Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25+ nők, ti járnátok egy olyan férfivel, aki megvallja az első randik valamelyikén, hogy sosem lehet gyereke?
Férfiaknál eléggé ritka a 100%os meddőség (feltéve, hogy sértetlen herékkel rendelkezik).
Természetes úton nem lehet, vagy pedig egyáltalán?
Engem nem zavarna, bár van két gyermekem.
Szerintem ez függ attól, hogy a nő akar-w babát, illetve belemenne-e inszeminációba.
Én örülnék, hogy a bizalmába fogadott.
25N
Ha szimpatikus az illető és minden passzol akkor nincs akadálya.
Különben sen szeretnék gyereket.:)
Az ilyesmit jó előre tisztázni. Örülnék az őszinteségének. Emiatt biztos nem hagynám el.
Az már más kérdés, hogy majd, később, valamilyen úton-módon akar-e gyereket?
Most h megvan a megfelelo gyerekszam igy inkabb epveznem h nem macera a vedekezes.
A gyerekek elott valszeg egy idig jo ha nem kell tabival vagy gumival
De ha eljon a gyerekvallalas ideje akkor bizony macera es nem a.pasinak hanem a nonek szar
Ha sinen megy a.dolog be lehet valani bar kerdes h mit szol a.pasi h sperma donortol van a gyereke ???
Vagy mas pasitol ?
Tippnek azt mondanam szerezz olyan not akinek mar van gyereke es nem akar tobbet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!