Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyek, járnátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, járnátok olyan férfivel, akinek már minden foga korona vagy híd?

Figyelt kérdés
Rólam van szó nyilván, 43 éves vagyok. Jóképűnek mondott, magas, rendes férfi vagyok. Normálisan nézek ki, de egy súlyos betegség miatt tönkrementek a fogaim. Megcsináltattam őket, alul-felül híd és pár korona. Nem Tom Cruise minőség, de nem is a leggagyibb SZTK-s műanyag. Csak akkor látszik, hogy nem az eredeti, ha közelről vizsgálja az ember. Szóval nektek ez mennyire taszító? Akár beszélgetés, akár csókolózás közben?

2019. dec. 3. 19:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Beszéletés közben nem zavarna,de csókolózás nem sűrűn lenne.
2019. dec. 3. 20:17
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Értékelendő, hogy szépen rendbe hozattad őket. Inkább ez, mint egy ápolatlan fogsor.
2019. dec. 3. 20:45
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább értékelendő, hogy fordítottál rá nem kevés pénzt és energiát, hogy megcsináltasd őket. Annál visszataszítóbb nincs, mint amikor valakinek össze vissza állnak a fogai és még látványosan rohadnak is. Pedig a legtöbb embernek sajnos ebben a helyzetben van. LEgalábbis ahogy én megfigyeltem. Szép, ápolt, rendkívül dokratív nők is sokszor olyan undorító, ocsmány fogazattal mászkálnak, hogy az már már kiakasztó.
2019. dec. 3. 20:59
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Amíg jól néz ki, nem gáz. Nekem 25 éves koromra 17 fogam lett tömve. Semmi sem látszik rajtuk kívülről, szép a mosolyom, de a reflux szétszedte őket teljesen. Rajtam kívül csak az tudja, akinek jooo nagyra nyitom és látja a durvábban tömött 3 örlőmet:)
2019. dec. 3. 21:17
 15/17 anonim ***** válasza:
82%
Zavarna, de ezen nem múlna semmi. Ha nem kérdezné, nem is említeném külön.
2019. dec. 3. 22:18
 16/17 anonim ***** válasza:
74%
Szted ez érdekel valakit amúgy?
2019. dec. 4. 01:04
 17/17 anonim ***** válasza:

Nekem a fogsorom fele tömött és 4 gyökérkezelt, 25 éves korom óta.

Nem lepődnék meg, ha 40 évesen már egy fogam se lenne ép és többet ki kéne húzni.

Engem nem zavarna, mert borzasztó rossz fogaim vannak (és nem azért, mert nem mosom), szóval átérzem, hogy milyen ez.

2019. dec. 4. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!