Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha össze dől a civilizáció a korona vírus miatt könnyebb lesz a béta pasiknak?
Nő vagyok, de:
1. Jelenleg is otthon edzek, van egy rakat eszközöm
2. Hús mindig lesz, legfeljebb a hulládat eszem meg
3. Bmw-m eddig sem volt
És inkább leszek egyedül, mint olyannal, akit lehánynék szex közben és szétkenném rajta, hogy ne lássaam mennyire ocsmány.
A nők még mindig több tízezer éves ösztönök alapján szelektálnak. "Há' nekem olyan csávó kell aki túlélné a dzsungelben! Aki az ősemberek korában is feltalálná magát!"
Kedves nők, eltelt azóta több százezer év, a dolgok kicsit megváltoztak. El kéne már engedni ezeket az idejétmúlt ösztönöket. Aztán csodálkoztok, hogy ösztönlényeknek neveznek titeket.
Amúgy vicces, de pont tegnap láttam ezt a videót, és egyből ez a fórum (meg a nők) jutott róla eszembe: https://www.youtube.com/watch?v=c6Ko0Hzi47U
#14: Ja még valami. Itt írta valaki hogy "elkényelmesedett társadalom". Na igen, pont emiatt termelődtek ki az általatok "lúzernak" titulált pasik. Minek menjen valaki vadászni, ha bemegy a boltba és megveszi a húst? Nem azokat kéne okolni akik élnek a kényelem adta lehetőségekkel, mert az egész társadalom tehet erről valamilyen szinten.
De nektek akkor is a bunkó, kigyúrt állatok kellenek, akik majd jól lelki terrorban tartanak titeket, vernek és csalnak. És miért? "Hát mert ő legyőzné a mamutot és hozna enni, meg megvédene a tigristől." De kérdem én, milyen mamutot, meg milyen tigris? Kicsit le vagyunk itt maradva jó pár ezer évvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!