Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen problémád volt abból, hogy bepróbálkoztál a kolléganődnél?
Figyelt kérdés
Engem kirúgtak. Nagy kár, szerettem ott dolgozni, most egy sokkal rosszabb helyen vagyok. 😭 Rá se merek nézni azóta nőkre.2020. márc. 15. 21:30
2/12 anonim válasza:
Elvből nem próbálkozok kolléganővel, viszont fordítva előfordult, én elutasítottam, mert mindketten foglaltak voltunk. Azóta utál, és pikkel rám, pedig ez másfél éves sztori.
Dolgozni járok a munkahelyre, nem csajozni. Arra ott a tinder, meg a bulik.
4/12 A legrosszindulatúbb válasza:
Nem volt problémám ebből, sose hajtottam munkahelyen senkire. Az egy munkahely. GDP-t termelni jár oda az ember, nem nőzni. (36/F)
6/12 anonim válasza:
Semmi, 3 gyerekünk van, de már nem együtt dolgozunk.
7/12 anonim válasza:
"Rá se merek nézni azóta nőkre"
Mivan? Ennyire hópihe lettél?
8/12 Deák Dominik 2020 válasza:
Tudom, mit érzel, bár engem nem rúgtak ki. Hónapok teltek el, de még mindig padlón vagyok és szinte fel se áll. De egy picit jobb, szóval idővel majd könnyebb lesz.
9/12 anonim válasza:
Ha nem nagyon egyértelműen flörtöl veled/keresi a társaságod, akkor én nem kockáztatnám meg. Tudom a férfinak kell kezdeményezni, de van ő máshol is, a megélhetésemet nem tenném ezért kockára.
10/12 anonim válasza:
Hol máshol ismerkedne aki tud, mint melóban? Főleg 40 évesen nincs már péntek esti disco a 15 évesekkel...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!