Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha össze dől a civilizáció a korona vírus miatt könnyebb lesz a béta pasiknak?
Én álláspontom a következő:
Tegyük fel hogy az emberi beta ember az olyan mint egy farkasfalka bétája. Tehát az alfa halálával Ő lesz a következő alfa. Ergó domináns, a falkáját irányítani képes lény. Ha eszerint indulunk el akkor ahogy kifejezted magad Te egy omega vagy. Ami soha nem lesz képes betölteni az alfa szerepet. Na most a hierarchiában a nőstény alfa is alfa. Így a Te vonatkozásodban egy full felfújt nő az egyedüli alfa nő. Szerintem nem így gondolkozol...
Tehát levetítve az emberiség korszakaira: mindig az volt az alfa férfi aki döntésképes, vezér személyiség. Béta az aki vészhelyzet esetén ugyan olyan megbízható mint egy alfa.
Szerintem a nők java része nem feltétlenül a 120 kiló izomra vagy a 7es luxus BMWre vágyik, hanem arra hogy a párja egy megbízható és a problémákhoz alkalmazkodni tudó férfi legyen.
Tehát ha netán bekövetkezik egy apokalipszis (nem feltétlenül most) akkor vajon képes lennél adaptálódni az új környezethez? Mert azt megértem hogy a gazdasági világban nehéz feljutni... de mind2 esetben csak egy a megválaszolandó kérdés: mennyit vagy hajlandó változtatni magadon / alkalmazkodni hogy feljebb/előrébb juss?
23/F
mi ez az alfa béta cucc? én mi vagyok?
20F
Már boccs de a béták működtetik a világot. Mi alatt az alfáitok a gymbe nyögdécselnek izompólóba addig a béták buszt meg kamiont vezetnek. Csomagokat cipelnek. A futószag mellett állnak. Autót szerelnek. Ők túl élnének egy összeomlást.
Az alfák viszont aligha. Meg azok a csajszikák se akik ülnek a Starbucksba és isszák a túl árazott kv-t és közben nayon kemény önnfentartó csajnak gondolják magukat. Aztán ha nem mehetnek el a heti zumba órára összeomlanak...
Borat mondaná "Neked lenni nagyon speciál fogyáték". De komolyan, 80. ilyen kérdés 5 nap alatt. Nem unod?
Egylbként meg ki az a "béta"? Akinek nem volt még nője? 11 éve edzem, szóval a "gymek" nálam is játszanak, kösz, kösz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!