Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire hat ki a párkapcsolatotokra a korona?
Attól függ.
Azért az összezártság hozhat ki rossz dolgokat.
Mi szombat óta csak egyszer voltunk kint, vásárolni. Amikor dolgozunk, én a szobában vagyok, ő a konyhaasztalnál, és csak néha zavarjuk egymást meg egy-egy odabújással. De van két dolog, ami szerintem problémát fog okozni:
1. Én korán kelek és korán fekszem, ő pedig fordítva. Így én nem zajonghatok pl pakolással, bármivel reggel, ő pedig éjjel felébreszt amikor bemászik mellém az ágyba, és nehezen alszom vissza.
2. Még kevésbé hajlandó házimunkát csinálni, mint máskor. Ezt mondjuk nem segíti az, hogy 5 óra laptop előtt görnyedés után nekem már az is jól esik, hogy elmosogatok, vagy főzök valamit.
Szóval ezekre valami rendszert kell kitalálnunk. Az első ötletem az, hogy egyikünk az ebédet csinálja minden nap, másikunk a vacsorát. Holnap kezdjük, meglátjuk, hogy sikerül.
24N
# 6
Lehet benne valami.. Ma pl az én párom ok nélkül kezdett el idegrohamot kapni és kiabálni (és bár megszoktam hogy lobbalékony), én is elgondolkoztam pár kérdésen, hogy tudja-e magát tolerálni, mert én nem igen fogom tudni ha a következő hetekben/hónapokban ez gyakori lesz.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!