Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Járnátok olyan férfivel, akinek az exe nagyon ronda?
Volt rá példa, igen. Nem különösebben érdekelt az exe. Nem volt koszos, igénytelen nő, csak nem épp kevező vonásokkal áldotta meg a genetika, arról pedig nem tehetett.
Élettársamnak is van olyan exe, aki szerintem nem volt szép. De mi közöm hozzá? Akkor, ott neki tetszett. Szakítottak, és most velem van.
Mikor megkérdeztem a párom, hogy mennyire volt gyakori az exével az orál és azt a választ kaptam, hogy egyáltalán nem, főleg azután, hogy két hónapra magában felejtett egy tampont (wtf), inkább örültem neki, hogy egy ilyen szar után a puszta létezésem mellette jobb hír, mint bármelyik exe. És ez csak egy sztori volt a sok közül.
A csaj nem csúnya (nem volt az, amíg el nem hízott), de őszintén szólva nem érdekelne, ha az lenne, ahogy az sem érdekel, milyen ordenáré mocsokban éltek, mikor a párom épp nem takarított utána. Valahol becsülöm, hogy engem sem cicababának tart, hanem hozzájuk hasonlóan valamit látott bennem.
Hat nekem eleg nehez volt ezt feldolgoznom
Egy nagyon csúnya es igénytelen novel volt előttem a párom.
Belülről is ilyen, primitív alpari stílusa van.
Az is zavaró ebben hogy ilyen kicsik az igényei akkor kb mindegy neki kivel van es ez elszomorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!