Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha össze dől a civilizáció a korona vírus miatt könnyebb lesz a béta pasiknak?
"Jah prsze mert szerintetek az el kényeztetett alfa himecskék túl élnének? Akik hozzávannak szokva hogy bedobják a protein shakeet és tolják magukba a porokat? Össze esnének seperc alatt."
Szerintem te a dagadt viziló testeddel még mindig hamarabb esnél össze mint ők.😂😂😂 És amúgy sem attól lesz valaki alfa hogy kokszol, de a te tyúkszem agyaddal ezt úgyse fogod fel, ennyi ésszel még az elkényelmesedett világunkban is alig tudsz túlélni, mi lenne veled egy össze dőlt civilizációban?😂😂
Kétlem. Gondolj bele, milyen ízük lehet... Fúj, biztos igényesebb vagy ennél. :D Én nem mérgezném magam ilyen "férfiakkal".
Nem mintha te és a többi hisztiző férfi bármi értelmeset is csinálni tudna.
#38: Ja igen, bocs, a kérdésben civilizációt írt. A képen csak gazdaság.
Mondjuk magam miatt akkor sem aggódnék. Szerintem ha ismernél neked se az lenne az első gondolatod, hogy "na ez tuti megdöglik".
Lennének azért sokan akik alkalmazkodnak a helyzethez. Az ember jól adaptál, meg olyan mint a csótány, úgyse lehet kiirtani. De természetesen sokan el is hullanának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!