Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, járnátok olyan férfivel, akinek már minden foga korona vagy híd?
Engem zavarna, bocs. :(
Pár évvel vagyok fiatalabb, és egy bölcsesség fogam lett kihúzva, a többi mind saját. Nagymamámnak van műfogsora.
Simán :)
Semennyire nem találnám taszítónak. Vannak ennél sokkal fontosabb dolgok a szerelemben. Szerencsére ma már az ilyen dolgok jól kezelhetők, mint az esetedben is.
A fogak szerepe az, hogy meg tudd rágni az ételt, és jóltáplált maradj.
Nekem meg fiatal koromban fogszabályzóm volt anno, a modern fogorvostudomány nélkül jó csálé fogsorom lenne :D így meg dicsérik a férfiak a mosolyom.
Ilyen badarságon szerintem ne is aggódj.
26/N
#4 (19:40)-nek üzenném:
Aztán belészeretnél az egyéb jótulajdonságai miatt véletlenül, a foga lenne az utolsó, ami zavarna benne.
Én ha igazán szeretek egy férfit, a hibáit szeretem a legjobban benne :D
Pl. egy régi nagy szerelmemnek köszönhetem, hogy vonzónak találom az enyhén összenőtt, sötét szemöldököt és a (sok tanulástól) meggörbült hátat :D
Nem kell ezekre rástresszelni, semmire sem szabad rástresszelni, aki szeret, az úgy szeret, ahogy vagy, tetőtöl talpig végigcsókol mindenütt egy szép szerelmes éjszakán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!