. Ez a "tapasztalat" dolog is butaság. Amúgy meg van akinek nincs meg az a kisugárzása, vagy megjelenése (az ágyban sem), s ezen a sok szex sem változtat.

2020. márc. 20. 18:55
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

Jelen. :) Elfogult vagyok a szépségemet illetően. Kinek mi a szép. Kisugárzásom alapján mondom, hogy sokan megfordulnak utánam, bár lehet is a vigyori pofámon mit nézni. :D Ez van, ilyen vagyok, mindig optimista. Szórakozok, mértékkel, keveset, és a pia nem az én terepem. Buli előtt a haverokkal néha egy felest bevállalok, hogy legyen mivel koccintani, de aztán már semmit.

A szex pedig nálam nem tabu, tudok beszélni róla random emberekkel, ha úgy adja a dolog, de én magam nem preferálom. Aszexuálisnak tartom magam. Van okom rá. Meg tudok élni nélküle is. :)

Sosem voltam senkivel, de nem is tervezek.

20/L

2020. márc. 20. 19:47
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem, én csak egy élő guminő vagyok.
2020. márc. 20. 21:48
 19/33 anonim ***** válasza:

Huszonéves vagyok, második diplomámat csinálom jelenleg. Intelligensnek tartom magam, a baráti köröm, tanáraim, ismerősök stb is így ismernek engem. Jó munkám van, lakásom, jó autóm stb, ezeket is “fel tudom mutatni”.

Mélységeket meg önálló gondolatokat hagyjuk inkább, mert tapasztalatom szerint akik ezen nyavalyognak, hogy nincs ilyen nő, na pont azokkal nem lehet normálisan beszélgetni.

Képes lennék szórakozni alkohol nélkül, mert én valóban kedvelem a barátaimat, viszont mi szeretünk alkoholizálni, általában mértékkel, de van, hogy mértéktelenebbül is.

“Nem ment át rajta a fél világ” Kíváncsi lennék mit értesz ez alatt? Hogy tartogatja magát? Vagy hogy huszonéves létére 1, max 2 emberrel volt? Ez nem én vagyok, igenis lefekszem azzal, akit elég vonzónak tartok, nem kell hozzá kapcsolatban lenni. Iszonyatosan taszít a prűdség, pláne férfiaknál.

Egyébként van párom (aki szintén sok diplomás értelmiségi) szóval nem kérek privátokat. Ezt csak azért írom le, hogy lássa a kérdező, hogy nem csak a befásult szentszűzlányok lehetnek intelligensek.)

2020. ápr. 11. 15:57
 20/33 anonim ***** válasza:
97%
Álljatok már le lányok, nem kell az ilyen szutyoknak bizonyítanixd
2020. máj. 1. 12:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!