Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes ismerkedni, ha még nem hevertem ki az exemet?
NEM!
Csak ranyomod a bent maradt érzéseidet az új kapcsolatra, bizonytalan leszel, elhúzódó, nem őszinte. Velem ezt már 2x is eljatszottak, ráment pár hónapon, egy csomó energiám és csomo fájdalmas érzésem ezekre a jatszmakra. Nem értem miért kell azonnal új f..rá ugrani es nem lehet a s..geteken maradni pár hónapig ahogy én is mindig megtettem. Építsetek már egy stabil onkepet és birjatok ki pár hétig egyedül hogy ne folyton egy masik embernek kelljen fenntartania..
24/F
Talan nem veletlenul irja sok pasi, hogy kimeljek, akik az exuk utan sirnak.
Szerintem szexkapcsolat mindenkeppen gyogyir a banatra, de komoly kapcsolatot nem keresnek, pontosan a masikra valo tekintettel. A meglatjuk mi lesz lenne a jo hozzaallas, ha nem keresed, de megtalal az uj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!